Keystone logo
West Liberty University Bachelor of Science in Criminal Justice
West Liberty University

Bachelor of Science in Criminal Justice

West Liberty, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

26 Aug 2024

USD 8.550 / per semester *

Op de campus

* out-of-state / in-state: $4.358 / metro: $7.118

Invoering

Criminal Justice is een programma binnen de afdeling Sociale Wetenschappen dat aspecten van strafrecht, sociologie, maatschappelijk werk, psychologie, geschiedenis en recht combineert. Studenten studeren met een verscheidenheid aan docenten met expertise in de wet, jeugdcriminaliteit, counseling, correcties, reclassering, voorwaardelijke vrijlating en rechtshandhaving. Studenten ontwikkelen een breed scala aan communicatieve vaardigheden door middel van discussies, presentaties en schrijven.

Deze vaardigheden vormen een uitstekende basis voor een loopbaan in de rechtshandhaving, reclassering, reclassering, counseling en advocatuur. Studenten ervaren lezingen, klassikale discussies en praktijkgerichte training op verschillende gebieden van rechtshandhaving. Studenten zijn ook verplicht om tweehonderd (200) uur stage te lopen tijdens een semester van de studie.

Het kenmerk van dit programma is de flexibiliteit. Veel cursussen worden 's avonds aangeboden om tegemoet te komen aan werkende mensen. Het programma biedt ook overdrachtsvoordelen voor goedgekeurde afgestudeerden van de staatspolitie, gemeentelijke/lokale politie en de correctionele academie. West Liberty University biedt ook een minor in Criminal Justice.

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen