Keystone logo
© WLU
West Liberty University

West Liberty University

West Liberty University

Invoering

Aan de West Liberty University (WLU) begint de weg naar inzetbaarheid met een gevoel van saamhorigheid en gemeenschap. Deze universiteit ligt in de buurt van Wheeling, West Virginia, in het hart van een bruisend stedelijk driestatengebied en gelooft dat wanneer studenten - van dichtbij of veraf - met open armen worden ontvangen, ze het vertrouwen ontwikkelen om te slagen. Het proces begint met het bieden van een gastvrij thuisgevoel. Het Rollie Williams International Center zorgt hiervoor door wekelijkse activiteiten en evenementen te organiseren die culturele verrijking bieden om aanpassing en integratie binnen de campusgemeenschap te vergemakkelijken.

Studenten vertegenwoordigen 32 landen en kunnen online en op de campus kiezen uit meer dan 70 erkende afstudeerrichtingen en afstudeerrichtingen. Het campusleven is echter om voor de hand liggende redenen een topper.

"Betrokkenheid is de sleutel om het meeste uit je studie-ervaring te halen. Er is voor elk wat wils, of je nu sociale, religieuze, speciale, professionele, departementale of honoraire interesses hebt." De universiteit biedt veel mogelijkheden om betrokken te raken bij het leven op de campus met meer dan 50 actieve organisaties.

De totale college-ervaring van WLU omvat 24/7 toegang tot het Student Success Center, waar studenten zich ontwikkelen tot belangrijke leden van de WLU-gemeenschap en deelnemen aan programma's en diensten die hen helpen hun potentieel en hun passie te realiseren. In het Centre for Arts and Education, een veelzijdig praktijkgericht leerlaboratorium, verkennen ze kunst, creativiteit en technologie.

Het E. Kent and Barbara Culler Robinson Writing Center leert hen om hun ontdekkingen te schrijven, waardoor ze hun vaardigheden in schriftelijke communicatie verbeteren - essentieel voor wie voorop wil lopen in de groei van een organisatie. De Bachelor of Science in Business Administration en het MBA-programma vullen dit doel perfect aan.

Al even populair zijn de BA in Community Education, BS in Psychology, BS in Biology, BA in Biology, MS in Biology, MA in Biology - Zoo Science en de MA in Education.

West Liberty University is een toekomstgerichte vierjarige openbare universiteit met een rijk erfgoed als oudste instelling voor hoger onderwijs in West Virginia. Opgericht als West Liberty Academy in 1837 (26 jaar voordat de staat werd toegelaten tot de Unie), werd het opgericht om te voldoen aan de behoefte aan hoger onderwijs ten westen van de Appalachian Ridge. Het instituut is vernoemd naar de stad waarin het is gevestigd. West Liberty werd aan het eind van de 18e eeuw genoemd als het meest westelijke punt van de nieuwe vrijheid die de Onafhankelijkheidsverklaring bood.

Mission Statement

West Liberty University, opgericht in 1837, was de eerste instelling voor hoger onderwijs in West Virginia. Vandaag de dag zijn we een dynamische, inclusieve, student-gecentreerde gemeenschap die wetenschappelijke exploratie, ervaringsleren, creatieve expressie en mondiaal burgerschap cultiveert.

WLU is een openbare universiteit die zich inzet om studenten een allesomvattende opleiding te bieden, van bachelor tot gevorderd, en tegelijkertijd de belangrijkste pleitbezorger van de regio te zijn op het gebied van kunst, onderwijs, onderzoek en economische kansen.

Visie

WLU wil een model zijn van innovatief, inclusief en transformationeel onderwijs dat toegankelijk is voor iedereen en een positieve invloed heeft op de samenleving.

toelatingen

De universiteitsaanvraagvereisten van West Liberty University zijn opgesteld door het Undergraduate Institutional Policies van de Higher Education Policy Commission.

Naast deze universiteitsaanvraagvereisten kunnen er speciale vereisten zijn voor toelating tot programma's zoals Mondhygiëne, Medische Laboratoriumwetenschappen, Verpleegkunde, Muziek, Lerarenopleiding, Regents Bachelor of Arts-programma's, BLA, BAS en Graduate Studies.

Beurzen en financiering

West Liberty University -beurzen

Het West Liberty University Scholars Program is opgericht om academische topstudenten aan te trekken. Studenten die voor het eerst als eerstejaars binnenkomen, kunnen in aanmerking komen voor een van de drie benamingen binnen het Scholars Program. Naast het ontvangen van een vierjarige academische beurs, ontvangen studenten andere voordelen in het kader van dit programma.

Outside Scholarships

Elk jaar accepteert West Liberty University talloze dollars aan externe beursfinanciering die aan onze studenten wordt toegekend.

Beurzen en beurzen uit West Virginia

West Virginia biedt elk jaar meer dan $100 miljoen aan financiële steun voor de universiteit. Door op de onderstaande link te klikken, kunnen studenten alle beschikbare door de staat gesponsorde financiële hulpprogramma's vinden. Staatsfondsen zijn beschikbaar voor studenten die net aan hun postsecundair onderwijs zijn begonnen en voor studenten die een carrièreswitch willen maken en een nieuwe kwalificatie nodig hebben.

Ontdek de West Lib-beurs

Woon een van onze Campusbezoekdagen bij en maak kans op een studiebeurs van $ 1.000 om naar West Liberty University te gaan. Als je de campus bezoekt, kun je de campus door de ogen van een student zien, docenten en personeel ontmoeten en praten, alles ervaren wat WLU te bieden heeft en kans maken op $ 1.000.

Locaties

  • West Liberty

    208 University Drive CU Box 101, 26074, West Liberty

Vragen