Keystone logo
Washington and Lee University School of Law Juris Doctor-programma
Washington and Lee University School of Law

Juris Doctor-programma

Lexington, Verenigde Staten

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Terwijl rechtenfaculteiten traditioneel alle studenten alle drie de jaren op dezelfde manier hebben onderwezen, zul je bij W&L Law een reeks leerervaringen tegenkomen die geworteld zijn in de basisveronderstelling dat elk jaar van de rechtenstudie nieuwe en andere uitdagingen zou moeten bieden en je tegelijkertijd verder moet duwen. langs het continuüm van beginnend rechtenstudent tot aanstaande advocaat. Hierdoor kan de school advocaten voortbrengen die beter gepositioneerd zijn om vanaf het begin van hun loopbaan waardevolle diensten te verlenen aan hun cliënten en werkgevers.

W&L, een rechtenfaculteit die bekend stond om zijn curriculaire innovaties, was een van de eerste rechtsscholen die juridische schrijflessen voor kleine groepen introduceerde en die een cursus bestuursrecht en een transnationale cursus rechten vereiste in het eerste jaar van de rechtenstudie. Tijdens het tweede en derde jaar verbreden studenten hun kennis van de wet door te kiezen uit een breed scala aan meer gespecialiseerde en rigoureuze cursussen en hun schrijfvaardigheid verder aan te scherpen. Ze zetten ook hun eerste stappen in de praktijk en beginnen de gewoontes en mentaliteit van succesvolle advocaten te ontwikkelen. De combinatie van de veeleisende studie van juridische doctrine en analyse met gesimuleerde en praktijkervaringen creëert een unieke kans voor onze studenten om in context te leren en om echt voorbereid te zijn op de advocatuur als ze afstuderen.

Het eerste jaar

Onze eerstejaars ervaring is niet alleen uitdagend, veeleisend en stimulerend, maar ook persoonlijk, collegiaal en menselijk. We werken er hard aan om een vriendelijke en ondersteunende omgeving te creëren waarin studenten vrij zijn om hun intellectuele nieuwsgierigheid en vragen in en buiten de klas na te streven.

Tweede en derde jaar

Net zoals het eerste jaar de basis legt waarop de rest van je juridische opleiding zal voortbouwen, vereisen het tweede en derde jaar in Washington en Lee dat studenten deelnemen aan een nog geavanceerdere en uitdagende juridische studie en hun eigen juridische studie identificeren en nastreven. belangen in bepaalde rechtsgebieden.

Ervaringsgericht onderwijs bij W&L Law

W&L Law is al lang een leider op het gebied van ervaringsgericht onderwijs, en ons innovatieve, praktijkgerichte curriculum is zo uitgebreid en flexibel als altijd. Tijdens het tweede en derde jaar zet u uw eerste stappen in de praktijk en begint u de gewoontes en mindset van succesvolle advocaten te ontwikkelen.

Klinieken en externships

Door deel te nemen aan de klinieken en externships van W&L, helpen derdejaarsstudenten bij het voldoen aan de behoefte aan juridische bijstand in de regio en ontwikkelen ze tegelijkertijd klantcontact- en belangenbehartigingsvaardigheden.

Juridische tijdschriften en centra

De drie juridische tijdschriften en drie juridische centra van de Law School helpen bij het bevorderen van een levendige gemeenschap van academisch onderzoek bij W&L Law.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • PG Dip Law General (AMIL) - Voltijds
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Birmingham, Verenigd Koninkrijk
  • + 5 meer
 • PG Cert Algemeen Recht (AMIL) - Voltijd
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Birmingham, Verenigd Koninkrijk
  • + 5 meer
 • LLM (online leren)
  • Online