Keystone logo
Wake Forest University School of Law

Wake Forest University School of Law

Wake Forest University School of Law

Invoering

De formele rechtenstudie maakt sinds 1894 deel uit van Wake Forest University . In de loop der jaren is Wake Forest geëvolueerd als een klein baptistencollege voor mannen net ten noorden van Raleigh , North Carolina , tot een onafhankelijke, multidimensionale, nationaal erkende universiteit in Winston-Salem . De Wake Forest University School of Law is mee gegroeid en leidde soms de ontwikkeling van de instelling waarvan het deel uitmaakt. De rechtenstudie , die heeft gewerkt om te voldoen aan de behoeften van een veranderend juridisch beroep en de veranderende behoeften van studenten, blijft een leider in juridische educatie door engagement en professionalisme te modelleren door academische excellentie en een gedegen inzet voor service.

Onze missie

Onze school probeert onze studenten voor te bereiden op de praktijk van het recht in de Verenigde Staten. Sommige van onze afgestudeerden zullen hun juridische opleidingen gebruiken voor andere belangrijke doeleinden dan de advocatuur, maar we erkennen dat elke afgestudeerde in een van de 50 staten kan worden toegelaten tot de balie. We hebben daarom de verantwoordelijkheid om onze studenten een basis van juridische kennis en vaardigheden te bieden waarop ze levens van dienst kunnen bouwen binnen de advocatuur. We moeten proberen elke student een respect voor de rechtsstaat bij te brengen, een toewijding aan het ideaal van openbare dienstverlening en een toewijding aan fundamentele professionele waarden: eerlijkheid, toewijding, competentie, intelligentie en beleefdheid. Bij de rekrutering van onze studenten en de plaatsing van onze afgestudeerden, is onze school steeds meer nationaal georiënteerd, maar we handhaven en zullen doorgaan met het onderhouden van een speciale relatie met onze staat en regio. Onze school is klein door traditie en design. Ons doel is om een ​​academische gemeenschap op te richten die studenten, docenten, medewerkers, alumni en vrienden verenigt in een uitgebreid, loyaal gezin. We moeten ons bezighouden met de persoonlijke ontwikkeling van de individuele student, en we moeten alle studenten aanmoedigen om voor elkaar te zorgen en voor Wake Forest University. We streven ernaar om economische of etnische barrières te overwinnen die personen in het verleden mogelijk hebben uitgesloten van de juridische beroepen. Wij zijn van mening dat de faculteit zich moet inzetten voor onderwijs en een juridische studiebeurs. We beschouwen deze functies als synergetische aspecten van een enkele roeping. Uitstekend onderwijs staat centraal in het onderwijsproces; juridische wetenschap informeert dat proces en draagt ​​bij tot de verbetering van de wet. We proberen onze faculteitsleden aan te trekken wier karakter en gedrag exemplarisch zijn voor de professionele en persoonlijke ideeën die fundamenteel zijn voor de missie van de school. De cursus van Wake Forest benadrukt fundamentele wetgevingsvaardigheden. De lessen zijn klein. Docenten zijn toegankelijk voor studenten buiten de klas. In alle cursussen benadrukken leraren juridische analyse en kritisch denken, en ze moedigen studenten aan om na te denken over de sociale en economische omstandigheden waarin juridische principes en regels werken en de manier waarop advocaten deze principes en regels in de praktijk gebruiken. Omdat we van mening zijn dat advocaten duidelijk en overtuigend moeten kunnen communiceren, benadrukken we de ontwikkeling van vaardigheden in schriftelijke en mondelinge communicatie. We erkennen ook de noodzaak om onze studenten te instrueren in het effectieve gebruik van informatietechnologie. We begrijpen dat we onze studenten voorbereiden op leven en werken in een veranderende wereld die wordt beïnvloed door transnationale ontwikkelingen en globalisering.

Locaties

  • Winston-Salem

    Wake Forest University School of Law PO Box 7206 1834 Wake Forest Road Winston-Salem, NC 27109-7206 USA, NC 27109, Winston-Salem

Opleidingen

Vragen