Keystone logo

Vermont Law and Graduate School

A logo

Invoering

Bij Vermont Law and Graduate School is leren gericht op doel en actie.

VLGS academische programma's combineren een solide basis in recht en beleid met een focus op een of meerdere specialisatiegebieden. Praktische, praktijkervaring die is opgedaan door werk in juridische klinieken en externe stages stelt studenten in staat hun expertise aan te scherpen en hun talenten af te stemmen op hun passies.

Leren gebeurt overal: op de campus - in klaslokalen, vergaderzalen, de bibliotheek en tijdens dinerseminars - en buiten de campus in rechtszalen, kantoren van klanten, stadsvergaderingen, bemiddelingssessies, getuigenverklaringen en wetgevende hoorzalen. Het is een leeromgeving gedreven door studenten die meer gericht zijn op samenwerking dan op competitie.

Vermont Law and Graduate School's academische programma's zijn ontworpen om juridische expertise en vaardigheden om te zetten in instrumenten van betekenis. Faculteitsleden, gerenommeerde juristen en beoefenaars leveren een uitgebreide cursuscatalogus met de meeste cursussen milieurecht van alle rechtsscholen in de Verenigde Staten. Het vooraanstaande Environmental Law Centre bereidt studenten voor op leiderschap door te oefenen in gespecialiseerde instituten en klinieken. Internationale programma's stellen studenten in staat hun begrip van mondiaal beleid en wetgeving te verbreden en de wateren van de juridische praktijk buiten de VS te testen. De Julien and Virginia Cornell Library, een van de beste bronnen op het gebied van milieurecht van het land, ondersteunt studenten en docenten terwijl ze leren en oefenen.

Gemeenschap

Vermont Law and Graduate School is een ander soort rechtenstudie, en een belangrijke reden ligt bij onze gemeenschap. Studenten vissen in de zomer tussen de lessen door op de White River. Ze houden etentjes, brouwen hun eigen bier en horen uit de eerste hand van de gouverneur van Vermont hoe belangrijk het is om veranderingen aan te brengen in het strafrechtsysteem.

Net als Vermont zelf is de gemeenschap bij Vermont Law and Graduate School klein en zeer betrokken. Het is een gepassioneerde groep docenten, studenten en medewerkers die geven om hun buren en om de wereld te veranderen. De gemeenschap omvat onze alumni, die een gemeenschappelijke band en liefde delen voor dit kleine stadje in Vermont, hoewel ze verspreid kunnen zijn over het land en in het buitenland. Ze letten op elkaar, helpen huidige studenten bij het vinden van werk en stages, en blijven zich inzetten om de wereld en hun buurten te veranderen.

Er zijn veel onderdelen nodig om onze gemeenschap te laten werken. Onze campus zet zich sterk in voor degelijke, duurzame milieupraktijken en maakt daar deel van uit. Hier vindt u composteerbare toiletten en een oplader voor elektrische voertuigen op zonne-energie.

Onze waarden en inzet voor gelijkheid voor iedereen spelen ook een rol. Op Town Meeting Day sluit de school om studenten, docenten en personeel de kans te geven deel te nemen aan deze belangrijke democratische traditie in New England.

Ten slotte bevordert de plek zelf - en liefde voor en betrokkenheid bij het buitenleven - de gemeenschappelijke ervaring. We nemen even de tijd om verbinding te maken met elkaar en onze omgeving. Of het nu gaat om wandelen in de buurt van Kent's Ledge, of een bezoek brengen aan de uitrustingsschuur om langlaufski's, sneeuwschoenen en kano's te lenen. Als het weer het slechtst is, biedt het nieuwe ultramoderne fitnesscentrum apparatuur en groepsfitnesslessen, waaronder yoga, geleide meditatie en spinning.

Toelatingsoptie 2

Visumvereisten

Locaties

  • 164 Chelsea St. PO Box 96 South Royalton, 05068, Royalton

Opleidingen

Vragen