Keystone logo
University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

Invoering

De universiteit van Zürich

Met zijn 28.000 ingeschreven studenten is de Universiteit van Zürich (UZH) de grootste universiteit van Zwitserland. UZH, opgericht in het jaar 1833, was de eerste universiteit van Europa die werd opgericht door een democratisch politiek systeem; tegenwoordig is het UZH een van de belangrijkste universiteiten in de Duitstalige wereld. De universiteit bestaat uit zeven faculteiten met ongeveer 100 verschillende vakgebieden en biedt een breed scala aan bachelor-, master- en PhD-opleidingen. programma's. Daarnaast bieden de permanente educatieprogramma's van UZH uitstekende leermogelijkheden.

143559_Irchel-005.jpg

De rechtenfaculteit

Dankzij haar jarenlange ervaring heeft de LL.M. programma's bieden hun studenten een academische opleiding op het hoogste niveau. De rechtenfaculteit biedt niet alleen het breedste scala aan verschillende specialisaties in Zwitserland, maar blinkt ook uit met een uitstekend netwerk van gerenommeerde professoren van over de hele wereld die lezingen geven in de vele programma's en cursussen.

LL.M. Internationaal ondernemingsrecht van de Universiteit van Zürich

De LL.M. International Business Law van de Universiteit van Zürich biedt een praktijkgerelateerde postdoctorale opleiding op het hoogste niveau.

Met zijn zorgvuldig gekozen specialisatiegebieden, de LL.M. International Business Law voldoet aan de juridische behoeften van een geglobaliseerde zakenwereld, en het:

 • Kan fulltime of werkgericht worden voltooid.
 • Blinkt uit door zijn lange ervaring.
 • Kenmerkt zich door een uitstekend netwerk van internationaal gerenommeerde docenten.
 • Biedt het breedste scala aan specialisaties in Zwitserland.
 • Is internationaal georiënteerd met reizen naar de VS, China en de EU.
 • Biedt zijn deelnemers uitstekende ondersteuning tijdens de studie.
 • Moedigt discussie en discours aan.
 • Ondersteunt uitwisseling tussen studenten en docenten door middel van intensieve weekenden in seminarhotels.
 • Biedt deelnemers persoonlijke begeleiding tijdens het studieprogramma heeft toegang tot aanbiedingen aan de Universiteit van Zürich.
 • Winst uit het aanbod van het Europa Institut aan de Universiteit van Zürich.

143558_Zentrum_Luftaufnahme_2014_03.jpg

Plaats

Zwitserland heeft veel te bieden op het gebied van culturele diversiteit, talen, adembenemende landschappen en natuurlijk de mensen. Er wonen ongeveer 8,1 miljoen mensen in Zwitserland en het land heeft vier officiële talen: Duits, Frans, Italiaans en Reto-Romaans. Zwitserland heeft de afgelopen decennia economische stabiliteit gekend. Ondanks het gebrek aan natuurlijke hulpbronnen in Zwitserland en het feit dat de Zwitserse economie sterk afhankelijk is van de export, is het BBP per inwoner hoger dan in de meeste andere geïndustrialiseerde landen.

De Zwitserse bevolking geniet over het algemeen een hoge levensstandaard en Zwitserland heeft een sterke reputatie voor hoogwaardige diensten in vele sectoren, waaronder gezondheidszorg, industrie, openbaar vervoer, onderwijs, enz. In het Global Competitiveness Report uitgegeven door de World Economic Forum in 2015/2016 staat Zwitserland bovenaan de algemene ranglijst. "Brainforce" wordt ook zeer gewaardeerd in Zwitserland en dit wordt weerspiegeld in de leidende positie van Zwitserland op het "European Innovation Union Scoreboard 2016".

Studentenleven

Studeren in Zürich betekent wonen in de bruisende en opwindende culturele hoofdstad van Zwitserland. Zürich is veel meer dan een zaken- en financieel centrum, het staat ook wel bekend als de "kleine grote stad". Dit komt omdat Zürich alle voordelen van het stadsleven biedt en tegelijkertijd aantrekkelijke recreatievoorzieningen voor de deur met zijn verbluffend mooie meer en nabijgelegen bergen.

Campusfuncties

Plaats

Zwitserland heeft veel te bieden op het gebied van culturele diversiteit, talen, adembenemende landschappen en natuurlijk de mensen. Er wonen ongeveer 8,1 miljoen mensen in Zwitserland en het land heeft vier officiële talen: Duits, Frans, Italiaans en Reto-Romaans. Zwitserland heeft de afgelopen decennia economische stabiliteit genoten. Ondanks het gebrek aan natuurlijke hulpbronnen in Zwitserland en het feit dat de Zwitserse economie sterk afhankelijk is van de export, is het BBP per inwoner hoger dan in de meeste andere geïndustrialiseerde landen.

De Zwitserse bevolking geniet over het algemeen een hoge levensstandaard en Zwitserland heeft een sterke reputatie op het gebied van hoogwaardige diensten in tal van sectoren, waaronder de gezondheidszorg, de industrie, het openbaar vervoer, het onderwijs, enz. In het Global Competitiveness Report van het World Economic Forum in 2015/2016 staat Zwitserland bovenaan de algemene ranglijst. "Brainforce" wordt ook zeer gewaardeerd in Zwitserland en dit wordt weerspiegeld door de leidende positie van Zwitserland op het "European Innovation Union Scoreboard 2016".

Studentenleven

Studeren in Zürich betekent wonen in de levendige en opwindende culturele hoofdstad van Zwitserland. Zürich is veel meer dan alleen een zakelijk en financieel centrum, het staat ook bekend als de "kleine grote stad". Dit komt omdat Zürich alle voordelen van het stadsleven biedt en tegelijkertijd aantrekkelijke recreatiefaciliteiten voor de deur met zijn verbluffend mooie meer en nabijgelegen bergen.

  Locaties

  • Zürich

   LL.M.-Studiengang Internationales Wirtschaftsrecht Universität Zürich Hirschengraben 56

   Vragen