Keystone logo
The University of Waikato Master of Laws
The University of Waikato

Master of Laws

Tauranga, Nieuw-Zeeland

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* Binnenlandse kosten: $ 6,616- $ 7,443 per jaar / International Kosten: $ 29.625 per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Master of Laws

Met een eenjarige Master of Laws diploma van de Universiteit van Waikato kunt u uw programma op maat door middel van een selectie van geleerd papers en / of onderzoek thesis.

Waikato_LLM

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Waikato legt een sterke nadruk op de ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden. De klassen zijn klein en worden meestal aangeboden in seminar stijl discussies. Deze benadering van het onderwijs op een gevorderd niveau schept mogelijkheden voor u om perspectieven te delen en kwesties in verband met het onderwerp te bespreken. Het zal u helpen om uw communicatieve vaardigheden te verbeteren en krijgen de kennis van deskundigen. Het creëert mogelijkheden voor u om te netwerken met anderen en vernieuwen motivatie en vertrouwen. Je krijgt ook een heleboel van één-op-één keer met de lezingen of het toezicht op wetenschappelijk personeel.

Wij bieden de grootste selectie van kranten in Cyber ​​wet in Nieuw-Zeeland, en daarom kunt u vervolledigen dit Masters gericht op dit gebied.

De faculteit biedt onderdak aan twee onderzoekscentra: Centrum voor Milieu-, Hulpbronnen- en Energierecht (CEREL) en Māori en Indigenous Governance Centre (MIGC). U zult profiteren van de kennis van deskundigen en de nationale en internationale beroepsverenigingen op deze gebieden. Bijvoorbeeld, zult u in aanmerking komen voor de International Bar Association beurs. Waikato Faculteit der Rechtsgeleerdheid is de enige school in Nieuw-Zeeland dat deze kans biedt.

Of uw interesse ligt in Cyber ​​wet, de wet van de oorlog en conflicten, Transnational Strafrecht, Indigenous Issues of Environmental Law, profiteert u van nationaal en internationaal erkende wetenschappelijk personeel.

Master of Laws in de rechten maori / Pacific en inheemse bevolkingsgroepen

Gepassioneerd door de inheemse kwesties? Deze masteropleiding zal u toelaten om te studeren in de diepte van de historische en de ontwikkeling van trends op het gebied van de rechten van inheemse volkeren. Je zult vaardigheden te ontwikkelen zodat u om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van Pacific jurisprudentie en algemene kennis van de Stille Oceaan rechtssystemen verbeteren.

Lees meer over Meester van Wetten in de Wet van Māori / Pacific en de Inheemse Volkeren.

Double LLM: University of Waikato en Universiteit van Arizona

Geïnteresseerd in die twee LLMS van internationaal hoog aangeschreven Faculteiten der Rechtsgeleerdheid in aanzienlijk minder tijd en in twee verschillende landen?

Als je een toegewijde, die zich bezighouden student en je succes hebt afgerond 90 punten van LLM in Waikato (of 75% van onze LLM), kan je 6-8 credits naar de LLM diploma ontvangen op het James E Rogers College of Law, Universiteit van Arizona.

Er zijn twee opties beschikbaar voor LLM in Arizona: Inheemse Volkeren Law and Policy LLM (bestaande uit 24 studiepunten) of International Trade and Business Law LLM (bestaande uit 26 studiepunten).

Carrièremogelijkheden

 • Overheidsinstanties
 • Law onderwijs en onderzoek
 • Civiele en openbare dienstverlening en de rechterlijke macht
 • Banking, financiële diensten en financiële regulering
 • Internationale ontwikkelingsorganisaties
 • Niet-gouvernementele organisaties zoals de mensenrechten agentschappen
 • Private rechtspraktijk
 • bedrijf

Honours programma

Het Honours Degree kan worden toegekend met

 • First Class Honours, of
 • Second Class Honours (eerste divisie), of
 • Second Class Honours (tweede divisie).

Om in aanmerking te komen voor de toekenning van onderscheidingen, zou je nodig hebt om je Master of Laws diploma te voltooien binnen 12 maanden (als het bestuderen van full-time) of binnen 24 maanden (als het bestuderen van part-time) en geef al je papieren.

Culturele ervaring

De faculteit leden komen uit een breed scala van landen en culturele achtergronden, het creëren van een echte multiculturele omgeving. Dit helpt bevorderen in onze studenten een toegenomen bewustzijn van mondiale vraagstukken, hen blootstelt aan meerdere historische en culturele perspectieven evenals het bieden van inzicht in de rechtssystemen buiten de jurisdictie van de Common Law.

We hebben de meest diverse en levendige studenten van de wet scholen in Nieuw-Zeeland. Tot 30 procent van al onze studenten te identificeren zichzelf als Māori en bijna 16 procent afkomstig uit de Stille Oceaan achtergrond. Bijna 40 procent van onze studenten zijn over de leeftijd van 25.

De faculteit drie dynamische wet studentenverenigingen: Pacific Law Student Association, Te Whakahiapo (Maori Student Association) en Waikato University Law Studieverenigingen spelen een belangrijke rol van het bevorderen van goede collegiale verhoudingen tussen studenten en bieden tal van sociale en leermogelijkheden.

Onze Mentoring programma zal extra ondersteuning en begeleiding te bieden in je studie, je helpen om te navigeren door de overgangsperiode van school of vroegere dienstbetrekking aan een universitaire studie en u adviseren over andere diensten en mogelijkheden voor u beschikbaar op de campus.

Toelating en inschrijving

Om te worden toegelaten tot het LLM programma, moet u beschikken over:

 • Voltooide een LLB of een gecombineerde Law aan de Universiteit van Waikato met ten minste een 'B' Grade Point Average of een gelijkwaardige opleiding aan een andere universiteit; of
 • Voltooide een LLB (Hons) aan de Universiteit van Waikato met ten minste een 'B' Grade Point Average of een gecombineerde Law aan de Universiteit van Waikato of een gelijkwaardige opleiding aan een andere universiteit; of
 • Voldaan aan de voorwaarden voor graduate studie in het onderwerp op een niveau dat passend door het College wordt beschouwd.

In uitzonderlijke omstandigheden, kandidaten die niet voldoen aan deze eisen, maar die hebben bewezen academische verdienste en relevante ervaring kan worden toegelaten tot het programma.

Studenten wier eerste taal niet Engels zijn verplicht om voldoende bewijs van hun Engels taalvaardigheid te bieden. Een algemene score van 6,5 (met minstens 6,0 bereikt in het Schrijven band) in de IELTS of gelijkwaardig.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen