Keystone logo
University of Birmingham - College of Arts and Law

University of Birmingham - College of Arts and Law

University of Birmingham - College of Arts and Law

Invoering

131000_69103_banner.jpg

Ons College of Arts and Law Graduate School is een levendige internationale gemeenschap van meer dan 1500 postdoctorale studenten. We profiteren van uitstekende onderzoeksbronnen en een ondersteunende omgeving waarin uw onderzoek floreert. Ons team van academische en operationele medewerkers bevindt zich in het Arts-gebouw op de hoofdcampus van Edgbaston en staat klaar om ondersteuning en advies te bieden wanneer u het nodig hebt.

Als College hebben we faciliteiten van topklasse die de interactie tussen disciplines en onderzoeksgebieden stimuleren, zodat je onder gelijkgestemde mensen bent en je de stimulatie, ondersteuning en uitdagingen krijgt die je nodig hebt om te slagen.

De universiteit van Birmingham

Birmingham is voortdurend in ontwikkeling en evolueert in zijn wens om een ​​toonaangevende wereldwijde universiteit te worden. Dit wordt bereikt door onze verbeterde onderzoeksmacht en bereik; het onderscheidend vermogen van onze uitzonderlijke studentenervaring; de breedte en diepgang van onze academische portfolio; onze omvang en de omvang van onze wereldwijde netwerken.

De stad Birmingham

Birmingham transformeert niet langer; het is getransformeerd. Met onafhankelijke restaurants, winkels en bars in het centrum en populaire wijken in de stad, ligt dit nieuwe en levendige Birmingham genesteld tussen de lokale markten, iconische gebouwen van ons industrieel erfgoed en hedendaagse architectuur, zoals de nieuwe bibliotheek van Birmingham.

Nieuwe bars en winkels openen regelmatig terwijl de stad haar jeugdige en unieke identiteit blijft opbouwen. Er is zoveel diversiteit en geschiedenis in Birmingham dat de winkels, het eten en de locaties dit weerspiegelen. Oude iconen zoals de Custard Factory herbergen alternatieve winkels en bars, op slechts een korte wandeling van de beroemde groothandelsvis- en voddenmarkten van Birmingham, die allemaal dicht bij het nieuwe Grand Central treinstation en winkelgebied liggen.

Birmingham Law School

Al bijna een eeuw is de Birmingham Law School toonaangevend op het gebied van juridisch onderwijs en onderzoek. Vandaag blijven we onze studenten voorzien van innovatief, uitdagend en door onderzoek aangestuurd onderwijs.

De Birmingham LLM duurt een jaar (fulltime) of twee jaar (parttime) om te voltooien en omvat de studie van zes gespecialiseerde modules en een proefschrift. Aanvragers moeten een goede bachelordiploma in de rechten of gelijkwaardig hebben.

Met de Birmingham LLM kunnen studenten een algemene route volgen, met volledige flexibiliteit bij het selecteren van modules, of een van onze gespecialiseerde Pathways . Bij een aanvraag voor de Birmingham LLM hoeven studenten niet te beslissen of ze zich in dat stadium willen specialiseren, omdat Pathway specialismen kunnen worden besloten zodra studenten aan de cursus beginnen.

Het Shakespeare-instituut

Het Shakespeare Institute, gevestigd in Stratford-upon-Avon, is sinds de oprichting in 1951 een baken voor de internationale Shakespeare-beurs.

De Universiteit van Birmingham gaat een spannende samenwerking aan met de Royal Shakespeare Company (RSC). Dit baanbrekende project is het resultaat van de langdurige relatie tussen het RSC en het Shakespeare Institute in Birmingham.

De samenwerking is geworteld in een visie op theater als een machinekamer voor creatief denken en onderzoek, een plek voor de uitwisseling van artistieke en academische kennis en praktijk, en een gedeelde inzet voor het verrijken van de studentenervaring en hedendaagse Shakespeare-studies.

Onze studenten vormen het hart van de samenwerking en worden aangemoedigd om te studeren en theater te maken in Shakespeare's eigen gedurfde geest. Ze profiteren van de expertise van RSC-artiesten en -beoefenaars door middel van innovatieve modules, masterclasses, workshops en projecten.

Locaties

  • Birmingham

    University of Birmingham, B15 2TT, Birmingham

  • Birmingham

    Birmingham, Verenigd Koninkrijk

    Vragen