Keystone logo
University of Wisconsin Superior

University of Wisconsin Superior

University of Wisconsin Superior

Invoering

Over UW-Superieur

Meer dan alleen klaslokalen, laboratoria en grote gebouwen, de University of Wisconsin-Superior is sinds 1893 een mijlpaal in de City of Superior en heeft onderweg talloze levens en carrières beïnvloed.

UW-Superior bevordert intellectuele groei en loopbaanvoorbereiding waarbij de nadruk ligt op individuele aandacht en respect voor diverse culturen en meerdere stemmen belichaamt. Bekijk de vele manieren waarop we die belofte aan onze studenten, de gemeenschap en onszelf nakomen.

Missie

Doorheen haar geschiedenis heeft de University of Wisconsin-Superior zich gecommitteerd aan het verbeteren van de levens en het levensonderhoud van mensen in het noordwesten van Wisconsin en daarbuiten door kennis te zoeken en deze te verspreiden onder iedereen die er baat bij heeft.

Een dergelijk engagement wordt weerspiegeld in haar missie:

"De University of Wisconsin-Superior bevordert intellectuele groei en loopbaanvoorbereiding binnen een liberale kunsttraditie die de nadruk legt op individuele aandacht, respect belichaamt voor diverse culturen en meerdere stemmen, en de gemeenschap en de regio betrekt." (Goedgekeurd door de Raad van Regenten van de Universiteit van Wisconsin, 6 februari 2015)

Om deze doelen te bereiken, zal de universiteit:

 1. Bied studenten een zorgvuldig gearticuleerde en uitgebreide basis in liberale studies als basis voor alle opleidingen.
 2. Toekenning van associate- en baccalaureaatsgraden op geselecteerde gebieden in onderwijs, kunst, geesteswetenschappen, wetenschappen, sociale wetenschappen, bedrijfskunde en pre-professionele programma's.
 3. Bied afgestudeerde programma's aan op gebieden die verband houden met de nadruk en sterke punten van de bacheloropleiding.
 4. Breid zijn niet-gegradueerde en afgestudeerde middelen uit buiten de grenzen van de campus door middel van alternatieve levering van programma's.
 5. Verwacht wetenschappelijke activiteiten, waaronder onderzoek, wetenschap en creatieve inspanningen, die de programma's op het niveau van associate en baccalaureaat, de geselecteerde graduate-programma's en zijn speciale missie ondersteunen.
 6. Zorg voor een inclusieve campusgemeenschap die studenten uitdaagt om hun intellectuele, persoonlijke, culturele en sociale competenties te ontwikkelen.
 7. Neem deel aan passende interinstitutionele relaties en gemeenschapspartnerschappen om onderwijs- en servicemogelijkheden te verbeteren.
 8. Foster, met de University of Wisconsin-Extension, de ontwikkeling van coöperatieve en algemene outreach-programmering en de integratie van de Extension-functie met die van deze instelling.

Visie

De University of Wisconsin-Superior zal bekend staan als een instelling die studenten transformeert, de gemeenschap betrekt en de vitaliteit van de regio verbetert.

Waarden Verklaring

Bij de University of Wisconsin-Superior streven we naar academische excellentie, met de nadruk op studentgericht leren, intellectuele en persoonlijke ontwikkeling, continue verbetering, inclusiviteit, gemeenschapspartnerschappen en wereldwijd bewustzijn.

Gelijkheid, diversiteit en inclusie

We zijn toegewijd aan inclusieve uitmuntendheid; het creëren van een ruimte voor alle studenten, ongeacht achtergrond, economische status, ras, etniciteit, seksuele geaardheid, bekwaamheid, identiteit of spiritualiteit om te gedijen en hun volledige academische en persoonlijke potentieel te bereiken. Wij bieden individuele ondersteuning voor u tijdens uw educatieve reis.

Locaties

 • Superior

  Belknap St. and Catlin Avenue, 54880, Superior

  Vragen