Keystone logo
© University of Winchester
University of Winchester

University of Winchester

University of Winchester

Invoering

De University of Winchester stelt leerlingen in staat hun volledige potentieel te benutten en een verschil te maken in de wereld. Gelegen in Winchester, een prachtige, typisch Engelse stad met een rijk erfgoed en levendige hedendaagse cultuur, bieden de vriendelijke en compacte campussen van de universiteit studenten het voordeel van het leven in de stad en op de campus. We zijn gunstig gelegen met uitstekende vervoersverbindingen waardoor u Londen of de kust binnen een uur kunt bereiken, en Southampton Airport ligt op slechts 10 minuten met de trein.

De universiteit biedt een selectie van niet-gegradueerde en postdoctorale graden die worden onderwezen in onze vijf faculteiten:

  • Faculteit Bedrijfskunde en digitale technologieën: een moderne, vooruitstrevende faculteit met een scala aan discipelen, waaronder boekhouding, economie, bedrijfsbeheer, informatica en marketing.
  • Faculteit Educatie en Kunsten: heeft een lange en gevestigde geschiedenis in het verstrekken van hoogwaardige graden, en is de thuisbasis van het Institute of Education, Department of Education and Childhood Studies, Department of Performing Arts en School of Media and Film.
  • Faculteit Gezondheid en Welzijn: uitstekende graden die zich inzetten voor het bevorderen van gezondheid en welzijn voor het hele leven. De faculteit omvat verpleegkunde, fysiotherapie, maatschappelijk werk, dierenwelzijn en sport.
  • Faculteit Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen: Gepassioneerd door wat ons tot mens maakt, bieden we door onderzoek geleid onderwijs en uitstekende ondersteuning in antropologie; archeologie; Geschiedenis; Psychologie; Sociale wetenschappen, waaronder politiek en aardrijkskunde; Filosofie; Engels en creatief schrijven.
  • Faculteit Recht, Criminaliteit en Justitie: de faculteit brengt de afdeling Rechten en de afdeling Policing, Criminologie en Forensica samen en hanteert een interdisciplinaire benadering om een dynamisch aanbod van graden aan te bieden die gebruik maken van specialistische faciliteiten.

Locaties

  • Winchester

    University of Winchester Sparkford Road, SO22 4NR, Winchester

Vragen