Keystone logo
University of Sussex LLM in internationaal financieel recht
University of Sussex

LLM in internationaal financieel recht

Brighton, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

01 Sep 2024

Sep 2024

GBP 10.500 / per year *

Op de campus

* £10.500/jaar voor voltijdstudenten thuis, op de Kanaaleilanden en op Isle of Man | £ 21,500 / jaar voor voltijdse internationale studenten

Invoering

Het internationaal financieel recht speelt een centrale rol in mondiale zakelijke transacties als gevolg van de toenemende afhankelijkheid van de wereldeconomieën van het financiële systeem. Als gevolg hiervan is er een toenemende vraag naar professionals met expertise op het gebied van internationaal financieel recht.

Tijdens deze cursus leert u van de toonaangevende advocaten van vandaag wier onderzoek hun onderwijs ondersteunt. Je zult:

  • inzicht krijgen in regelgevingskwesties die van invloed zijn op grote transacties op de mondiale financiële markten
  • leer complexe internationale financiële contracten te interpreteren en op te stellen
  • Lees meer over fintech-regelgeving, inclusief cryptocurrencies
  • internationale kapitaal- en liquiditeitsregels verkennen die van toepassing zijn op banken
  • zich bezighouden met binnenlandse en internationale ontwikkelingen vanuit praktische, regelgevende en beleidsperspectieven op financieel en ondernemingsrecht.

Deze cursus bereidt je voor op je toekomstige carrière. De kern van de cursus is vaardigheidstraining, die u helpt juridische problemen logisch te benaderen. Je ontwikkelt een uitgebreid inzicht in:

  • de financiële dienstverleningssector
  • hoe u het witwassen van geld kunt identificeren en voorkomen
  • duurzame en groene financiering

En Brighton herbergt het hoofdkantoor van enkele grote internationale financiële instellingen en ligt slechts een uur van Londen, een van de financiële hoofdsteden van Europa. Hierdoor heeft u direct toegang tot een zeer waardevol netwerk van professionele contacten en potentiële werkgevers.

We begrijpen dat beslissen waar en wat je gaat studeren een zeer belangrijke beslissing is. Wij zullen alle redelijke inspanningen leveren om u de cursussen, diensten en faciliteiten te bieden die in dit prospectus worden beschreven. Als we echter materiële wijzigingen moeten aanbrengen, bijvoorbeeld als gevolg van overheids- of regelgevingsvereisten, of onverwachte personeelswijzigingen, laten we u dit zo snel mogelijk weten.

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen