Keystone logo
University of Sussex LLM in de rechten
University of Sussex

LLM in de rechten

Brighton, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

01 Sep 2024

Sep 2024

GBP 10.500 / per year *

Op de campus

* £10.500/jaar voor voltijdstudenten thuis, op de Kanaaleilanden en op Isle of Man | £ 21,500 / jaar voor voltijdse internationale studenten

Invoering

Tijdens deze LLM verdiep je je kennis van juridische principes en krijg je een overzicht van de sociale, politieke, economische en culturele context waarin je opereert.

Je leert van vooraanstaande wetenschappers met expertise op een breed scala aan gebieden. Hierdoor kunt u verschillende rechtsbenaderingen verkennen. Veel van onze medewerkers doen niet alleen onderzoek, maar werken ook samen met overheden, internationale organisaties en beleidsmakers. De inhoud van de cursus weerspiegelt hun nieuwste inzichten en onderzoek.

Je hebt de mogelijkheid om het diploma aan te passen aan jouw interesses door:

  • onderzoek doen naar een breed scala aan juridische vakgebieden
  • kernmodules volgen van een van onze andere LLM-cursussen op de campus
  • opties selecteren uit al onze LLM-cursussen op de campus
  • verschillende Pathways kiezen.

Gedurende je studie krijg je de kans om te netwerken met professionals, praktijkmensen en activisten van over de hele wereld. Het mondiale perspectief dat u krijgt, helpt u bij het formuleren van kritische antwoorden op juridische kwesties. Deze netwerken zullen ook na je afstuderen waardevol zijn.

We begrijpen dat beslissen waar en wat je gaat studeren een zeer belangrijke beslissing is. Wij zullen alle redelijke inspanningen leveren om u de cursussen, diensten en faciliteiten te bieden die in dit prospectus worden beschreven. Als we echter materiële wijzigingen moeten aanbrengen, bijvoorbeeld als gevolg van overheids- of regelgevingsvereisten, of onverwachte personeelswijzigingen, laten we u dit zo snel mogelijk weten.

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Over de school

Chat with students

Vragen