Keystone logo
University of Sussex

University of Sussex

University of Sussex

Invoering

Over ons

De University of Sussex is een toonaangevende onderzoeksintensieve universiteit in de buurt van Brighton. We hebben zowel een internationale als een lokale kijk, met personeel en studenten uit meer dan 100 landen en frequente betrokkenheid bij maatschappelijke activiteiten en diensten.

129753_129711_LEW-6.jpg

Innovatief onderzoek en studiebeurs

Sussex is een toonaangevende onderzoeksuniversiteit, zoals weerspiegeld in het Research Excellence Framework (REF) van 2014.

Meer dan 75% van de onderzoeksactiviteiten op Sussex is gecategoriseerd als toonaangevend (4 *) of internationaal uitstekend (3 *) in termen van originaliteit, betekenis en strengheid.

Individuele hoogtepunten van de REF 2014-resultaten zijn onder meer:

  • Sussex History was de best beoordeelde geschiedenisinzending in het VK vanwege de kwaliteit van de onderzoeksresultaten
  • de Engelse inzending van Sussex steeg van 31 naar 9 in het Verenigd Koninkrijk sinds de laatste onderzoeksevaluatie in 2008
  • 84% van de onderzoeksimpact van de universiteit in psychologie werd beoordeeld als de best mogelijke graad, 4 *
  • Sussex Geography had de meeste 4 *-beoordeelde onderzoeksimpact van elke inzending van Geography in het VK.

Over het algemeen werd de universiteit op de 36e plaats (van multidisciplinaire instellingen) gerangschikt naar grade point average (GPA).

Onderwijzen en leren

De University of Sussex heeft 16.820 studenten (fulltime equivalenten cijfers 2017-2018), waarvan ongeveer een kwart postacademisch. 76% van onze studentenpopulatie bestaat uit studenten uit het VK of de EU en 24% zijn studenten uit het buitenland.

Creatief denken, diversiteit in ons onderwijs, intellectuele uitdaging en interdisciplinariteit zijn altijd fundamenteel geweest voor een Sussex-opleiding.

Ons doel is om onderwijs- en leerprogramma's te bieden die zijn gebaseerd op huidig onderzoek, aantrekkelijk voor studenten van alle sociaal-economische en culturele achtergronden en die vaardigheden voor het leven opleveren.

Onze medewerkers

Sussex heeft een reputatie opgebouwd voor innovatie en inspiratie en trekt toonaangevende denkers en onderzoekers aan.

We hebben meer dan 2.100 medewerkers, waaronder ongeveer 1.000 docenten en onderzoekers, waarvan meer dan 300 alleen voor onderzoek.

We hebben drie Nobelprijswinnaars, 12 Fellows van de British Academy en een winnaar van de prestigieuze Crafoord-prijs bij ons personeel.

129755_129709_Mootlg-13.jpg

Internationaal Sussex

Sussex heeft vanaf zijn oprichting een internationaal perspectief op zijn academische activiteiten en zijn vooruitzichten.

We trekken personeel en studenten uit meer dan 100 landen naar onze campus en bijna een derde van het personeel komt van buiten het VK.

Ons onderzoek pakt belangrijke wereldproblemen aan met toonaangevende expertisegebieden zoals klimaatverandering en ontwikkelingsstudies.

We hebben uitgebreide banden met instellingen wereldwijd, zoals de Universiteit van Peking, de Nationale Universiteit van Taiwan en het Harvard-Sussex-programma.

Campus leven

Sussex heeft een van de mooiste campuslocaties in het VK.

Gelegen in een glooiend park aan de rand van Brighton, combineert de campus bekroonde architectuur met groene open ruimtes.

De campus wordt omringd door het South Downs National Park, maar slechts een paar minuten van de levendige stad Brighton

Ontworpen door Sir Basil Spence, kregen de gebouwen die het hart van de campus vormen in 1993 de status van beursgenoteerd gebouw. Falmer House is een van de slechts twee educatieve gebouwen in het Verenigd Koninkrijk die op de I-lijst staan vanwege zijn uitzonderlijke interesse.

129754_129710_CLB-03.jpg

Bedrijf en de gemeenschap

Sussex heeft een lange traditie in het omgaan met het bedrijfsleven en de gemeenschap, die vandaag de dag doorgaat door middel van activiteiten zoals het Sussex Innovation Center, openbare lezingen en diensten voor de gemeenschap.

Ons doel is om bedrijven en organisaties in de regio te helpen hogere vaardigheidsniveaus van personeel te ontwikkelen door middel van training en innovatie te stimuleren door middel van samenwerking met andere instellingen buiten Sussex ten behoeve van de bredere samenleving.

Het Sussex Innovation Center biedt ondersteuning voor de oprichting en groei van op technologie en kennis gebaseerde bedrijven in Sussex.

Het centrum is nu een bloeiende zakelijke omgeving voor bijna 80 snelgroeiende bedrijven.

Sinds de oprichting zijn meer dan 160 bedrijven gevestigd in het centrum; hun cumulatieve inkomsten overschrijden £ 250 miljoen en ze hebben honderden mensen in dienst.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Brighton

    Brighton, Verenigd Koninkrijk

Vragen