Keystone logo
University of Surrey Professionele rechtspraktijk (SQE-traject) LLM
University of Surrey

Professionele rechtspraktijk (SQE-traject) LLM

1 Years

Engels

Full time

01 Jul 2024

Sep 2024

GBP 19.000 *

Op de campus

* voor buitenlandse studenten | £12,500 voor Britse studenten

Invoering

  • Deze cursus voorziet je van de juridische kennis die nodig is om je voor te bereiden op het uitdagende Solicitors Qualifying Exam 1 (SQE 1). SQE is de beoordeling voor alle aspirant-advocaten in Engeland en Wales. Je vergroot je kansen op succes in het SQE en versterkt je CV met een master in rechten.
  • Je ontwikkelt de praktische vaardigheden in juridisch onderzoek, pleiten, opstellen, juridisch schrijven en interviewen die nodig zijn voor SQE2.
  • Je krijgt les van een team van medewerkers die praktiserende juristen zijn, zeer ervaren onderzoeksacademici en toegewijd aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Je wordt ondersteund bij de overdracht van je academische kennis naar de professionele omgeving via ons uitgebreide netwerk van lokale en nationale juridische contacten die zijn opgebouwd via ons al lang bestaande stageprogramma. Guildford is een gerenommeerd juridisch centrum en biedt gemakkelijke toegang tot de Londense juridische sector.
  • Je kunt genieten van de volledige universitaire ervaring terwijl je bij ons studeert: toegang tot onze campusfaciliteiten, een gespecialiseerde bibliotheek, een bloeiende studentengemeenschap en het Surrey Sports Park.

Wat ga je studeren

Ons eenjarige LLM in Professional Legal Practice (SQE Pathway) programma voorziet u van de essentiële vaardigheden en kennis om te slagen voor SQE1, samen met de praktische vaardigheden die gewenst zijn door advocatenkantoren. Gedurende het jaar wordt u ondersteund door juristen met een schat aan praktijkervaring, die ervoor zorgen dat u volledig bent voorbereid om de SQE1-examens af te ronden.

De professionele focus van dit programma biedt een sterke basis om je voor te bereiden op de toekomstige praktijk als een pas gekwalificeerde advocaat, inclusief:

  • Klant interviewen
  • onderhandeling
  • voorspraak
  • Professioneel gedrag
  • Onderzoek en opstellen.

Het SQE1-materiaal bestaat uit examengerichte werkboeken, met toetsen aan het einde van elke module en twee proefexamens. Gedurende het hele jaar vinden praktische live vaardigheidstoetsen plaats die je inzicht in de SQE-onderwerpen in een professionele omgeving vergroten en je voorbereiden op het leven als advocaat.

Dit is een veeleisend maar spannend programma met een toonaangevende universiteit. Onze nauwe relatie met de juridische sector biedt studenten de mogelijkheid om gedurende het jaar specialistische kennis en begeleiding op te doen en mogelijke werkervaring op te doen na afronding van het programma.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen