Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Invoering

De University of Surrey is een wereldwijde gemeenschap van ideeën en mensen, gewijd aan levensveranderend onderwijs en onderzoek. Met een mooie en levendige campus bieden we uitzonderlijk onderwijs en praktisch leren om onze studenten te inspireren en te versterken voor persoonlijk en professioneel succes. Via onze medewerkers en studenten bereikt Surrey geweldige dingen.

Naast kwalitatief hoogstaand onderwijs biedt de universiteit toegang tot tal van academische ondersteunende diensten en middelen. Internationale studenten kunnen hulp krijgen bij hun taalvaardigheid en er zijn veel diensten om hen te helpen zich gemakkelijk in het universitaire leven te vestigen.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Er is ook een schat aan loopbaanondersteuning beschikbaar. Studenten uit alle vakgebieden kunnen profiteren van zakelijke ondersteuning en ondernemersbegeleiding. Iedereen kan verschillende ideeën verkennen, wenselijke zakelijke vaardigheden ontwikkelen en zijn of haar afstudeervooruitzichten vergroten. Ons trackrecord op het gebied van de inzetbaarheid van afgestudeerden is een van de beste in Groot-Brittannië, waarbij 95% van onze postdoctorale studenten binnen 15 maanden na hun afstuderen een baan heeft of verder studeert - Graduate Outcomes Survey 2023.

Bij Surrey doen we er alles aan om je een veilig, gesetteld en gelukkig gevoel te geven tijdens je studie op de universiteit. Onze campus wordt je tweede thuis en je wordt al snel onderdeel van onze hechte campusgemeenschap. Onze medewerkers zetten onze studenten altijd op de eerste plaats. Wat u ook nodig heeft, er is iemand bij Surrey die u kan helpen. We hebben een toegewijde studentadvies- en ondersteuningshub bij de MySurrey Hive, vriendelijke internationale studentenondersteuningsteams, een multi-religieus pastoraat en studenten op stage hebben toegang tot ondersteuning en mentoring van hun academisch personeel.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

Vanaf september 2020 zullen we al onze studenten en postdoctorale studenten gratis digitale exemplaren van hun essentiële studieboeken verstrekken. Dit maakt deel uit van ons streven om de universiteit toegankelijker te maken, zodat je leert in een meer digitale omgeving.

Het leven op de universiteit is meer dan alleen colleges en cursussen, we zorgen ervoor dat je universitaire ervaring zo gevarieerd en bevredigend mogelijk is en je eindeloze mogelijkheden biedt om het meeste uit je tijd bij ons te halen.

Als je geïnteresseerd bent in sport of actief wilt blijven tijdens je studie, biedt Surrey Sports Park een breed scala aan eersteklas faciliteiten, waaronder een Olympisch zwembad met acht banen, een fitnessruimte met 120 stations en een klim van 10 meter hoog. muren. Als je gewoon plezier wilt hebben en nieuwe mensen wilt ontmoeten, heeft onze studentenvakbond ook een breed scala aan opwindende clubs en verenigingen en organiseert ze onvergetelijke evenementen en vrijwilligerswerk om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke universitaire ervaring hebt.

Op slechts 34 minuten met de trein van Londen kunnen studenten genieten van de mooie, vriendelijke campus en het gebied van Surrey. Guildford is een bruisende en gastvrije stad en wordt omgeven door een schilderachtig landschap.

Surrey streeft ernaar studenten te inspireren om op nieuwe manieren naar de wereld te kijken, moedig te zijn in hun werk en alles te ervaren wat het studentenleven met zich meebrengt.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Campusfuncties

Onze hoofdcampus bevindt zich op Stag Hill, dicht bij het stadscentrum van Guildford en naast de kathedraal van Guildford. Het is een mooie, groene campus vol ruimte om te ontspannen, evenals de meeste van onze studentenvoorzieningen, waaronder het Library and Learning Centre, de MySurrey Hive, de Students' Union, plus winkels, bars en cafés. We hebben een tweede campus , in Manor Park, op korte afstand, waar de Faculteit der Gezondheids- en Medische Wetenschappen, Surrey Sports Park en nog veel meer accommodaties te vinden zijn.

De twee zijn goed bereikbaar te voet, met de fiets of met de bus.

Er zijn ruim 6.000 studiekamers op de campus, waarvan minstens de helft een eigen douche en toilet heeft, plus onbeperkt gratis breedbandinternet. Er zijn keuzes die passen bij alle budgetten en vereisten en je bent verzekerd van universitaire accommodatie in je eerste jaar, zolang je aanvraag maar op tijd binnenkomt. Alle studentenwoningen zijn zelfstandig, hebben gedeelde keukenfaciliteiten en worden 24/7 bewaakt door beveiliging.

Buiten de campus is er een verscheidenheid aan woningen in de omgeving van Guildford, particulier verhuurd of via het Property Management Scheme van de University of Surrey .

  toelatingen

  While many PWPs are psychology graduates this is not a necessity. Applications are welcomed from people with experience working in mental health or similar services who may not have been in education recently. Services will also have individual person specifications you are required to meet.

  Postgraduate route

  Accumulated credit volume of 360 FHEQ Level 4-6 credits (achieved to 2:1), of which at least 120 will be at FHEQ Level 6. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting.

  Other entry requirements: Each student that is employed by the Improving Access to Psychological Therapies service is subject to the Rehabilitation of Offenders Act (1974) Section 4 (2) (Exemptions) Order 1975 and DHSS Circular HC (88)9 guidelines regarding police checks and child protection.

  Undergraduate route

  Students will normally hold a previously accumulated credit volume of 120 FHEQ Level 5 credits and 120FHEQ Level 4 credits. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting. Students who do not have the above academic profile should seek advice as it may not exclude them from applying for our modules and programs of study.

  English language requirements

  • IELTS: 6.5 overall including 6.0 in each category.

  If you do not currently meet the level required for your program, offer intensive pre-sessional English language courses, designed to take you to the level of English ability and skill required for your studies.

  For more information about admission requirements, please visit the university website.

  Beurzen en financiering

  Algemeen beleid en informatie over beurzen of financieringsopties

  Ontdek hoe we uw postdoctorale studie mogelijk kunnen ondersteunen met een groot aantal beurzen en beurzen rechtstreeks van de University of Surrey en externe aanbieders.

  Bezoek de universiteit voor meer informatie.

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  Prijzen & accreditaties

  Universiteit van het jaar voor werkgelegenheid voor afgestudeerden

  The Times en Sunday Times Complete universiteitsgids (2022)

  4e plaats in Groot-Brittannië voor algemene studententevredenheid

  Nationale Studentenenquête (2023)

  Winnaar van de beste universitaire carrière-/inzetbaarheidsdienst in Groot-Brittannië

  Nationale universitaire inzetbaarheidsprijzen (2022)

  13e in Groot-Brittannië in de Complete University Guide League Table

  Volledige universiteitsgids (2024)

  46e in de wereld voor duurzaamheid

  Times Higher Education (THE) University Impact-ranglijsten

  285e ter wereld

  QS Werelduniversiteitsranglijst (2024)

  Campusleven & Faciliteiten

  • Krijg 24x7 ondersteuning en advies over studiekwesties en persoonlijke zaken via ons MySurrey online portaal of persoonlijk bij de MySurrey Hive.
  • Profiteer van misschien wel de meest effectieve dienst voor studentencarrières in Groot-Brittannië om stages te regelen, studentenbanen te vinden of je pad na je afstuderen te plannen.
  • Krijg toegang tot essentiële zorg via onze medische praktijk op de campus en het Centrum voor Welzijn.
  • Neem contact op met ons toegewijde internationale studententeam voor hulp tijdens het hele aanvraagproces, inclusief het aanvragen van een visum en het voorbereiden van je eerste paar weken in Surrey.
  • Reken erop dat de Students Union studenten vertegenwoordigt en ondersteuning biedt bij academische kwesties, huisvesting en meer.

  Op onze mooie, groene campus vind je een grote keuze aan plekken om te eten, drinken en rondhangen. Naast een selectie winkels en cafés zijn er ook faciliteiten zoals The Snug, een te boeken studentenruimte met grote comfortabele banken, een 85-inch scherm en PlayStation.

  Er zijn ruim 180 studentenverenigingen – perfect om je te helpen een nieuwe hobby te vinden, of samen met gelijkgestemden een bestaande passie na te streven. Als u op zoek bent naar een actieve levensstijl: de University of Surrey heeft ook meer dan 40 sportclubs waar u zich bij kunt aansluiten, van voetbal tot lacrosse en volleybal. Deze zijn gevestigd in het Surrey Sports Park op de campus, waar ook een zwembad van 50 meter en een fitnessruimte met 120 stations zijn gevestigd.

  De Students' Union organiseert ook onvergetelijke evenementen en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke universiteitservaring hebt.

  Locaties

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Vragen