Keystone logo
University of Salford LLB-wet
University of Salford

LLB-wet

Manchester, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 15.720 / per year *

Op de campus

* voltijd internationale studenten; Thuisstudenten £ 9.250 per jaar

Invoering

Door een intellectueel uitdagend curriculum te combineren met een focus op de industrie, geeft de LLB Law-opleiding aan de Salford Business School je een basis in de belangrijkste concepten van het recht en bereidt je tegelijkertijd voor op een juridische carrière op hoog niveau.

Klaar zijn voor de industrie

Studenten voorbereiden op loopbaansucces is een prioriteit voor deze rechtenstudie. Modules zijn ontworpen rond de huidige en toekomstige behoeften van werkgevers en de advocatuur; in het bijzonder hebben we ingebouwd in uw leren een begrip van hoe veranderende technologie en kunstmatige intelligentie zijn van invloed op de wet. We leggen ook grote nadruk op de ontwikkeling van je professionele vaardigheden; je krijgt de kans om werkende advocaten en rechters te schaduwen, je kennis in de praktijk te brengen tijdens een stage van een jaar en je vaardigheden op het gebied van klantenzorg te ontwikkelen door mensen te helpen die op zoek zijn naar ondersteuning vanuit onze juridische adviesprogramma's. Op deze manier leer je je academische kennis in de praktijk te brengen.

Extracurriculaire activiteiten, zoals pleitwedstrijden en reizen, worden georganiseerd door onze Law Society, die door studenten wordt geleid en je studie en ervaring aanvult. Via initiatieven zoals de SILKS Law Clinics krijg je de kans om mensen in de regio te ondersteunen op het gebied van familierecht en huisvestingsrecht, zodat je niet alleen kunt oefenen wat je hebt geleerd, maar ook hulp kunt bieden aan kwetsbare mensen in de gemeenschap.

Je zal:

  • Een rechtendiploma behalen dat is erkend door de Bar Standards Board
  • De professionele competentie ontwikkelen die nodig is voor elke juridische carrière
  • Help de lokale gemeenschap met onze programma's voor juridische ondersteuning
  • Studeer in een dynamische omgeving en leer praktische managementvaardigheden aan de hand van bedrijfssimulaties en live projecten.

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen