Keystone logo
University of Roehampton London LLB (Hons) in de rechten
University of Roehampton London

LLB (Hons) in de rechten

London, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 14.296 / per year *

Op de campus

* £ 9.250 (2019; VK / EU) | £ 12.875 (2019; Internationaal) | Collegegeld per jaar

Invoering

De beste voorbereiding op de advocatuur is vanaf dag één denken als een advocaat. Onze praktijkgerichte aanpak betekent dat u de wet leert begrijpen in de context van het dagelijks leven en de juridische praktijk en uw leren op een aantal manieren toepast.

Deze graad in rechten is ontworpen door ervaren academici en praktijkmensen, met inbreng van ons internationaal gerenommeerde Crucible Centre for Human Rights and Social Justice. Het is specifiek ontworpen om zich te concentreren op je loopbaanontwikkeling.

Tijdens je opleiding werk je samen met beoefenaars uit de juridische sector. Je zult de praktische ervaring opdoen om een wet in praktijk te brengen door onze pro bono-activiteiten bij het Citizens 'Advice Bureau en je hebt de mogelijkheid om stage te lopen.

Vanaf het begin wordt u aangemoedigd om juridische kwesties aan te gaan en na te denken over wat u leert als een integraal onderdeel van uw ervaring. Een groot deel van je tijd wordt besteed aan het werken van aangezicht tot aangezicht met docenten en het ontwikkelen van je begrip van juridische kwesties, met name de kernvaardigheden en competenties die juridische beoefenaars naar verwachting hebben. Volgens de National Student Survey 2019 staat Roehampton Law School op de eerste plaats in de sector voor academische ondersteuning.

U zult een begrip van de verschillende gebieden van wetgeving en juridische praktijk ontwikkelen door de historische rechtbanken van centraal Londen te bezoeken. Dit jaar hebben studenten gevallen in het Hooggerechtshof waargenomen, andere rechtbanken en tribunalen bezocht als onderdeel van de module Law in Practice en bezoeken ze ook de Houses of Parliament.

Modules die momenteel beschikbaar zijn, omvatten juridische systemen, ethiek en vaardigheden, die de structuur en functie van het Engelse juridische systeem omvatten; Publiek recht en mensenrechten, waarin burgerlijke vrijheden en mensenrechten worden onderzocht; en onze Law in Practice-modules in het eerste jaar, gericht op juridische communicatie, en in het tweede jaar op zakelijk en commercieel bewustzijn.

Onze toegewijde Law Careers Advisor heeft banden met afgestudeerde rekruteerders en kan u ideeën en tips geven om u te helpen een goede afgestudeerde baan te vinden. Samen breng je je vaardigheden in kaart en creëer je een carrièreplan. We bieden ook gepersonaliseerde sessies in het schrijven van CV's en sollicitaties, presentaties, mock-interviews en training voor commercieel bewustzijn, en bieden u ook mogelijkheden om uw netwerkvaardigheden te ontwikkelen.

Inhoud

Jaar een

 • Krijg inzicht in de belangrijkste functies van het Engelse rechtssysteem, onderzoek de morele dimensie van de praktijk van het recht, begrijp het strafrecht en de mensenrechten en leer gemotiveerde en logische argumenten te presenteren.
 • Studie recht in de praktijk 1: juridische communicatie, een interactieve module die is ontworpen om uw vaardigheden en vertrouwen in juridische communicatie op te bouwen en u te helpen begrijpen hoe u de wet in de praktijk en in een bredere samenleving kunt toepassen.

Jaar twee

 • Law in Practice 2: Commercial Awareness laat je kennis maken met de commerciële wereld en de rol van advocaten daarin, inclusief het concept van recht als een bedrijf (hoe advocatenkantoren geld verdienen) en de rol van financiële markten.
 • Bouw voort op je juridische vaardigheden door verschillende soorten contractenrecht te bestuderen en ontwikkel inzicht in de wet van onrechtmatige daad en je vermogen om de wet toe te passen om juridische problemen op te lossen.
 • Leer meer over de wetgeving van ondernemingen en onderzoek de juridische theorieën, regels en commerciële factoren die van invloed zijn op de praktijk van naamloze vennootschappen, partnerschappen en andere bedrijfsmodellen.
 • Andere modules omvatten EU-recht en het eigendomsrecht.

Jaar drie

 • Kies uit opties zoals arbeidsrecht, bedrijfsfinanciering en acquisities, familierecht, internationale mensenrechten en medisch en fiscaal recht.
 • Praktijkervaring opdoen met rechtspraktijken tijdens een stage of bij het Citizens 'Advice Bureau.

Loopbaanroutes naar de advocatuur

Om advocaat te worden:

De Solicitors Regulation Authority (SRA) verandert het proces om advocaat te worden.

Het Solicitors Qualifying Exam (SQE) is een gecentraliseerde beoordeling voor iedereen die zich als advocaat in Engeland en Wales wil kwalificeren. Het zal waarschijnlijk in 2020 worden ingevoerd.

Dit betekent dat vanaf 2020 uw kwalificatieroute om advocaat te worden het volgende moet omvatten:

 • Fasen 1 en 2 van de SQE passeren. De eerste richt zich op juridische kennis en de tweede op praktische juridische vaardigheden.
 • Het hebben van een diploma (in welk onderwerp dan ook) of een gelijkwaardige kwalificatie.
 • Een aanzienlijke periode werkervaring hebben.
 • Voldoen aan de vereisten voor karakter en geschiktheid.

Advocaat worden:

Barristers worden gereguleerd door de Bar Standards Board. U hoeft de SQE niet te voltooien om advocaat te worden (omdat de SQE alleen van toepassing is op beoogde advocaten), hoewel er enkele wijzigingen in de kwalificatieroute zijn.

De kwalificatieroute om advocaat te worden, omvat momenteel:

 • De vereiste voor een kwalificerende graad in de rechten op 2: 2 of hoger (of een Graduate Diploma in Law).
 • De noodzaak om te slagen voor een computergebaseerde test van de barcursus.
 • Voltooiing van de Bar Professional Training-cursus.
 • Toegang tot een Inn of Court en afronding van de pupillage.

Carrièremogelijkheden

Deze cursus bereidt je goed voor op een reeks juridische carrières, waaronder werken als advocaat, advocaat of paralegal, werken in het academisch recht of werken in een carrière waarvoor kritische redeneervaardigheden vereist zijn.

Ons carrière-team is beschikbaar om je te ondersteunen vanaf het begin van je studie tot na je afstuderen. Ze helpen je bij het opbouwen van je CV, het voorbereiden van interviews en het ontmoeten en leren van succesvolle afgestudeerden die aan de top van hun carrière werken. Je hebt ook mogelijkheden om samen te werken met onze partners in Londen en daarbuiten, en om een banenbeurs in Roehampton bij te wonen waar je informatie kunt vinden over afgestudeerden en werkgevers kunt ontmoeten.

Toelatingseisen

Specifieke toelatingseisen:

 • Een gewenst niveau in Geesteswetenschappen, Sociale Wetenschappen en Bedrijfskunde. GCSE-vereiste: Engels en wiskunde, graad C

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen