Keystone logo
University of Portsmouth LLM-recht
University of Portsmouth

LLM-recht

Southsea, Verenigd Koninkrijk

12 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.100 / per year *

Op de campus

* voor voltijd: £8,100, deeltijd: £2,700 per jaar voor studenten van het VK/Kanaaleilanden en Isle of Man/EU-inwoners I Voltijd: £ 17.000 Deeltijd: £ 2,700 per jaar: internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Als je je bestaande juridische kwalificaties wilt uitbreiden door je te specialiseren in een rechtsgebied dat je interesseert, of als je afgestudeerd bent in een ander vakgebied en je juridische kennis wilt ontwikkelen, dan is onze opleiding LLM Law de perfecte volgende stap voor jij.

Door modules en een proefschrift te selecteren waar je gepassioneerd over bent uit ons brede scala aan opties, stem je je diploma af op de behoeften van je carrière. Deze masteropleiding is ideaal voor jou als je al rechten beoefent en je wilt specialiseren of als je een carrière in juridisch onderzoek of onderwijs overweegt.

Je leert van vakdeskundigen terwijl je je kennis ontwikkelt en onderwerpen bestudeert, variërend van arbitrage en mediation tot mensenrechten, intellectueel eigendomsrecht en arbeidsrecht.

Om deze cursus te volgen, heb je misschien eerdere werkervaring in de rechten, hoewel dit niet vereist is, en je zou je kennis van een reeks juridische onderwerpen moeten uitbreiden. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden, kritisch denkvermogen en het vermogen om situaties te bekritiseren en te analyseren.

Hoogtepunten van de cursus

  • Kies gespecialiseerde modules op een gebied dat u interesseert
  • Ontwikkel een diepgaand begrip van juridische kwesties en wetgeving
  • Leer van vakexperts
  • Verken onderwerpen als corporate governance, arbitrage en mediation en arbeidsrecht
  • Werk samen met een extern bedrijf tijdens je afstudeerproject
  • Bereid je voor op of bouw voort op je advocatencarrière

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen