Keystone logo
University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

Invoering

In 1790 gaf James Wilson, een ondertekenaar van de Onafhankelijkheidsverklaring, opsteller van de grondwet en lid van het eerste Amerikaanse Hooggerechtshof, de eerste colleges rechten van de Universiteit van Pennsylvania aan president George Washington, alle leden van zijn kabinet. Na dit veelbelovende begin begon Penn in 1850 met het aanbieden van een voltijds programma in de rechten, onder leiding van George Sharswood, een innovator in juridisch onderwijs. Sinds die tijd loopt Penn Law voorop in het juridische onderwijs in ons land.

Penns academici worden gestimuleerd door de inherente cultuur en het ecosysteem van innovatie. Noem maar op, als het hypermodern is, hebben de faculteit en de studenten van de universiteit er hun handen in. Geworteld in de vrije kunsten en wetenschappen en verrijkt door de geïntegreerde middelen van vier niet-gegradueerden en 12 graduate schools, biedt Penn studenten een ongeëvenaarde opleiding op basis van inclusiviteit, intellectuele strengheid, onderzoek en de aanzet om nieuwe kennis te creëren ten behoeve van individuen en gemeenschappen rondom de wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Philadelphia

    Sansom Street,3501, 19104, Philadelphia

    Vragen