Keystone logo
University of New York - Tirana (UNYT) Master in internationaal en handelsrecht (11m)
University of New York - Tirana (UNYT)

Master in internationaal en handelsrecht (11m)

Tirana, Albanië

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Met het groeiende belang van de wereldhandel en de wereldwijde gemeenschap wordt verwacht dat economen, zaken professionals en praktiserende advocaten kijken met nauwkeurigheid en vertrouwen verder dan
nationale juridische jurisdicties.

Dit programma is gericht op het wet- en regelgevingskader voor de internationale gemeenschap, alsmede op de belangrijkste juridische problemen rond de wereldwijde markten.

De Master's Degree in Internationaal en Handelsrecht (LLM) van de Universiteit van New York, Tirana, in samenwerking met de Universiteit van Greenwich (UK), is een multidisciplinair programma open
zowel beoefenende advocaten als andere professionals van de Sociale Wetenschappen, Bedrijfseconomie en Economie.

De LLM is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een breed scala aan professionele afgestudeerden uit alle academische achtergronden in de sociale wetenschappen, met inbegrip van economie, zaken en wetgeving.

Afgestudeerden zullen uitgerust zijn met de vaardigheden die nodig zijn voor een verscheidenheid van beroepen op het gebied van de internationale wetgeving. Na afloop zullen afgestudeerden kunnen:

• de materiële rechtsbeginselen in het publieke internationale en vennootschapsrecht te begrijpen;
• de inhoudelijke juridische beginselen in een gekozen studiegebied binnen het programma te begrijpen;
• Bevindingen en conclusies door middel van een zelfstandig stuk wetenschappelijk onderzoek presenteren.

Programma Structuur

Het programma wordt volledig geleerd door UNYT in het Engels, in voltijdse (14-18 maanden) of deeltijd (24-30 maanden) modi. Er zullen twee onderwijsbepalingen zijn en de derde term (inclusief de zomer) wordt gewijd aan de student die een begeleide proefschrift produceert.

Het programma is speciaal ontworpen voor het werken van studenten, met lezingen die in avonduren en / of in het weekend volgen. De structuur zorgt voor de verspreiding van contacturen over zes weekenden per cursus en geeft de leerlingen de gelegenheid om materiaal vooraf te lezen voor lessen en voor te bereiden op meer interactieve sessies tijdens hun contacttijd in het weekend.

Daarnaast kunnen de studenten in de loop van hun studie minimaal een week aan de Universiteit van Greenwich uitgeven om in het kader van hun proefschrift gebruik te maken van het Institute of Advanced Legal Studies-bibliotheek in Londen.

Het LLM programma bestaat uit twee kerncursussen en een optionele cursus geselecteerd uit een reeks opties (90 studiepunten in totaal), evenals een significant onderzoekskomponent met een proefschrift van 15.000 woorden (60 studiepunten) en twee verplichte onderzoeksvaardigheden / methodologie cursussen (15 studiepunten elk).

Onderwijs en beoordeling

Het programma omvat een combinatie van lezingen en participatieve en probleemoplossende sessies onder leiding van lokale en buitenlandse specialisten. Studenten op het programma hebben toegang tot interactieve law-learning software en een groot aantal toegewijde elektronica wet middelen, zoals LexisNexis, Westlaw en Lawtel.

Toelatingseisen

• Een eerste graad in de wet, of in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, of in aanverwante disciplines van een geaccrediteerde instelling
• Een succesvol interview met de Programmadirecteur of zijn ontwerper die volwassenheid, vermogen en persoonlijke motivatie aantoont
• Als de eerste taal van een aanvrager niet Engels is, is een bewijs van competentie in het Engels door een erkende internationale Engelse taalkwalificatie (TOEFL 213 computer score / IELTS Level 6.0) of ander bewijs dat passend geacht wordt, zoals een eerste graad door middel van Engels, enz. Voor de laatstgenoemde worden de kandidaten geïnterviewd en kan het nodig zijn om een ​​diagnostische test in te voeren die door de school wordt beheerd


Financiële hulp

Het is de filosofie van UNYT dat iedereen erop moet streven om een ​​universitair onderwijs op universitair niveau te behalen en dat er geen afschrikking moet worden verleend aan alleenstaande studenten op grond van economische moeilijkheden. Zo is er een financieel plan vastgesteld om potentiële studenten van excellentie te ondersteunen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • LL.M. voor buitenlandse geschoolde advocaten
    • Philadelphia, Verenigde Staten
  • LLM internationaal handelsrecht
    • Groningen, Nederlanden
  • LLM internationaal en vergelijkend recht - voltijds
    • London, Verenigd Koninkrijk