Keystone logo
University of Missouri School of Law

University of Missouri School of Law

University of Missouri School of Law

Invoering

Bedankt voor uw interesse in de Universiteit van Missouri School of Law!

De juridische afdeling aan de universiteit van Missouri werd opgericht in 1872. Sinds die tijd heeft de wetenschool afgeronde advocaten geproduceerd die gevoelig zijn voor ethische kwesties, bereid zijn om klanten te dienen en klaar om leiders te zijn in het bevorderen van gerechtigheid voor de staat Missouri en de natie.

Bij Mizzou Law zijn wij trots op een betaalbaar en toegankelijk juridisch onderwijs . Betaalbaarheid is gekoppeld aan uitmuntendheid in juridisch onderwijs. Onze faculteit is erkend voor wetenschappelijk werk en uitmuntendheid. Faculteitsleden worden beschouwd als deskundigen op hun vakgebied en worden regelmatig geciteerd in de nationale media in winkels zoals The Washington Post, The New York Times, The Christian Science Monitor en The Wall Street Journal. Het nationaal toonaangevende octrooirecht blog is geschrift door een professor Mizzou Law die voor het Congres heeft getuigen op de hervorming van de octrooirecht.

Onze studenten krijgen een uitdagend en praktisch onderwijs . Ons proefprogramma biedt studenten een praktische ervaring, inclusief de optie van een januari cursus met uitstekende beoordelaars en advocaten en een geavanceerde proefoefeningscursus onderwezen door een van de voornaamste proefprocureurs in Missouri. Mizzou Law studenten hebben de gelegenheid om hun vaardigheden verder te verfraaien in een van onze klinische programma's - Criminal Prosecution Clinic, Juridische Ondernemingskliniek, Family Violence Clinic, Innocence Clinic, Mediation Clinic en Veterans Clinic - of twee practicums - Huurder / Huurder Practicum en Wetgevende Practicum .

Als nationaal leider op het gebied van geschillenbeslechting trachten we een sterk traditioneel curriculum aan te vullen met een oriëntatie op de wetgeving als probleemoplossend onderzoek . Ons Centrum voor de Studie van Geschillenbeslechting is nationaal erkend, met leidende geleerden uit het hele land, die als medemensen dienen. Mizzou Law is erkend door de Chartered Institute of Arbitrators voor 4 vakken in het JD-programma, waaronder drie arbitragecursussen.

Wij ondersteunen studenten in hun zoektocht naar een wetenschapsgraad terwijl ze hier in Hulston Hall zijn, maar we weten ook dat er leven is na de wetenschool . Ons carrièreontwikkelingsteam biedt studenten gepersonaliseerde aandacht, aangezien ze carriereopties en een breed scala aan carrière-gerelateerde programma's bestuderen.

Leven na de wetenschool begint regelmatig met het baronderzoek. In juli 2016 passeerde alumni van Mizzou Law voor het eerst de Missouri Bar Exam voor 87,5 procent, meer dan vier punten hoger dan het staatsgemiddelde.

Carriereontwikkelingsinspanningen worden ondersteund door een alumni netwerk strekt zich uit in geografische en praktijkgebieden. Het omvat alumni die in elke provincie in Missouri oefenen, in 50 staten en in 22 landen over de hele wereld. U vindt onze alumni op alle gebieden van de praktijk: overheidsdienst, overheid, bedrijfsleven, academie, geschillenbeslechting en bij advocatenkantoren van alle groottes. Zij dienen als leden van het Amerikaanse Congres en de Algemene Vergadering van Missouri, aanklagers en publieke verdedigers, als ondernemers en als partners bij enkele van de meest prestigieuze advocatenkantoren van de natie. Mizzou Law alumni zijn leiders van The Missouri Bar - zes van de laatste 15 voorzitters van de bar zijn onze afgestudeerden.

Bevredigt uw nieuwsgierigheid niet? Neem contact met ons op!

Leerplan

Studenten beschrijven vaak de academische atmosfeer bij MU als uitdagend, maar met nadruk op leren in plaats van concurrentie. Cursussen bieden studenten een breed en evenwichtig perspectief op de juridische en juridische instellingen om hen voor te bereiden op een breed scala aan carrièreopties in de wet, evenals alternatieve carrière overal in het land.

Studenten

De eerstejaarsklasse is in twee secties verdeeld met ongeveer 60 studenten. Ongeveer 75 procent van de bovenste klassen heeft gemiddeld minder dan 25 studenten.

De gemiddelde leeftijd van de student varieert van 24 tot 26, met studenten die vanaf de jaren 20 tot en met 60 van de wetenschool beginnen.

De JD-inschrijving is 336 voor het academiejaar 2016-2017, met 40 procent vrouwen en ongeveer 18 procent minderheidsstudenten.

Studenten bij Mizzou Law ervaren kleine klasgroottes met directe toegang tot faculteit geleerden. De student-faculteit ratio is momenteel 9,4: 1.

Plaats

Het ruime en moderne gebouw Hulston Hall ligt in het hart van de prachtige universiteit van Missouri, op loopafstand van de beroemde kolommen van de universiteit, het studentencentrum en het recreatiecentrum. Hulston Hall is in 1988 geopend en herbergt de klaslokalen, de bibliotheek, de studentenorganisaties, de lounge en het eetgedeelte. Zoals een student onlangs zei: "Je gaat hier al je lessen hebben, je gaat hier eten en je kan hier zelfs slapen - maar je gaat hier ook plezier hebben."

Bijzondere functies in Hulston Hall zijn onze registratieapparatuur van onze Courtroom om studenten te helpen bij het oefenen en perfectioneren van de vaardigheden van mondelinge argumentatie, voorspraak en procesvoering; de wetenschappelijke bibliotheek's uitgebreide collectie van juridische onderzoeksdata en printmateriaal voor studie en onderzoek op alle terreinen van de wet; en ons team van wetbibliothecarissen - meerdere met wetgraden - IT-professionals, en personeel om juridische onderzoekers bij te staan ​​bij het verkrijgen en gebruiken van de collectie van de bibliotheek.

De Universiteit Missouri is gelegen in het centrum van Columbia, Missouri, die vaak wordt aangeduid als "Collegetown USA". Met een bevolking van ongeveer 110.000, ligt Columbia in het centrum van Missouri, halverwege tussen St. Louis en Kansas City en ongeveer 30 minuten van het hoofdstad van de staat, Jefferson City. Columbia wordt routinematig beoordeeld als een van de beste Amerikaanse steden waarbinnen woonachtig is.

Wat maakt Columbia een geweldige plek om te leven is een kwestie van individuele smaak, maar we houden van zijn uitgebreide netwerk van paden, de aanduiding van een hub voor kunst en cultuur, de thuisbasis van zuidoostelijke conferentiesporten en verschillende festivals.

Accreditatie

De School of Law is een charter lid van de Vereniging van American Law Schools. De School of Law is volledig geaccrediteerd door de American Bar Association. Vragen met betrekking tot ABA accreditatie kunnen gericht worden aan het Bureau van de Advocaat Juridische Onderwijs, American Bar Association, 321 North Clark Street, 21st verdieping, Chicago, IL 60654-7597 of 312-988-6738. Basisgegevens over de School of Law worden jaarlijks gepubliceerd in de ABA Officiële Gids voor Juridische Scholen.

Studentenklachten die betrekking hebben op de naleving van de normen die door de American Bar Association Afdeling Juridische Onderwijs en Administratie aan de Bar worden opgelegd, worden schriftelijk bij de Associate Dean voor Academische Zaken ingediend of als de klacht betrekking heeft op de persoon die in die hoedanigheid dienstert met de decaan van de Law School.

De klacht omvat de datum waarop de klacht wordt ingediend; de naam en het adres van de klager; en een beschrijving van de klacht.

De omschrijving van de klacht bevat een beschrijving van de accreditatienorm die de wetenschapsactie of handeling impliceert.

De Associate Dean voor Academische Zaken (of de decaan van de wetenschool) zal de klacht onderzoeken en binnen 30 kalenderdagen na ontvangst van de klacht schriftelijk reageren op de klager. Het antwoord geeft aan of de rechtsschool correctieve maatregelen heeft genomen of, indien niet, de redenen om geen actie te ondernemen.

Locaties

  • Columbia

    Columbia, Verenigde Staten

    Vragen