Keystone logo
University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

Invoering

EEN VAN DE BESTE PUBLIEKE RECHTSCHOOL VAN HET LAND, de University of Minnesota Law School is een leider in het voorbereiden van studenten op het oplossen van de complexe sociale, economische en zakelijke problemen van onze tijd. Onze uitzonderlijke faculteit, innovatief curriculum en ongeëvenaarde klinische en ervaringsgerichte leermogelijkheden stellen studenten in staat om te voldoen aan de eisen van de 21e eeuw.

We onderscheiden ons door een zeldzame collegiale cultuur die teamwerk, probleemoplossing, leiderschap en overtuigingskracht benadrukt. Studenten leren analytisch te denken, de kern van een complex probleem te identificeren en echte oplossingen te ontwikkelen - vaardigheden die buiten de rechtenstudie essentieel zijn voor alle werkgebieden. Publieke dienstverlening staat bij ons centraal. Onze studenten omarmen het, onze docenten en medewerkers versterken het en onze gemeenschap profiteert ervan.

Onze faculteit omvat enkele van de meest getalenteerde en productieve wetenschappers ter wereld op het gebied van ondernemingsrecht, strafrecht, internationaal recht en mensenrechten, en recht, wetenschap en technologie. Een groot, actief netwerk van alumni in de Twin Cities en over de hele wereld staat te popelen om onze studenten te begeleiden, les te geven en aan te nemen.

Locaties

  • Minneapolis

    19th Avenue South,229, 55455, Minneapolis

    Vragen