Keystone logo
University of Miami School of Law

University of Miami School of Law

University of Miami School of Law

Invoering

Universiteit van Miami School of Law 's opmerkelijke reis van klein begin naar een van de voornaamste juridische scholen in het land is een van de fascinerende verhalen van juridisch onderwijs. De School of Law begon met een kleine afstudeerklasse van veertien studenten meer dan driekwart van een eeuw geleden. Maar zijn ambities zijn altijd groot geweest, en het succes is in overeenstemming met die ambities.

Vandaag is Miami Law een van de meest vooraanstaande instellingen voor juridisch onderwijs van de natie. Faculteitsleden zijn leiders in hun wetenschappelijke en professionele vakken die het zeer getalenteerde en diverse studentenlichaam voordelen door een rijk en uitdagend curriculum en een breed scala aan trainingsmogelijkheden voor professionele vaardigheden. Meer dan 17.000 alumni in de Verenigde Staten en in bijna tachtig landen over de hele wereld - op alle terreinen van de praktijk van bedrijfsrecht tot publiekrechtelijke wetgeving, in grote bedrijven, privépraktijken, overheidsdiensten of als beoefenaars van exclusieve doeleinden - kunnen de uitmuntendheid van de opleiding die ze hebben ontvangen.

Het succes van Miami Law wordt versterkt door de ligging in Miami, de poort naar Amerika. Het curriculum wordt verrijkt door bijdragen van advocaten die zich bezighouden met de soort geavanceerde rechtspraktijk die een belangrijk stedelijk gebied eist, waardoor opwindende mogelijkheden voor actieve faculteit- en studentengelegenheid worden verleend via pro bono-activiteiten en klinische plaatsingen binnen de lokale gemeenschap. Immigratie, bedrijfsethiek, raceverhoudingen en economische ontwikkeling in een mondiale economie behoren tot de hedendaagse problemen. UM's faculteit werkt samen met studenten om op te lossen.

Bovendien biedt Miami's unieke raciale, etnische en taalkundige diversiteit bijkomende voordelen die niet beschikbaar zijn in andere gebieden. Het grootstedelijke gebied belichaamt het soort pluralistische omgeving die in de komende jaren waarschijnlijk veel van de VS zal karakteriseren. De lokale economie en het maatschappelijk leven zijn stevig gebonden aan internationale handel, immigratie en toerisme, waardoor de lijn tussen de lokale en de internationale wordt verduisterd op een wijze die symboliseert van de globaliseerde wereld. Miami's globalisering heeft een duidelijke Noord-Zuid-afbakening, maar zijn handel - zoals dat van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied - hangt samen met de economieën van Canada, Europa en Azië.

Met een scala van sociale en educatieve voordelen biedt de University of Miami School of Law een onvergelijkbare omgeving voor studenten om zich voor te bereiden op de professionele praktijk.

Locaties

  • Tampa

    1311 Miller Rd, Coral Gables,, 33146, Tampa

Vragen