Keystone logo
University of London Bachelor Rechtsgeleerdheid (LLB)
University of London

Bachelor Rechtsgeleerdheid (LLB)

London, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

GBP 5.719 *

Afstand leren

* indicatieve jaarlijkse kosten: Standard Entry LLB £ 4887; Graduate Entry LLB £ 3741. Aanvraagkosten (niet-restitueerbaar): £ 97. Vergoedingen zijn onderhevig aan jaarlijkse herziening

Invoering

Onze LLB van wereldklasse heeft een internationale reputatie. Het was de eerste stap in de carrière van duizenden praktiserende advocaten over de hele wereld.

Ontwikkel een kritisch bewustzijn van de juridische traditie van het gewoonterecht en pas probleemoplossende vaardigheden toe op een reeks juridische en niet-juridische instellingen.

Hoe studeer je?

Lokale onderwijsondersteuning

Onze programma's zijn ontworpen om onafhankelijk te worden bestudeerd, maar als je lessen wilt volgen, kun je je inschrijven bij een van onze erkende lokale onderwijscentra over de hele wereld en profiteren van lokale studieondersteuning en de faciliteiten van een campusachtige omgeving.

Om onderwijsondersteuning te krijgen, moet u rechtstreeks een aanvraag indienen bij een erkend onderwijscentrum. Centra kunnen eerdere deadlines stellen dan de hierboven genoemde programmadeadlines.

Studiemateriaal

We sturen je studiemateriaal toe dat is ontwikkeld door academici van het Laws-consortium. Waaronder:

 • Modulegidsen, uw belangrijkste startpunt in uw studie, geven een overzicht van het onderwerp en geven de grenzen en studiegebieden aan.
 • Statutenboeken worden verstrekt voor alle modules waar ze zijn toegestaan in het examen.

Online hulp

Wanneer je je aanmeldt, geven we je toegang tot je Studentenportal. U heeft dan toegang tot uw University of London e-mailaccount en andere belangrijke bronnen:

 • De Laws Virtual Learning Environment (ELO) biedt toegang tot programmamateriaal, bronnen en audio- en videocolleges.
 • Online Inductie volgt de deadline van elke moduleregistratie. De ELO, studie- en vaardigheidsondersteuning, de online bibliotheek, plus sessies voor elke niveau 4-module komen aan bod. Bij elke sessie kun je directe vragen stellen aan het RUG Laws-team en academici voor verduidelijking of informatie.
 • Discussieforums voor elke module, waar je perspectieven kunt delen met medestudenten van over de hele wereld, en een Director's forum voor academische vragen.
 • Online Library biedt toegang tot meer dan 100 miljoen academische elektronische items, waaronder e-books, e-journals, congresverslagen, enz. Daarnaast kunnen studenten via de interbibliothecaire uitleendienst van de bibliotheek bij de British Library items opvragen die niet in de bibliotheek aanwezig zijn. Toegang tot meer dan 10 juridische databases, waaronder Lexis/Nexis, Westlaw en ander waardevol materiaal.
 • Senate House Library biedt gratis referentietoegang voor alle geregistreerde studenten op afstand en flexibel leren.
 • Lecture Plus: voor sommige modules kunt u een opgenomen lezing bekijken en daarna deelnemen aan een speciaal discussieforum.
 • Formatieve beoordeling: voor sommige modules heb je de mogelijkheid om feedback te krijgen over hoe je presteert ten opzichte van de criteria die door examinatoren worden gehanteerd.
 • Handleidingen voor multimediamodules : voor elke module gebruiken deze handleidingen multimediabronnen om de onderwerpen in elk hoofdstuk van de modulehandleiding op te splitsen.

Persoonlijke studieondersteuning

 • Het London Study Support -evenement - ontvang directe academische begeleiding van een University of London -goedgekeurde docent in verschillende modules. Meestal concentreert het zich in november op de kerninhoud van de eerste helft van elke modulegids. Een overzicht van belangrijke module-onderwerpen, leeractiviteiten en hoe je je studie over het academiejaar kunt plannen, is inbegrepen.
 • Het London Revision- evenement vindt jaarlijks in maart plaats. De nadruk ligt op herziening voor examens, een overzicht van kernonderwerpen binnen de module plus begeleiding over wat examinatoren verwachten bij examenantwoorden.

Beoordeling

Alle modules (behalve het proefschrift) worden volledig schriftelijk beoordeeld. Deze worden gehouden in mei/juni en oktober in lokale examencentra over de hele wereld. In de oktoberzitting kun je maximaal twee modules volgen.

Onze examens worden afgenomen en beoordeeld door academici die als examinatoren zijn aangesteld. Ze weerspiegelen dezelfde normen als degenen die op de campus studeren aan de University of London Law Schools.

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Over de school

Vragen