Keystone logo
University of Limerick Rechten LLB (Afstudeerrichting)
University of Limerick

Rechten LLB (Afstudeerrichting)

Limerick, Ierland

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Het LLB-programma (Graduate Entry) is een tweejarig voltijds programma dat speciaal is ontworpen om afgestudeerden in andere disciplines dan rechten een juridische opleiding te geven. Afgestudeerden van elk ander vakgebied dan rechten kunnen zich aanmelden en juridische voorkennis is niet nodig. Toelating is competitief en de minimale toelatingseis is een 2e klas honours graad 2 undergraduate degree.

Het programma is bij uitstek geschikt voor afgestudeerden die hun primaire studie willen aanvullen met een juridische opleiding of voor afgestudeerden die op zoek zijn naar een carrièreswitch. Het programma is ook beschikbaar voor afgestudeerden die rechten hebben gestudeerd in een land waar het rechtssysteem geen common law systeem is, d.w.z. het dominante systeem in landen als Ierland, Engeland en Wales, Australië en de Verenigde Staten van Amerika.

Alle juridische onderwerpen die vereist zijn door de Ierse beroepsorganisaties, de Law Society en de Kings Inns, komen volledig aan bod tijdens dit programma.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen