Keystone logo
University of Limerick Bachelor in de rechten (Rechten Plus)
University of Limerick

Bachelor in de rechten (Rechten Plus)

Limerick, Ierland

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De studie rechten is een verrijkende educatieve ervaring die intellectuele stimulatie biedt en je laat kennismaken met besluitvormings- en argumentatieve vaardigheden. Het Law Plus-programma biedt je de mogelijkheid om keuzevakken te kiezen in andere disciplines, waaronder politiek, geschiedenis, psychologie, economie, wiskunde, sociologie en talen. Je kunt dus een breed scala aan opties verwachten bij je afstuderen.

Law Plus legt veel nadruk op de ontwikkeling van praktische juridische vaardigheden, waaronder mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, analytische en logische redeneervaardigheden, onderhandelen, juridisch onderzoek, organisatorische en teamworkvaardigheden, met name via de modules voor juridische vaardigheden.Onze pleit- en appèlrechtbankfaciliteiten worden gedurende het hele programma gebruikt om deze vaardigheden te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat onze studenten goed toegerust afstuderen op het werken in een juridische omgeving. Deze vaardigheden zijn natuurlijk overdraagbaar en van groot voordeel voor degenen die kiezen voor een carrière buiten de advocatuur.

Je krijgt ook de kans om deel te nemen aan Advanced Lawyering-projecten. Deze projecten bieden studenten een unieke kans om samen te werken met partners uit de gemeenschap en om hun juridische kennis en vaardigheden op een praktische manier toe te passen. De projecten variëren van jaar tot jaar en hebben in het verleden onderwerpen als gerechtelijke dwalingen, veroordelingen, straatrecht en de ontwikkeling van juridische apps omvat.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen