Keystone logo
University of Law SQE SQE1 Voorbereidingscursus - Parttime avond
University of Law SQE

SQE1 Voorbereidingscursus - Parttime avond

27 Weeks

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Jan 2025

GBP 4.200

Op de campus

Invoering

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die zich willen kwalificeren als advocaat in Engeland en Wales met behulp van de SQE Pathway to kwalificatie. Het is bedoeld voor afgestudeerden in de rechten of voor degenen die een cursus rechtenconversie hebben afgerond, inclusief onze SQE Law Essentials. De cursus bereidt u voor op de gecentraliseerde SQE1-beoordelingen van de SRA, die de functionerende juridische kennis (FLK) testen. Het maakt deel uit van onze nieuwe reeks SQE-cursussen.

Cursusstructuur

Voorafgaande studie

Studenten moeten een online diagnostische test voorafgaand aan de studie voltooien om hun begrip van de belangrijkste fundamentele rechtsonderwerpen te controleren. Dit dient binnen 24 uur na de startdatum te gebeuren.

Deze academische juridische kennisquiz bestaat uit 7 vakken die de Black Letter Law-vakken vertegenwoordigen.

We gebruiken diagnostische tests om de kennis van elke student over deze onderwerpen te beoordelen voor SQE1. Op basis van uw resultaten kunnen we extra revisiehulpmiddelen of een cursus wetsconversie aanbevelen.

Modules

Deze cursus heeft twee modules. Ethiek en professioneel gedrag wordt onderwezen in zowel FLK 1 als FLK 2.

Het juiste niveau van academische rechtskennis is waarschijnlijk, hoewel niet vereist, afkomstig uit een eerdere academische studie. Onderwerpen in het academisch recht zullen niet rechtstreeks worden onderwezen in de SQE1-voorbereidingscursus, maar studenten krijgen de mogelijkheid en het materiaal om hen in staat te stellen de inhoud van het academisch recht overal te herzien. Studenten van wie de academische juridische kennis mogelijk niet voldoende of recent genoeg is om de SQE1-voorbereidingscursus te volgen, willen misschien eerst onze SQE Law Essentials-cursus volgen, die een solide academische juridische basis en een stevige basis voor vooruitgang biedt.

Functionerende Juridische Kennis 1 (FLK1)

 • Professionele oefening
  • Ondernemingsrecht en praktijk
  • Geschillenbeslechting
  • Legale diensten
 • academisch recht
  • Contract
  • onrechtmatige daad
  • Juridisch systeem van Engeland en Wales
  • Staats- en bestuursrecht en EU-recht

Functionerende Juridische Kennis 2 (FLK2)

 • Professionele oefening
  • Eigendomspraktijk
  • Testamenten en het beheer van nalatenschappen
  • Accounts van advocaten
  • criminele praktijk
 • academisch recht
  • Land wet
  • vertrouwt
  • Strafrechtelijke wet

Er zijn vier tot vijf eenheden per week gedurende de cursus (twee eenheden per week in de deeltijdcursus). Elke unit volgt ons unieke dynamische leermodel: Prepare, Engage, Consolidate (PEC).

Bereiden. Je besteedt ongeveer zes uur per unit aan de voorbereiding, met behulp van de virtuele leeromgeving (ELO) van de universiteit waar alle bronnen toegankelijk zijn. De voorbereidingsfase omvat een rijke mix van leeractiviteiten, waaronder studiehandleidingen, multimedia, voorbereidende taken en quizzen.

Bezighouden. De Engage-fase omvat tussen de vier en vijf twee uur durende klassikale en door docenten gefaciliteerde persoonlijke workshops waar u wordt gevraagd om de kennis die u in de voorbereidingsfase hebt verworven toe te passen.

Consolideren. Je voltooit de fase Consolideren met behulp van onze ELO. Deze fase omvat een mix van korte consolidatieleeractiviteiten en wekelijkse revisietests over praktijk- en rechtsonderwerpen met behulp van onze intelligente revisie-app.

Er zullen tijdens de cursus regelmatig proefbeoordelingen zijn, samen met mogelijkheden om uw voortgang te beoordelen en vragen te stellen aan uw vakdeskundige docenten in groepsbeoordelingssessies.

Beoordeling

Er zijn geen formele Ulaw-examens. Gedurende de cursus zijn er mock SQE1-beoordelingen om uw voortgang bij te houden en u voor te bereiden op de vereisten van de echte beoordelingen.

Deze cursus leidt niet tot een academische prijs. Studenten die slagen voor de SQE1-beoordelingen zullen echter 60 studiepunten verzamelen, die kunnen worden gebruikt voor een prijs op grond van het beleid voor erkenning van externe beoordelingen van de universiteit.

Je zult je SQE-assessments afleggen bij Pearson VUE-testcentra in het VK en internationaal. Bezoek de SRA-website voor meer informatie over het boeken, betalen en ontvangen van uw resultaten voor uw SQE-beoordelingen, en voor het aanvragen van redelijke aanpassingen.

 • Er zijn twee meerkeuzebeoordelingen over twee dagen: één voor FLK1 en één voor FLK2.
  • FLK1 omvat: ondernemingsrecht en praktijk; Geschillenbeslechting; Contract; onrechtmatige daad; Juridisch systeem van Engeland en Wales; Staats- en bestuursrecht; en juridische diensten
  • FLK2 dekt: Vastgoedpraktijk; testamenten en het beheer van nalatenschappen; Accounts van advocaten; Land wet; vertrouwen; Strafrechtelijke wet; en criminele praktijk
 • Op elke dag zal de beoordeling waarschijnlijk vijf uur duren, met een pauze in het midden.
 • Elke beoordeling bevat 180 enkelvoudige best-antwoordvragen.

Cursus benodigd heden

Niet nodig. De Solicitors Regulation Authority (SRA) vereist echter een diploma (of gelijkwaardig) om als advocaat te kwalificeren.

cursus details

Deze cursus bereidt u voor op de gecentraliseerde SQE1-beoordelingen van de SRA. De SQE1-assessments testen de functionerende juridische kennis (FLK) door middel van twee multiple-choice assessments, elk bestaande uit 180 single best-answer vragen.

De cursus helpt je ook om je voor te bereiden op Qualifying Work Experience (QWE) als advocaat-stagiair, door je te helpen functionerende juridische kennis voor de praktijk te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor de SQE1 Voorbereidingscursus?

 • Adaptief en gepersonaliseerd leertraject, met behulp van ons dynamische leermodel: Prepare, Engage, Consolidate (PEC), dat alle onderwerpen uit de beroepspraktijk omvat en herziening van alle juridische onderwerpen in de beoordelingsspecificatie van de SRA.
 • Vertrouwen voor de beoordelingen, met de mogelijkheid om dagelijks te oefenen voor het exacte type vragen waarmee u te maken krijgt. Onze intelligente revisie-app, ULawSQE, geeft je oefentoetsen met meerkeuzevragen, die je voorbereiden op de SQE1-examens, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Het zal zich concentreren op de onderwerpen die u moet verbeteren, zodat u zich het beste kunt voorbereiden op succes in de beoordelingen.
 • Profiteer van onze uitgebreide ervaring in het voorbereiden van studenten op het type vragen in de SQE1-beoordelingen.
 • Diepgaande begeleiding en ondersteuning van onze ervaren docenten, die allemaal beoefenaars zijn. Je bijlesdocent houdt je voortgang bij en geeft je wekelijks individuele feedback met behulp van voorspellende analyses, zodat je weet waar je je op moet concentreren.
 • Gloednieuwe bronnen, speciaal ontwikkeld voor SQE door onze deskundige docenten. Je krijgt al het cursusmateriaal, inclusief een uitgebreide reeks oefenexamenvragen, ULaw SQE - onze intelligente revisie-app biedt oefentests en feedback, en 15 gloednieuwe online studiehandleidingen, speciaal geschreven voor SQE1.
 • Ervaring met werken in de praktijk. Je leert in de context van ons virtuele advocatenkantoor, Ulaw LLP. ULaw LLP bootst de werkomgeving van een advocatenkantoor na en studenten voeren echte taken uit op gesimuleerde zaken, deals en transacties alsof ze op kantoor zijn.
 • Ondersteuning voor je carrière. Je hebt toegang tot de bekroonde Employability Service van ULaw, voor informatie, advies, praktische ervaring en links naar het beroep om je te helpen slagen in je carrière. Het Employability Team is beschikbaar op alle campussen en helpt je bij het bereiken van je doelen op het gebied van carrière en werkervaring.
 • We werken ook samen met meer dan 90 van de top 100 advocatenkantoren.

Kennismakingsaanbod

Als je deze cursus boekt, krijg je onze SQE1-examenvoorbereidingscursus gratis. Deze korte, intensieve revisiecursus zorgt ervoor dat je zelfverzekerd en volledig voorbereid bent op de SQE1-assessments.

Na deze cursus raden wij aan:

 • SQE1 examenvoorbereidingscursus. Kennismakingsaanbod: als je de SQE1 Voorbereidingscursus boekt, krijg je de SQE1 Examen Voorbereidingscursus gratis.
 • SQE2-voorbereidingscursus - Deze cursus is bedoeld voor diegenen die de SQE1-training hebben voltooid, zoals onze SQE1-voorbereidingscursus.
 • SQE2 examenvoorbereidingscursus. Kennismakingsaanbod: als je de SQE2 Voorbereidingscursus boekt, krijg je de SQE2 Examen Voorbereidingscursus gratis.

Over de school

Vragen