Keystone logo
University of Law SQE SQE Law Essentials Online - Parttime
University of Law SQE

SQE Law Essentials Online - Parttime

Online

16 Weeks

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Jun 2025

GBP 3.900

Afstand leren

Invoering

Begin uw juridische reis met onze nieuwe SQE Law Essentials-cursus, de eerste stap voor niet-juristen die van plan zijn door te stromen naar SQE1. Deze korte online cursus geeft u een inleiding tot de essentiële juridische kennis die vereist is voor SQE1. Hierdoor kun je doorstromen naar onze SQE1 Voorbereidingscursus (binnenkort beschikbaar) en je kwalificeren als advocaat. Deze cursus is onder voorbehoud van goedkeuring.

Live tutorcontact

Al onze juridische docenten zijn gekwalificeerde juristen met praktijkervaring, waardoor studenten kunnen leren in een realistische, professionele en eigentijdse context.

Flexibel online leren

Studeer waar en wanneer je wilt en krijg toegang tot leermateriaal van wereldklasse, inclusief onze unieke methoden voor online betrokkenheid en ongeëvenaarde online ondersteuning voor docenten.

80.000 alumni

Onze uitgebreide juridische alumnigroep biedt rechtenstudenten en professionals uitstekende netwerkmogelijkheden.

Cursus benodigd heden

Niet nodig. De SRA vereist echter een diploma (of gelijkwaardig) om als advocaat te kwalificeren.

Cursusstructuur

Academische modules

Je leert de essentie van de zeven academische modules die worden behandeld in de SQE1-assessment - Functionerende juridische kennis (FLK). Voor elk van deze modules ontvang je een ebook-studiehandleiding.

 • Engels rechtssysteem en constitutioneel recht (inclusief behouden EU-recht)
 • Contract
 • onrechtmatige daad
 • Staats- en bestuursrecht
 • Strafrechtelijke wet
 • Land wet
 • Vertrouwen

cursus details

Wij zijn een van de langst bestaande gespecialiseerde aanbieders van juridisch onderwijs in het VK, met een rijk erfgoed en een reputatie op het gebied van innovatie. Onze jarenlange ervaring in het opleiden van meer praktiserende advocaten in het VK dan welke andere rechtenopleiding dan ook, heeft onze studenten geholpen om te slagen in rechten, zaken, politiek en meer. Wij geloven in het opleiden van studenten voor de echte wereld vanaf het moment dat ze een plaats bij ons accepteren.

Met de SQE Law Essentials ontvang je online ondersteuning en feedback van een van onze deskundige juridische docenten. Je hebt toegang tot leermateriaal van wereldklasse, inclusief onze unieke methoden voor online betrokkenheid en ongeëvenaarde online supervisie en ondersteuning van docenten.

Waarom kiezen voor deze cursus?

 • Wees klaar om uw juridische opleiding voort te zetten en ga verder met het bestuderen van de SQE1.
 • Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om juridische kennisvragen in SQE1-stijl te beantwoorden.
 • Verspreid je studie met ons gestructureerde modulaire studiepatroon, zodat je je elk semester op belangrijke gebieden kunt concentreren, in plaats van allemaal aan het einde van de cursus.
 • Leer met behulp van ons succesvolle en unieke Prepare, Engage, Consolidate (PEC) leermodel.
 • Ontvang gerichte ondersteuning door docenten, van gekwalificeerde advocaten, met wekelijkse tutor-geleide sessies in elke module.
 • Geniet van flexibele studie - kies ervoor om voltijds online of deeltijds online te studeren.
 • Krijg toegang tot ons Careers- en Pro Bono-team, die deel uitmaken van onze bekroonde Employability Service. Uw op maat gemaakte Employability Law Essentials-programma helpt u de belangrijkste competenties te begrijpen en te ontwikkelen die nodig zijn om een advocaat te zijn.
 • We werken ook samen met meer dan 90 van de top 100 advocatenkantoren.

Cursusinformatie

Beoordeling

Er zijn geen examens. Er zijn mock SQE1-beoordelingen die in week vier van elk semester worden georganiseerd om u te helpen bij de voorbereiding op de vereisten van de echte beoordelingen.

Na succesvolle afronding van onze SQE Law Essentials, inclusief praktijktests en mocks, ontvangt u een voltooiingscertificaat dat de voortgang naar onze LLM Legal Practice (SQE1&2) zal vergemakkelijken.

Let op: Deze cursus leidt niet tot een academische prijs.

Structuur

 • Parttime is drie semesters, in totaal 16 weken.

Deze cursus omvat vijf eenheden zelfstudie per module, plus vijf door een docent geleide online vraag- en antwoordsessies gericht op moeilijkheidsgebieden, vrijwillig door studenten of geïdentificeerd door leerlinganalyses.

Per unit is er een begeleide Tutor Review Session (TRS) van een uur. Deze worden elke week gehouden, meestal tijdens een lunchsessie (12:30 - 13:30 donderdag en vrijdag).

Over de school

Vragen