Keystone logo
University of Law SQE Postdoctoraal diploma in de rechten (PGDL) online - deeltijd
University of Law SQE

Postdoctoraal diploma in de rechten (PGDL) online - deeltijd

Online

70 Weeks

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.500 *

Afstand leren

* Hongkong - HK$ 118.450

Invoering

Leer denken als een advocaat met onze nieuwe conversiecursus Postgraduate Diploma in Law. Deze cursus is de Pathway naar de praktijk voor niet-afgestudeerden in de rechten die willen doorstromen naar de SQE1-voorbereidingscursus, onze LLM Legal Practice (SQE1&2) om in aanmerking te komen als advocaat of de Bar Practice Course (BPC) om in aanmerking te komen als advocaat. Ons Postdoctoraal Diploma in de Rechten (PGDL) biedt je een geweldige kans om de overstap te maken naar de juridische studie met uitstekende ondersteuning en begeleiding van onze ervaren, professionele docenten. Je leert niet alleen het academisch recht dat nodig is voor de omschakeling naar het recht, maar je concentreert je ook op de belangrijkste vaardigheden en competenties die cruciaal zijn voor je ontwikkeling als advocaat.

Deze cursus is onder voorbehoud van goedkeuring.

Carrières ondersteunen

Met een van de grootste juridische loopbaandiensten in Groot-Brittannië biedt ULaw u de ondersteuning en kansen die u nodig heeft om de beste start in uw juridische carrière te maken.

Flexibel onderzoek

Studeer waar en wanneer u maar wilt en krijg toegang tot leermateriaal van wereldklasse, inclusief onze unieke methoden voor online betrokkenheid en ongeëvenaarde online ondersteuning van docenten.

Denk als een advocaat

Leer denken als een advocaat: ontwikkel praktische juridische vaardigheden die zijn opgebouwd rond casestudies uit het echte leven door middel van workshops in kleine groepen en probleemgestuurd leren.

Cursus benodigd heden

Britse toelatingseisen

 • Studenten moeten beschikken over een 2:2 of hoger van een bachelordiploma in eender welke discipline of gelijkwaardige kwalificaties.

Engelse taalvereisten voor aanvragers wier eerste taal geen Engels is

 • Een Engels taalniveau gelijkwaardig aan IELTS 6.5 met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.

Cursusstructuur

Vereiste voorstudie

De module Wet & Grondwet vereist 40-50 uur voorstudie in de juridische methode, via begeleide module-eenheden waarbij alle materialen online worden aangeboden.

modules

De modules die je tijdens de cursus bestudeert zijn:

 • Engels rechtssysteem en constitutioneel recht (inclusief behouden EU-recht) (15 studiepunten)
 • Aansprakelijkheidsrecht (15 studiepunten)
 • Contractenrecht (15 studiepunten)
 • Strafrecht (15 studiepunten)
 • Bestuursrecht en mensenrechten (15 studiepunten)
 • Landrecht (15 studiepunten)
 • Trusts (15 studiepunten)
 • Organisatierecht (15 studiepunten)
 • Vaardigheden en gedrag (niet-kredietdragend)

Deze cursus ontwikkelt de belangrijkste intellectuele en persoonlijke vaardigheden die advocaten nodig hebben, naast de vaardigheden die nodig zijn om te slagen voor professionele examens voor kwalificatie als advocaat of advocaat.

In alle modules ligt de nadruk op het combineren van kennis en begrip van kerngebieden van het recht met het vermogen om het recht te analyseren, evalueren en er kritische oordelen over te vormen. De studie is gericht op praktische activiteiten waarmee studenten kunnen leren door te doen. Tijdens de workshops voltooien de studenten verdere praktijkgerichte taken, waaronder een toepassing van Functionerende Juridische Kennis (FLK) op Single Best Answer Questions (SBAQ's).

Naast academische modules zullen studenten deelnemen aan een module Vaardigheden en gedrag, waarmee u belangrijke professionele en persoonlijke eigenschappen kunt herkennen en ontwikkelen die nodig zijn om als advocaat in een werkomgeving te gedijen en uw carrière te beheren.

cursus details

Als je de overstap naar de juridische studie wilt maken en al een bachelordiploma in een andere discipline hebt, dan is onze online PGDL jouw Pathway naar de juridische praktijk.

Op een steeds competitiever wordende juridische arbeidsmarkt waarderen veel werkgevers de combinatie van een niet-juridisch vakgebied, gecombineerd met een solide basis in de belangrijkste juridische principes en juridische vaardigheden. Door een andere studie te studeren en je carrière in een andere discipline op te bouwen, heb je veel overdraagbare vaardigheden verworven. Door later voor rechten te kiezen, geeft u blijk van motivatie en vastberadenheid om een nieuwe carrière na te streven.

Met de online PGDL krijgt u regelmatig online ondersteuning en feedback op uw werk van een van onze deskundige juridische docenten. Je hebt toegang tot leermateriaal van wereldklasse, inclusief onze unieke methoden voor online betrokkenheid en ongeëvenaarde online supervisie en ondersteuning van docenten.

We hebben ervoor gezorgd dat je toegang hebt tot uitgebreide online leermiddelen en voldoende professionele begeleiding van docenten, waardoor je relevante kennis en praktische vaardigheden krijgt, zodat je weet wat je kunt verwachten in situaties uit het echte leven.

Waarom kiezen voor deze cursus?

 • Leer denken als een advocaat en ontwikkel praktische juridische vaardigheden door praktische workshops en probleemgestuurd onderwijs.
 • Wees klaar om uw juridische opleiding voort te zetten - ga verder met het bestuderen van de SQE1-voorbereidingscursus en ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om juridische kennisvragen in SQE1-stijl te beantwoorden of ga door naar onze LLM Legal Practice (SQE1&2) of Bar Practice Course (BPC).
 • Op zichzelf staande module Vaardigheden en gedrag – ontworpen om zich te concentreren op de belangrijkste vaardigheden en gedragingen die nodig zijn voor de praktijk als advocaat of advocaat.
 • Ontdek een rechtsgebied dat u interesseert in onze module Recht van Organisaties.
 • Met een van de grootste juridische loopbaandiensten in Groot-Brittannië biedt ULaw u de ondersteuning en kansen die u nodig heeft om de beste start in uw juridische carrière te maken.
 • Wordt gegeven door gekwalificeerde advocaten, met lezingen en praktische workshops om uw juridische vaardigheden te ontwikkelen, zodat u weet wat u kunt verwachten in een echte werkomgeving.
 • Geniet van flexibel studeren - kies ervoor om voltijds of deeltijds online te studeren.
 • We werken ook samen met meer dan 90 van de 100 grootste advocatenkantoren.

Als u ervoor kiest om door te stromen naar onze BPC, profiteert u ook van ons uitstekende leerlingtarief:

 • 52% van onze voltijdse BPC-studenten uit het VK/EER 2018-2019 die in 2019 afstuderen, heeft met succes het leerlingstelsel behaald of voltooid (gebaseerd op studentengegevens verzameld in de zomer van 2021). Voorheen de Bar Beroepsopleiding (BPTC).

Onze jarenlange ervaring met het opleiden van meer praktiserende advocaten in Groot-Brittannië dan welke andere rechtenfaculteit dan ook heeft onze studenten geholpen om succesvol te worden in de rechten, het bedrijfsleven, de politiek en meer. Wij geloven in het opleiden van studenten voor de echte wereld vanaf het moment dat ze een plek bij ons aanvaarden.

Cursusinformatie

Beoordeling

Alle modules omvatten 40% onderzoek door middel van Single Best Answer Questions (SBAQ's) om eventuele toekomstige voortgang naar de SQE1-beoordeling te ondersteunen.

De overige 60% varieert afhankelijk van de module. Deze omvatten:

 • Online openboekexamen
 • cursussen
 • Mondelinge presentatie

Structuur

 • Elke onderwezen module omvat workshops en bevat gestreamde lezingen of media.
 • De contacttijd in de klas wordt gecombineerd met online tutorials, online Single Best Answer Questions (SBAQ's) en zelfstudie aan de hand van studiehandleidingen en online onderzoek.
 • Het leermodel is gebaseerd op het ondernemen van activiteiten in de workshops (of gelijkwaardige online activiteiten) om zowel kennis als sleutelvaardigheden te ontwikkelen.
 • De module Vaardigheden en Gedrag omvat workshops verspreid over alle semesters.

Hoe aan te vragen

 • De aanmeldingen voor deze cursus zijn nu geopend.
 • U kunt de PGDL Online rechtstreeks bij de universiteit aanvragen.

Looptijd

 • 87 weken voor opnames in september
 • 70 weken voor opnames in januari

Over de school

Vragen