Keystone logo
University of Law Online Postgraduate SQE Law Essentials Online - Deeltijd
University of Law Online Postgraduate

SQE Law Essentials Online - Deeltijd

Online United Kingdom

17 Weeks

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Jun 2025

GBP 3.900

Afstand leren

Invoering

Begin uw juridische reis met onze nieuwe SQE Law Essentials-cursus, de eerste stap voor niet-juridische afgestudeerden die van plan zijn door te stromen naar SQE1. Deze korte online cursus geeft u een inleiding tot de essentiële juridische kennis die vereist is voor SQE1. Hiermee kunt u doorstromen naar onze SQE1-voorbereidingscursus (binnenkort beschikbaar) en kwalificeert u zich als advocaat. Deze cursus is onder voorbehoud van goedkeuring.

Live tutorcontact

Al onze rechtendocenten zijn gediplomeerde juristen met praktijkervaring in de praktijk, waardoor studenten kunnen leren in een realistische, professionele en eigentijdse context.

Flexibel online leren

Studeer waar en wanneer je maar wilt en krijg toegang tot leermateriaal van wereldklasse, inclusief onze unieke methoden van online betrokkenheid en ongeëvenaarde online tutorondersteuning.

80.000 alumni

Onze uitgebreide juridische alumnigroep biedt rechtenstudenten en professionals uitstekende netwerkmogelijkheden.

Cursus benodigd heden

Niet nodig. De SRA vereist echter een diploma (of gelijkwaardig) om als advocaat te worden aangemerkt.

cursus details

Wij zijn een van de oudste gespecialiseerde aanbieders van juridisch onderwijs in het Verenigd Koninkrijk, met een rijk erfgoed en een reputatie op het gebied van innovatie. Onze jarenlange ervaring in het opleiden van meer praktiserende advocaten in het VK dan welke andere rechtenfaculteit dan ook, heeft onze studenten geholpen om te slagen in rechten, zaken, politiek en meer. Wij geloven in het opleiden van studenten voor de echte wereld vanaf het moment dat ze een plek bij ons accepteren.

Met de SQE Law Essentials krijg je online ondersteuning en feedback van een van onze deskundige juridische docenten. Je hebt toegang tot leermateriaal van wereldklasse, inclusief onze unieke methoden van online betrokkenheid, en ongeëvenaarde online begeleiding en ondersteuning van docenten.

Waarom voor deze cursus kiezen?

 • Wees klaar om uw juridische opleiding voort te zetten en ga door met het bestuderen van de SQE1.
 • Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om juridische kennisvragen in SQE1-stijl te beantwoorden.
 • Verspreid je studie met ons gestructureerde modulaire studiepatroon, zodat je je elk semester kunt concentreren op de belangrijkste gebieden, in plaats van alles aan het einde van de cursus.
 • Leer met behulp van ons succesvolle en unieke Prepare, Engage, Consolidate (PEC) leermodel.
 • Ontvang gerichte tutorondersteuning, van gekwalificeerde advocaten, met wekelijkse tutor-geleide sessies in elke module.
 • Geniet van flexibel studeren - kies ervoor om online voltijds of deeltijds online te studeren.
 • Krijg toegang tot ons Carrière- en Pro Bono-team, die deel uitmaken van onze bekroonde Employability Service. Uw op maat gemaakte Employability Law Essentials-programma zal u helpen de belangrijkste competenties te begrijpen en te ontwikkelen die nodig zijn om advocaat te zijn.
 • We werken ook samen met meer dan 90 van de top 100 advocatenkantoren.

Cursusstructuur

Academische modules

Je leert de essentie van de zeven academische modules die aan bod komen in de SQE1-beoordeling - Functionerende juridische kennis (FLK). Voor elk van deze modules ontvang je een ebook studiehandleiding.

 • Engels rechtssysteem en constitutioneel recht (inclusief behouden EU-recht)
 • Contract
 • onrechtmatige daad
 • Staats- en bestuursrecht
 • Strafrechtelijke wet
 • Land wet
 • vertrouwt

Cursusinformatie

Onderzoek

Er zijn geen examens. Er zijn mock SQE1-beoordelingen georganiseerd in week vier van elk semester om je te helpen je voor te bereiden op de vereisten van de echte beoordelingen.

Na succesvolle afronding van onze SQE Law Essentials, inclusief oefentests en mocks, ontvangt u een voltooiingscertificaat dat de overgang naar onze LLM Legal Practice (SQE1&2) zal vergemakkelijken.

Let op: deze cursus leidt niet tot een academische prijs.

Structuur

 • Deeltijd is drie semesters, in totaal 17 weken.

Deze cursus omvat vijf eenheden van zelfgeleide studie per module, plus vijf door een tutor geleide online Q&A-sessies gericht op moeilijkheidsgebieden, vrijwillig door studenten of geïdentificeerd door leerlinganalyses.

Er is een gefaciliteerde Tutor Review Session (TRS) van een uur per eenheid. Deze worden elke week gehouden, meestal tijdens een lunchsessie (donderdag en vrijdag van 12.30 - 13.30 uur).

Over de school

Vragen