Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM-naleving en -regelgeving - deeltijd
University of Law Online Postgraduate

LLM-naleving en -regelgeving - deeltijd

Online United Kingdom

24 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Afstand leren

Invoering

Onze LLM's uit onze nieuwe reeks masteropleidingen in de rechten zijn bedoeld voor afgestudeerden in de rechten en niet-juristen die de praktische toepassing van een bepaald specialistisch rechtsgebied willen verkennen. Onder voorbehoud van goedkeuring.

LLM-naleving en -regelgeving - deeltijd

Een online Master of Laws (LLM) is een postdoctorale opleiding die is ontworpen om uw academische juridische kennis te vergroten, met name gericht op specifieke interessegebieden. Deze online cursus is speciaal ontworpen voor afgestudeerden in de rechten en niet-juristen die een masterdiploma in de rechten willen behalen en richt zich specifiek op het ontwikkelen van een diepgaande kennis van compliance en regelgeving.

De wet in context

Verkrijg essentiële diepgaande kennis en inzicht in het door u gekozen rechtsgebied en begrijp het belang van juridische regels zoals deze in de echte wereld worden toegepast.

Flexibel studeren

De programmastructuur is zeer flexibel. U kunt uw eigen diploma Pathway ontwerpen dat bij u past en voldoet aan uw carrièredoelen, wat die ook mogen zijn.

Gegeven door vakdeskundigen

Gegeven door een combinatie van voormalige en huidige beoefenaars, evenals onderzoekers en docenten die zich richten op de juridische praktijk, niet alleen op theorie.

Cursusstructuur

Term 1-4 (parttime)

Inductie van twee weken: voor niet-juristen omvat dit een verplichte inleiding tot het recht van Engeland en Wales, die moet worden voltooid voordat u aan uw eerste modules begint.

Je voltooit:

 • Naleving en regelgeving
 • Training onderzoeksmethoden (vervolgt in termijn 2)

U kunt dan een van de door Compliance en Regulation goedgekeurde modules kiezen:

 • Verzekeringsrecht
 • energie wet
 • Milieuwet
 • Gegevensbescherming en intellectueel eigendom

Plus twee* modules uit de keuzemodulegids.

*Alle keuzemodules zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Term 5-6 (parttime)

 • Proefschrift in naleving en regelgeving

cursus details

De LLM Compliance and Regulation Online biedt u de mogelijkheid om vraagstukken rond compliance en regelgeving te onderzoeken met een focus op een of meer van de volgende gebieden: verzekeringsrecht; energie wet; milieuwet; gegevensbescherming en intellectueel eigendom.

Deze cursus wordt volledig online gegeven. De fulltime opties zijn verdeeld in drie termijnen over één kalenderjaar, terwijl de parttime opties zijn verdeeld over zes termijnen in twee kalenderjaren. Aan het begin van elke cursus is er een online introductie.

Elke onderwezen module wordt geleverd over tien lesweken, met workshops van twee uur per week. Al het voorbereidingsmateriaal, inclusief eventuele college-inhoud, wordt, net als al het consolidatiemateriaal, op de Virtuele Leeromgeving (ELO) aangeboden.

Het proefschrift wordt uitgevoerd in Term 3 (fulltime) of Term 5 en 6 (parttime). Alle aangeleerde modules moeten zijn voltooid voordat u aan het proefschrift begint.

Wanneer je een LLM online bij ons studeert, zul je:

 • Verbreed uw loopbaanhorizon met een waardevolle masterkwalificatie in de specialistische gebieden van uw keuze.
 • Leer professionele vaardigheden om u te laten opvallen bij potentiële werkgevers.
 • Krijg up-to-date kennis van het recht en de praktijk op het door u gekozen gebied en de impact van die ontwikkelingen op de commerciële en juridische praktijk.
 • Ontvang een-op-een tutorondersteuning en feedback op uw werk van een volledig gekwalificeerde advocaat.
 • Ontwikkel een portfolio waarin de wet in de praktijk wordt gedemonstreerd.

Naast een algemene introductie tot het programma, is er een introductie van twee weken waarin de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem worden behandeld. Dit is verplicht voor niet-juristen, maar staat ook open voor rechtenstudenten die een opfriscursus willen in de grondbeginselen van het recht van Engeland en Wales. Dit zou nuttig zijn voor elke student die een aanzienlijke pauze heeft genomen van het juridische onderwijs.

Om u voor te bereiden op uw proefschrift in termijn 3, bevatten termen 1 en 2 een reeks verplichte en verdere optionele trainingssessies voor onderzoeksmethoden.

Cursusinformatie

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een ongezien schriftelijk examen van drie uur of een cursusopdracht van 4.500 woorden.

Aanwezigheid op een van onze Britse campussen (of een goedgekeurd buitenlands centrum op afspraak) is vereist voor alle examens, ook voor online studie.

De standaard campuslocatie voor online studie is Londen.

De proefschriftmodule wordt beoordeeld door het indienen van een scriptie (15.000 woorden) en biedt de mogelijkheid voor een langdurig, diepgaand en intensief onderzoek naar en reflectie op het door u gekozen vakgebied.

Structuur

Deze cursus heeft een innovatief flexibele structuur, met specifieke beoordelingen die bevorderlijk zijn voor effectief leren.

Cursus benodigd heden

Studenten moeten in het bezit zijn van een Brits bachelordiploma in elk onderwerp van 2:2 of hoger of gelijkwaardige kwalificaties. Niet-juridische studenten moeten een verplichte introductie van twee weken voltooien die de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem omvat, tenzij ze kunnen aantonen dat ze een LLB (of gelijkwaardig) of minimaal 3 juridische modules met een waarde van ten minste 80 QCF-credits hebben behaald, die moet zijn: - Engels rechtssysteem, contractenrecht en onrechtmatige daad.

Hoe toe te passen?

 • U kunt deze cursus rechtstreeks aanvragen bij de universiteit.
 • Deze cursus kan niet worden gekozen om naast onze Legal Practice Course (LPC) te studeren.

Over de school

Vragen