Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Master of Law (Algemeen) - Voltijd
University of Law Online Postgraduate

LLM Master of Law (Algemeen) - Voltijd

Online United Kingdom

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Afstand leren

Invoering

Onze LLM's uit onze nieuwe reeks masteropleidingen in de rechten zijn bedoeld voor afgestudeerden in de rechten die de praktische toepassing van een bepaald specialistisch rechtsgebied willen verkennen. Studeer face-to-face of online.

LLM Master of Laws (General) Online - Voltijd

Een online Master of Laws (LLM) is een postdoctorale opleiding die is ontworpen om uw academische juridische kennis te vergroten, zodat u zich kunt concentreren op specifieke interessegebieden. Met de Master of Law (General) Online kunt u genieten van maximale flexibiliteit in uw keuze van modules en proefschriftonderwerp. De cursus is met opzet ontworpen als een innovatief, aanpasbaar programma voor afgestudeerden in de rechten en niet-wetten om hun studie aan te passen aan hun favoriete interessegebieden.

De wet in context

Een innovatief programma met maximale flexibiliteit in de keuze van modules en een proefschriftonderwerp van juridische regels zoals deze in de echte wereld worden toegepast.

Flexibel studeren

De programmastructuur is zeer flexibel. U kunt uw eigen diploma Pathway ontwerpen dat bij u past en voldoet aan uw carrièredoelen, wat die ook mogen zijn.

Gegeven door vakdeskundigen

Gegeven door een combinatie van voormalige en huidige beoefenaars, evenals onderzoekers en docenten die zich richten op de juridische praktijk, niet alleen op theorie.

cursus details

De Master of Laws (General) Online is bedoeld voor afgestudeerden in de rechten en niet-wetten die tijdens hun studie flexibiliteit wensen bij de keuze van modules en proefschriftonderwerpen. Het programma-ontwerp betekent dat u modules kunt kiezen op basis van de criteria die voor u het belangrijkst zijn. Of je nu een bepaald carrièredoel voor ogen hebt of studeert voor puur plezier, het Master of Laws (General) Online-programma geeft je maximale controle over je diploma.

Deze cursus wordt volledig online gegeven. De fulltime opties zijn verdeeld over drie termijnen over één kalenderjaar. Aan het begin van elke cursus is er een online introductie.

Elke onderwezen module wordt geleverd over tien lesweken, met workshops van twee uur per week. Al het voorbereidingsmateriaal, inclusief eventuele college-inhoud, wordt, net als al het consolidatiemateriaal, op de Virtuele Leeromgeving (ELO) aangeboden.

Het proefschrift wordt uitgevoerd in termijn 3 (voltijds). Alle aangeleerde modules moeten zijn voltooid voordat u aan het proefschrift begint.

Wanneer je online bij ons studeert voor een master, zul je:

 • Word gegeven door vakdeskundigen, voormalige en huidige beoefenaars en op onderzoek en onderwijs gerichte academici.
 • Focus op de juridische praktijk, niet alleen op theorie.
 • Profiteer van strategische partnerschappen met bedrijven, regelgevers en accreditatie-instanties.
 • Leer meer over juridische technologie door modules in juridische technologie te studeren.
 • Verbeter uw inzetbaarheid door belangrijke overdraagbare vaardigheden te verwerven en uw carrière in kaart te brengen met ons carrièreteam.

Je krijgt de kans om vier keuzemodules te selecteren die je interesseren, en om een proefschrift af te ronden waarmee je een gebied kunt verkennen dat verband houdt met een van je keuzevakken via onafhankelijk onderzoek. Je leert praktische juridische vaardigheden op het gebied van analyse en kritische evaluatie, naast een reeks overdraagbare vaardigheden zoals onderzoeks- en presentatievaardigheden.

Onze flexibel gestructureerde cursus wordt gegeven door gekwalificeerde advocaten, die hun expertise en ervaring in de klas brengen om u real-world inzicht te bieden dat u kan helpen zich voor te bereiden op de praktische toepassing van de wet.

Naast een algemene introductie tot het programma, is er een introductie van twee weken waarin de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem worden behandeld. Dit is verplicht voor niet-juristen, maar staat ook open voor rechtenstudenten die een opfriscursus willen in de grondbeginselen van het recht van Engeland en Wales. Dit zou nuttig zijn voor elke student die een aanzienlijke pauze heeft genomen van het juridische onderwijs.

Houd er rekening mee dat, vanwege de Home Office-regelgeving, studenten die een Student Route-visum nodig hebben om bij ons te studeren, niet online mogen studeren en alleen face-to-face onderwezen modules kunnen kiezen.

Cursusstructuur

Term 1-2 (fulltime)

Inductie van twee weken: voor niet-juristen omvat dit een verplichte inleiding tot het recht van Engeland en Wales, die moet worden voltooid voordat u aan uw eerste modules begint.

Je voltooit:

 • Training onderzoeksmethoden

U kunt er dan vier (twee per semester) kiezen uit de lijst met keuzemodules* die modules omvat zoals:

 • Ondernemingsrecht in de praktijk
 • Internationaal handelsrecht
 • Internationale mensenrechtenwetgeving
 • Internationaal Strafrecht
 • Medisch recht en ethiek
 • Advocacy en barvaardigheden**
 • Civiele en strafrechtelijke procedures**
 • Bemiddeling en alternatieve geschillenbeslechting**
 • Bekijk de keuzemodulegids

*Alle keuzemodules zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid

**Als je in deze drie modules 55% of meer behaalt en je masterprogramma met succes voltooit, ben je vrijgesteld van het BPC-selectie-evenement van de universiteit.

Termijn 3 (voltijd)

 • Dissertatie in een van de vakgebieden van je keuzemodule

Cursusinformatie

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een ongezien schriftelijk examen van drie uur of een cursusopdracht van 4.500 woorden.

Aanwezigheid op een van onze Britse campussen (of een goedgekeurd buitenlands centrum op afspraak) is vereist voor alle examens, ook voor online studie.

De standaard campuslocatie voor online studie is Londen.

De proefschriftmodule wordt beoordeeld door het indienen van een scriptie (15.000 woorden) en biedt de mogelijkheid voor een langdurig, diepgaand en intensief onderzoek naar en reflectie op het door u gekozen vakgebied.

Structuur

Deze cursus heeft een innovatief flexibele structuur, met specifieke beoordelingen die bevorderlijk zijn voor effectief leren.

Cursus benodigd heden

Studenten moeten in het bezit zijn van een Brits bachelordiploma in elk onderwerp van 2:2 of hoger of gelijkwaardige kwalificaties. Niet-juridische studenten moeten een verplichte introductie van twee weken voltooien die de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem omvat, tenzij ze kunnen aantonen dat ze een LLB (of gelijkwaardig) of minimaal 3 juridische modules met een waarde van ten minste 80 QCF-credits hebben behaald, die moet zijn: - Engels rechtssysteem, contractenrecht en onrechtmatige daad.

Hoe toe te passen?

 • U kunt deze cursus rechtstreeks aanvragen bij de universiteit.
 • Deze cursus kan niet worden gekozen om naast onze Legal Practice Course (LPC) te studeren.

Over de school

Vragen