Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM internationale arbitrage - voltijds
University of Law Online Postgraduate

LLM internationale arbitrage - voltijds

Online United Kingdom

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Afstand leren

Invoering

Onze LLM's uit onze nieuwe reeks masteropleidingen in de rechten zijn bedoeld voor afgestudeerden in de rechten en niet-juristen die de praktische toepassing van een bepaald specialistisch rechtsgebied willen verkennen.

LLM internationale arbitrage online - voltijds

Een online Master of Laws (LLM) is een postdoctorale opleiding die is ontworpen om uw academische juridische kennis te vergroten, met name gericht op specifieke interessegebieden. Deze cursus is speciaal ontworpen voor afgestudeerden in de rechten en niet-juristen die een masterdiploma in de rechten willen behalen en biedt u de mogelijkheid om kwesties rond internationale arbitrage te verkennen.

De wet in context

Verkrijg essentiële diepgaande kennis en inzicht in het door u gekozen rechtsgebied en begrijp het belang van juridische regels zoals deze in de echte wereld worden toegepast.

Flexibel studeren

De programmastructuur is zeer flexibel. U kunt uw eigen diploma Pathway ontwerpen dat bij u past en voldoet aan uw carrièredoelen, wat die ook mogen zijn.

Gegeven door vakdeskundigen

Gegeven door een combinatie van voormalige en huidige beoefenaars, evenals onderzoekers en docenten die zich richten op de juridische praktijk, niet alleen op theorie.

cursus details

Met de LLM International Arbitration Online kunt u problemen rond internationale arbitrage onderzoeken en de inhoudelijke kennis bieden die nodig is om uw praktijk te verbeteren. Je onderzoekt internationale commerciële arbitrage en internationale investeringsarbitrage, met betrekking tot gebieden zoals het juridische kader van internationale commerciële arbitrage; de bevoegdheid van scheidsgerechten en de tenuitvoerlegging van arbitrale uitspraken.

Wanneer u de LLM International Arbitration Online bij ons bestudeert, zult u:

 • Verbreed uw loopbaanhorizon met een waardevolle masterkwalificatie in de specialistische gebieden van uw keuze.
 • Leer professionele vaardigheden om u te laten opvallen bij potentiële werkgevers.
 • Krijg up-to-date kennis van het recht en de praktijk op het door u gekozen gebied en de impact van die ontwikkelingen op de commerciële en juridische praktijk.
 • Ontvang een-op-een tutorondersteuning en feedback op uw werk van een volledig gekwalificeerde advocaat.
 • Ontwikkel een portfolio waarin de wet in de praktijk wordt gedemonstreerd.

De award-gekoppelde module voor dit programma (internationale arbitrage) zal betrekking hebben op gebieden zoals bronnen van arbitragerecht, arbitrageovereenkomsten, handhaving en procedurele kwesties in internationale arbitrage en arbitrale uitspraken. Het doel van deze module is om internationaal arbitragerecht in context te plaatsen, zodat u leert hoe u complexe theoretische concepten kunt toepassen op praktijksituaties van cliënten.

Naast een algemene online introductie tot het programma, is er een introductie van twee weken waarin de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem worden behandeld. Dit is verplicht voor niet-juristen, maar staat ook open voor studenten die een opfriscursus willen in de grondbeginselen van het recht van Engeland en Wales. Dit zou nuttig zijn voor elke student die een aanzienlijke pauze heeft genomen van het juridische onderwijs.

Om je voor te bereiden op je proefschrift, bestudeer je een reeks verplichte en verdere optionele onderzoeksmethodentrainingen.

Houd er rekening mee dat, vanwege de Home Office-regelgeving, studenten die een Student Route-visum nodig hebben om bij ons te studeren, niet online mogen studeren en alleen face-to-face onderwezen modules kunnen kiezen.

Cursusstructuur

Term 1-2 (fulltime)

Online introductie van twee weken: voor niet-juristen omvat dit een verplichte inleiding tot het recht van Engeland en Wales, die moet worden voltooid voordat u aan uw eerste modules begint.

Je voltooit:

 • Internationaal arbitragerecht
 • Training over onderzoeksmethoden (sessies in termen 1 en 2)

U kunt er dan drie kiezen uit de lijst met keuzemodules* die modules omvat zoals:

 • Advocacy en barvaardigheden**
 • Civiele en strafrechtelijke procedures*
 • Internationaal Strafrecht
 • Bemiddeling en alternatieve geschillenbeslechting**

*Alle keuzemodules zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

**Als je in deze drie modules 55% of meer behaalt en je masterprogramma met succes voltooit, ben je vrijgesteld van het BPC-selectie-evenement van de universiteit.

Term 3 (voltijd)

 • Proefschrift in internationaal arbitragerecht

Cursusinformatie

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een ongezien schriftelijk examen van drie uur of een cursusopdracht van 4.500 woorden.

Aanwezigheid op een van onze Britse campussen (of een goedgekeurd buitenlands centrum op afspraak) is vereist voor alle examens, ook voor online studie.

De standaard campuslocatie voor online studie is Londen.

De proefschriftmodule wordt beoordeeld door het indienen van een scriptie (15.000 woorden) en biedt de mogelijkheid voor een langdurig, diepgaand en intensief onderzoek naar en reflectie op het door u gekozen vakgebied.

Structuur

Deze cursus heeft een innovatief flexibele structuur, met specifieke beoordelingen die bevorderlijk zijn voor effectief leren.

Cursus benodigd heden

Studenten moeten in het bezit zijn van een Brits bachelordiploma in elk onderwerp van 2:2 of hoger of gelijkwaardige kwalificaties. Niet-juridische studenten moeten een verplichte introductie van twee weken voltooien die de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem omvat, tenzij ze kunnen aantonen dat ze een LLB (of gelijkwaardig) of minimaal 3 juridische modules met een waarde van ten minste 80 QCF-credits hebben behaald, die moet zijn: - Engels rechtssysteem, contractenrecht en onrechtmatige daad.

Hoe toe te passen?

 • U kunt deze cursus rechtstreeks aanvragen bij de universiteit.
 • Deze cursus kan niet worden gekozen om naast onze Legal Practice Course (LPC) te studeren.

Over de school

Vragen