Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM internationaal en vergelijkend recht - voltijds
University of Law Online Postgraduate

LLM internationaal en vergelijkend recht - voltijds

Online United Kingdom

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Afstand leren

Invoering

Onze LLM's van onze nieuwe masterprogramma's in de rechten zijn bedoeld voor afgestudeerden in rechten en niet-rechten die de praktische toepassing van een bepaald, gespecialiseerd rechtsgebied willen verkennen. Studeer face-to-face of online.

LLM internationaal en vergelijkend recht - voltijds

Een Master of Laws (LLM) in International and Comparative Law* is een postgraduaat dat is ontworpen voor afgestudeerden in rechten en niet-recht om hun academische juridische kennis te verbeteren. Deze internationaal erkende masteropleiding geeft u de vaardigheden om vooruitgang te boeken binnen internationaal en vergelijkend recht en kan Pathways openen voor een carrière als advocaat, advocaat, juridisch adviseur, bedrijfsjurist, intergouvernementele juridische medewerker en meer.

De wet in context

Verkrijg essentiële diepgaande kennis en inzicht in het door u gekozen rechtsgebied en begrijp het belang van rechtsregels zoals deze in de echte wereld worden toegepast.

Flexibel studeren

De programmastructuur is zeer flexibel. Je kunt je eigen diploma Pathway ontwerpen dat bij je past en voldoet aan je carrièredoelen, wat die ook mogen zijn.

Gedoceerd door vakexperts

Gedoceerd door een combinatie van voormalige en huidige beoefenaars, evenals onderzoeks- en onderwijsacademici die gericht zijn op de juridische praktijk, niet alleen op theorie.

Cursus benodigd heden

Studenten moeten beschikken over een Britse bachelordiploma in elk vak van 2:2 of hoger of gelijkwaardige kwalificaties. Niet-juridische studenten moeten een verplichte introductieperiode van twee weken volgen waarin de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem worden behandeld, tenzij ze kunnen aantonen dat ze een LLB (of gelijkwaardig) of minimaal 3 juridische modules met een waarde van ten minste 80 QCF-credits hebben voltooid. moet omvatten - Engels rechtssysteem, contractenrecht en onrechtmatige daad.

cursus details

De LLM International and Comparative Law is een innovatief, flexibel programma dat u in de praktijk een grondige kennis van internationaal en rechtsvergelijking zal bieden. Je onderzoekt de belangrijkste juridische families wereldwijd en de rollen van juridisch personeel en rechtbanken binnen elk familietype. Je krijgt ook de kans om de kwesties van juridische transplantatie en convergentie te onderzoeken en vergelijkende juridische principes te overwegen in de context van casestudy's die zijn geselecteerd uit verschillende gebieden van het privaatrecht.

Wanneer je de LLM International and Comparative Law bij ons bestudeert, zul je:

 • Wordt gegeven door vakexperts, voormalige en huidige beoefenaars, en op onderzoek en onderwijs gerichte academici.
 • Profiteer van strategische partnerschappen met bedrijven, regelgevers en accreditatie-instanties, die onze programma-ontwikkeling informeren.
 • Verbeter uw inzetbaarheid door belangrijke overdraagbare vaardigheden op te doen en uw carrière in kaart te brengen met ons loopbaanteam.
 • Versterk uw netwerk - maak contact met andere studenten, docenten en professionals uit de industrie op internationale schaal en zoek naar kansen voor toekomstige plaatsingen en vacatures.
 • Vergroot uw verdienpotentieel - uit de Graduate Labour Market Statistics van 2020 bleek dat postgraduaten gemiddeld £ 7.000 meer verdienen dan hun afgestudeerde tegenhangers.
 • Loop de concurrentie voor - doe diepgaande kennis op van uw interessegebied en word een vakexpert, wat u een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt zal opleveren.
 • 94% van de postdoctorale studenten met een baan had 15 maanden na hun afstuderen een hooggekwalificeerd beroep (gegevens over afgestudeerde resultaten 2019/20).
 • Bereid je voor op de toekomst van juridische technologie - bestudeer modules in juridische technologie en krijg inzicht in dit opkomende rechtsgebied.

Houd er rekening mee dat, vanwege Home Office-voorschriften, studenten die een Student Route-visum nodig hebben om bij ons te studeren, niet online mogen studeren en alleen face-to-face onderwezen modules kunnen kiezen.

Cursusstructuur

Termijn 1-2 (voltijds)

Naast een algemene introductie tot het programma, is er een introductieperiode van twee weken die de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem behandelt. Dit is verplicht voor niet-rechtenstudenten, maar staat ook open voor studenten die de grondbeginselen van het recht van Engeland en Wales willen opfrissen. Dit zou nuttig zijn voor elke student die een aanzienlijke pauze heeft genomen van de juridische opleiding.

Verplichte modules zijn onder andere:

 • Internationaal en vergelijkend recht
 • Onderzoeksmethoden Training om u te helpen bij de voorbereiding op uw proefschrift

U kunt er dan drie* kiezen uit de lijst met keuzemodules, waaronder modules als:

 • Internationaal publiekrecht
 • Internationale Mensenrechten
 • Internationaal ondernemingsrecht

*Alle keuzemodules zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Termijn 3 (voltijd)

 • Proefschrift in internationaal en vergelijkend recht.

Cursusinformatie

beoordelingen

Modules worden beoordeeld door een ongezien schriftelijk examen van drie uur of een cursusopdracht van 4.500 woorden.

Alle assessments vinden online plaats.

De dissertatiemodule wordt beoordeeld door het indienen van een scriptie (15.000 woorden) en biedt de mogelijkheid voor langdurig, diepgaand en intensief onderzoek naar en reflectie op een specialistisch gebied van zorgregulering.

Structuur

De cursus heeft een innovatief flexibele structuur, met specifieke beoordelingen die bevorderlijk zijn voor effectief leren.

De benadering van leren en onderwijzen in de Master of Laws-programma's is overwegend leerlinggericht. Elke aangeleerde module is onderverdeeld in een aantal eenheden die worden gepresenteerd met behulp van de Prepare, Engage, Consolidate-benadering.

Voorbereiden: dit vertegenwoordigt al het werk dat de student moet voltooien voordat hij de relevante workshop bijwoont. Traditionele college-inhoud zal worden gepresenteerd in korte hapklare segmenten van ongeveer 10 minuten om de moderne student beter te betrekken. Begeleid onafhankelijk onderzoek en lezen wordt verwacht als onderdeel van de voorbereiding van een student.

Engage: dit vertegenwoordigt het interactieve element van de Unit. Dit kan een face-to-face workshop zijn, een synchrone online workshop of een asynchrone online activiteit.

Consolideren: dit vertegenwoordigt het laatste deel van de Unit en kan door studenten worden gebruikt om hun begrip van de Unit te controleren onmiddellijk na hun Engage-activiteit of als onderdeel van hun revisie voor de module of beide.

Hoe te solliciteren

 • U kunt deze cursus rechtstreeks bij de universiteit aanvragen.
 • Deze cursus kan niet worden gekozen om naast onze Legal Practice Course (LPC) te studeren.

Over de school

Vragen