Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Arbeidsrecht - Deeltijd
University of Law Online Postgraduate

LLM Arbeidsrecht - Deeltijd

Online United Kingdom

24 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350 *

Afstand leren

* £ 9.500 binnenlands, £ 12.000 niet-binnenlands

Invoering

Onze LLM's uit onze nieuwe reeks masteropleidingen in de rechten zijn bedoeld voor afgestudeerden in de rechten en niet-juristen die de praktische toepassing van een bepaald specialistisch rechtsgebied willen verkennen. Studeer face-to-face of online.

LLM Arbeidsrecht - Deeltijd

Een online Master of Laws (LLM) is een postdoctorale opleiding die is ontworpen om uw academische juridische kennis te vergroten, met name gericht op specifieke interessegebieden. Deze online cursus is speciaal ontworpen voor afgestudeerden in de rechten en niet-juristen die een masterdiploma in de rechten willen behalen en richt zich specifiek op het ontwikkelen van een diepgaande kennis van het arbeidsrecht in de praktijk.

De wet in context

Verkrijg essentiële diepgaande kennis en inzicht in het door u gekozen rechtsgebied en begrijp het belang van juridische regels zoals deze in de echte wereld worden toegepast.

Flexibel studeren

De programmastructuur is zeer flexibel. U kunt uw eigen diploma Pathway ontwerpen dat bij u past en voldoet aan uw carrièredoelen, wat die ook mogen zijn.

Gegeven door vakdeskundigen

Gegeven door een combinatie van voormalige en huidige beoefenaars, evenals onderzoekers en docenten die zich richten op de juridische praktijk, niet alleen op theorie.

Cursus benodigd heden

Studenten moeten in het bezit zijn van een Brits bachelordiploma in elk onderwerp van 2:2 of hoger of gelijkwaardige kwalificaties. Niet-juridische studenten moeten een verplichte introductie van twee weken voltooien die de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem omvat, tenzij ze kunnen aantonen dat ze een LLB (of gelijkwaardig) of minimaal 3 juridische modules met een waarde van ten minste 80 QCF-credits hebben behaald, die moet zijn: - Engels rechtssysteem, contractenrecht en onrechtmatige daad.

cursus details

De LLM Arbeidsrecht is een innovatief, flexibel programma dat is ontworpen voor afgestudeerden in de rechten en niet-wetenschap en dat u de mogelijkheid biedt om kwesties rond arbeidsrecht in het VK te verkennen. Je onderzoekt de belangrijkste arbeidswetgeving en common law-principes zoals discriminatie en onterecht ontslag.

Wanneer u de LLM Arbeidsrecht Online bij ons studeert, zult u:

 • Word gegeven door vakdeskundigen, voormalige en huidige beoefenaars en op onderzoek en onderwijs gerichte academici.
 • Focus op de juridische praktijk, niet alleen op theorie.
 • Profiteer van strategische partnerschappen met bedrijven, regelgevers en accreditatie-instanties.
 • Leer meer over juridische technologie door modules in juridische technologie te studeren.
 • Verbeter uw inzetbaarheid door belangrijke overdraagbare vaardigheden te verwerven en uw carrière in kaart te brengen met ons carrièreteam.

Naast een algemene introductie tot het programma, is er een online introductie van twee weken waarin de belangrijkste principes van het Engelse rechtssysteem worden behandeld. Dit is verplicht voor niet-juristen, maar staat ook open voor studenten die een opfriscursus willen in de grondbeginselen van het recht van Engeland en Wales. Dit zou nuttig zijn voor elke student die een aanzienlijke pauze heeft genomen van het juridische onderwijs.

Om je voor te bereiden op je proefschrift, bestudeer je een reeks verplichte en verdere optionele trainingssessies voor onderzoeksmethoden in je eerste termijnen.

Houd er rekening mee dat, vanwege de Home Office-regelgeving, studenten die een Student Route-visum nodig hebben om bij ons te studeren, niet online mogen studeren en alleen face-to-face onderwezen modules kunnen kiezen.

Cursusstructuur

Term 1-4 (parttime)

Inductie van twee weken: voor niet-juristen omvat dit een verplichte inleiding tot het recht van Engeland en Wales, die moet worden voltooid voordat u aan uw eerste modules begint.

Je voltooit:

 • Werknemers wet
 • Training onderzoeksmethoden (sessies in termen 1-4)

U kunt dan drie* kiezen uit de lijst met keuzemodules die modules omvat zoals:

 • Naleving en regelgeving
 • Gegevensbescherming en intellectueel eigendom
 • Internationale mensenrechten

*Alle keuzemodules zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Term 5-6 (parttime)

 • Proefschrift in arbeidsrecht

Cursusinformatie

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een ongezien schriftelijk examen van drie uur of een cursusopdracht van 4.500 woorden.

Aanwezigheid op een van onze Britse campussen (of een goedgekeurd buitenlands centrum op afspraak) is vereist voor alle examens, ook voor online studie.

De standaard campuslocatie voor online studie is Londen.

De scriptiemodule wordt beoordeeld door het indienen van een scriptie (15.000 woorden) en biedt de mogelijkheid voor een langdurig, diepgaand en intensief onderzoek naar en reflectie op een specialistisch gebied van het arbeidsrecht.

Structuur

Deze cursus heeft een innovatief flexibele structuur, met specifieke beoordelingen die bevorderlijk zijn voor effectief leren.

Hoe toe te passen?

 • U kunt deze cursus rechtstreeks aanvragen bij de universiteit.
 • Deze cursus kan niet worden gekozen om naast onze Legal Practice Couse (LPC) te studeren.

Over de school

Vragen