Keystone logo
© BIMM University
University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

Invoering

De University of Law is een van de langst bestaande gespecialiseerde aanbieders van juridische educatie in het Verenigd Koninkrijk. We kunnen onze oorsprong traceren tot 1876 met de oprichting van het toonaangevende zelfstudiebureau Gibson

Met een rijk erfgoed en een reputatie voor innovatie en hedendaagse onderwijsmethoden, richten we ons voortdurend op het ontwikkelen van de beste juridische geesten.

Wat ons anders maakt

Wat ons echt onderscheidt van andere universiteiten, is het leidende principe dat de huidige en toekomstige advocaten die we lesgeven alleen maar moeten leren in een realistische, professionele en hedendaagse context met veel praktische, interactieve betrokkenheid. Daarom houden we onze contacturen hoog en onze lesgroepen klein.

Innovatie en hedendaagse onderwijspraktijken

Al onze cursussen - van onze bachelorgraad in rechten tot onze toonaangevende postdoctorale cursussen en professionele ontwikkelingsprogramma's - zijn ontworpen met een unieke, gevarieerde en innovatieve leerbenadering waarvan bewezen is dat ze onafhankelijke advocaten kunnen leveren die kunnen concurreren in de snel veranderende wereld van juridische dienstverlening. Met een focus op het ontwikkelen van vaardigheden in probleemoplossing, afweging van argumenten, kritisch denken en commercieel bewustzijn, zijn onze cursussen ontworpen om u voor te bereiden op de echte uitdagingen van de werkende wereld.

Krachtige verbindingen

Ons trackrecord van uitmuntendheid in leren en ontwikkeling heeft ons geholpen om wereldwijde verbindingen tot stand te brengen binnen de markt voor juridische diensten. Dit is de reden waarom veel vooraanstaande internationale advocatenkantoren uitsluitend met ons samenwerken om hun mensen te ontwikkelen en waarom legale werkgevers van alle soorten onze studenten willen ontmoeten. Het is ook waarom rechtsscholen en professionele instanties over de hele wereld ervoor kiezen om strategische allianties met ons aan te gaan.

Inzicht in de wet

De University of Law is een internationaal erkende expert op het gebied van recht. In plaats van ons te concentreren op wetenschappelijk onderzoek, willen we leiders zijn in kwesties die van belang zijn voor de advocatuur en de volgende generatie praktiserende advocaten. Onze cursussen gaan dieper in op de belangrijkste onderdelen van de wet en bieden een breder overzicht van het rechtssysteem om beter te kunnen contextualiseren wat er wordt geleerd.

De meest ervaren docenten

Meer dan 250 van onze docenten zijn gekwalificeerde advocaten, velen nog in de praktijk, en hebben allemaal uitgebreide praktische ervaring die ze kunnen doorgeven aan onze studenten. We faciliteren dit proces met hoge niveaus van student-tot-docent contacttijd en kleine klassen - een van de redenen dat veel advocatenkantoren erop staan dat hun stagiairs bij ons studeren.

Gericht op inzetbaarheid

We richten ons uitsluitend op praktijkgerichte training en geven studenten toegang tot onze toonaangevende juridische carrièreservice en juridische vacaturesite zodra ze een plaats bij ons accepteren. Studenten profiteren ook van onze baanbrekende en bekroonde pro bono-programma's, waarmee ze waardevolle werkervaring op kunnen doen door echte klanten van de lokale gemeenschap te helpen.

Toegang verbreden

We nemen onze verantwoordelijkheid om de toegang tot de advocatuur serieus te verbreden en bieden een breed scala aan beurzen aan om getalenteerde studenten van de rechtenfaculteit te helpen hun juridische opleiding te financieren en hun carrièreambities te bereiken.

Locaties

  • London

    London, Verenigd Koninkrijk

    Vragen