Keystone logo
© Penn State Great Valley
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

Invoering

Het College of Law in Illinois is een van de oudste rechtsscholen van het land, met invloedrijke docenten, een slimme en collegiale studentenorganisatie en een sterk alumninetwerk.

studenten

Studenten rechten in Illinois zijn getalenteerd en ambitieus, academisch sterk en geografisch en ervaringsgericht divers. Ze zijn competitief en toch collegiaal en hechten veel waarde aan teamwerk. Velen zijn actief betrokken bij de vele mogelijkheden die buiten het klaslokaal beschikbaar zijn. Het College of Law verwelkomt regelmatig studenten uit meer dan 25 verschillende landen met verschillende niveaus van professionele ervaring. De gemeenschap van de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign als geheel heeft meer dan 10.000 internationale studenten uit meer dan 110 verschillende landen.

Faculteit

De rechtenfaculteit van de Universiteit van Illinois heeft een lange en vooraanstaande traditie van het bevorderen van wetenschap en onderzoek, het opleiden van studenten in de kennis, vaardigheden en het temperament om professionele uitmuntendheid en leiderschap te bereiken, en het zoeken naar gunstige veranderingen in de wet en de samenleving. Zij zijn:

 • Marktleiders
 • Veelgeprezen leraren
 • Interdisciplinaire experts
 • Toegewijd aan publieke betrokkenheid

Het LLM-programma

Het Illinois LLM-programma is bedoeld om studenten met of zonder voorafgaande juridische training voor te bereiden om uit te blinken in hun professionele carrière. Buitenlands opgeleide studenten in het LLM-programma maken kennis met het Amerikaanse rechtssysteem en krijgen de mogelijkheid om zich te specialiseren in hun eigen academische of professionele interessegebied. Advocaten die in de VS zijn opgeleid kunnen ook hun juridische expertise versterken om hun professionele en carrièredoelen in het LLM-programma te behalen.

Lees hieronder verder voor meer informatie over het LLM-programma en wat ons uniek maakt:

Flexibele studieopties

Studenten kunnen ervoor kiezen om de LLM-graad in twee of drie semesters af te ronden. Het optionele derde semester kan een student de tijd geven om deel te nemen aan een intensiever studieprogramma, meer stagemogelijkheden te genieten en extra tijd te hebben om te studeren voor het bar-examen.

Om studenten extra flexibiliteit te bieden, kan het LLM-programma zowel in het herfstsemester (augustus) als in het voorjaarssemester (januari) worden gestart.

Aanpasbaar leerplan

Studenten voltooien in totaal 32 credit-uren (doorgaans acht cursussen) voor de LLM-graad. Met slechts twee verplichte cursussen (vrijgesteld of kwijtscheldbaar voor studenten met een JD van een ABA-geaccrediteerde rechtenfaculteit), kunnen studenten hun LLM-programma aanpassen aan hun academische of professionele behoeften, terwijl ze elk jaar kunnen kiezen uit meer dan 100 cursussen die worden aangeboden aan het College of Law . Studenten kunnen ervoor kiezen om een concentratie aan hun LLM-programma toe te voegen, en studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van verschillende disciplines kunnen goedkeuring vragen om een select aantal cursussen van de Universiteit van Illinois buiten het College of Law te volgen.

Geschiktheid voor bar-examen

Het Office of Graduate and International Programs biedt ondersteuning aan studenten die geïnteresseerd zijn in het afleggen van Amerikaanse bar-examens en werkt samen met individuen om te bepalen of ze in aanmerking komen en aan welke vereisten ze moeten voldoen. Hoewel een bachelordiploma in de rechten niet vereist is voor toelating tot het Illinois LLM-programma, moeten aanvragers zonder een bachelor in de rechten zich ervan bewust zijn dat ze mogelijk niet in aanmerking komen voor een bar-examen in de Verenigde Staten, zelfs niet na het voltooien van de Illinois LLM.

Geïndividualiseerde begeleiding

Studenten krijgen geïndividualiseerde begeleiding en advies om hen te helpen bij het plannen van hun loopbaan, academisch succes en het in aanmerking komen voor een bar.

De Universiteit van Illinois

Sinds de oprichting in 1867 heeft de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign een reputatie opgebouwd als leider van wereldklasse op het gebied van onderzoek, onderwijs en publieke betrokkenheid. Met ons erfgoed als basis voor landtoelagen, pionieren we met innovatief onderzoek dat mondiale problemen aanpakt en de menselijke ervaring uitbreidt. Onze transformatieve leerervaringen, in en buiten het klaslokaal, zijn ontworpen om alumni te produceren die een significante, maatschappelijke impact willen maken.

Campusfuncties

uitrusting

Het College of Law-gebouw is een drie verdiepingen tellende faciliteit van ongeveer 160.000 vierkante voet, gelegen op de vlaggenschipcampus van de Universiteit van Illinois in Champaign-Urbana, Illinois. Het gebouw beschikt over een auditorium, een rechtszaal, vijf klaslokalen, vier seminarruimten, klinische en ervaringsgerichte leerruimten, een boekhandel, een café en twee ruimtes voor het verzamelen van studenten. Het wetsgebouw herbergt ook de 58.000 vierkante meter grote Albert E. Jenner, Jr. Memorial Library, die beschikt over een ruime leeszaal, ruimtes voor studentensamenwerking, stille studeerkamers en een klaslokaal/conferentieruimte.

Het leven in Champaign-Urbana

Champaign-Urbana, met zijn voorzieningen in de grote steden en toch de bereikbaarheid van de kleine stad, is een levendige en betaalbare studentenstad met een levendige culturele scene, gratis openbaar vervoer voor studenten, een breed scala aan restaurants en tal van sportmogelijkheden. Erkend als een van de beste universiteitssteden in Amerika, biedt het Champaign-Urbana-gebied veel mogelijkheden, van het bijwonen van optredens in het veelgeprezen Krannert Center for the Performing Arts en het kijken naar Big Ten-sportevenementen tot het deelnemen aan een aantal andere lokale evenementen, zoals zoals de Illinois Marathon , het Ebertfest Film Festival , Urbana's Market op de Square boerenmarkt of Friday Night Live -muziekevenementen in het centrum van Champaign. Op en buiten de campus zijn Champaign en Urbana gevuld met parken, sportfaciliteiten , groene ruimten, fiets- en wandelpaden en andere mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenrecreatie.

  toelatingen

  De toelatingseisen van het Graduate College en de Engelse taalvaardigheidseisen zijn van toepassing. Studenten zijn niet verplicht om het algemene Graduate Record Examination (GRE) af te leggen. Studenten worden op individuele basis toegelaten op basis van een beoordeling van hun eerdere prestaties met de nadruk op academische prestaties.

  Toepassingsvereisten:

  • Voltooide aanvraag
  • Cv
  • Doelverklaring
  • Gecertificeerde transcripties en referenties
  • Eén referentiebrief
  • TOEFL- of IELTS-score gerapporteerd van ETS of IELTS (of een Duolingo Engelse testscore van 1 februari 2020 tot 1 augustus 2023), indien van toepassing

  Internationale aanvragers

  Alle aanvragers van internationale diploma's zijn verplicht om de resultaten van de TOEFL of IELTS of Duolingo in te dienen als bewijs van Engelse taalvaardigheid, tenzij ze in aanmerking komen voor een vrijstelling. Officiële scores moeten rechtstreeks van het testbureau worden ingediend. Alle scores moeten gedateerd zijn binnen twee jaar na het begin van de voorgestelde toelatingstermijn.

  Engels VaardigheidstestMinimum voor toelating met beperkte statusMinimum voor toelating met volledige status
  TOEFL IBT80103
  IELTS (Academisch examen)6.57.5
  DUOLINGO (Alleen tests die zijn afgenomen tussen 1 februari 2020 en 1 augustus 2023)115135

  Locaties

  • Champaign

   504 East Pennsylvania Avenue, 61820, Champaign

  Vragen