Keystone logo
University of Hull

University of Hull

University of Hull

Invoering

De University of Hull werd opgericht in 1927 en is daarmee de 14e oudste universiteit van Engeland. Met een trotse geschiedenis van academische excellentie en van het creëren en inspireren van levensveranderend onderzoek, bieden we de perfecte combinatie van erfgoed en geavanceerde technologie, allemaal in een vriendelijke en betaalbare studentenstad. (Numbeo.com december 2020). Nu ernaar streven om tegen 2027 CO2-neutraal te zijn, ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van Hull, is het de visie van Hull om vorm te geven aan een eerlijkere, betere CO2-neutrale toekomst voor iedereen.

Onderwijs- en onderzoeksexcellentie

Hull heeft een zilveren prijs gewonnen in het Government's Teaching Excellence Framework (TEF 2018), dat excellentie in onderwijzen en leren aan Britse universiteiten en hogescholen erkent en gespecialiseerd is in een breed scala aan hoogwaardige postdoctorale onderwezen cursussen en postdoctoraal onderzoek.

We staan in de top 50 van universiteiten voor onderzoeksmacht (REF 2014) en zijn ongelooflijk ambitieus over onze onderzoeksagenda. We gaan de grote wereldwijde uitdagingen aan - van gezondheid tot habitats, van voedsel tot overstromingen en van toeleveringsketens tot slavernij. Onze zeven onderzoeksinstituten brengen expertise uit alle hoeken van de universiteit samen en onze onderzoekers werken samen met belangrijke partners en belanghebbenden om onderzoek te leveren dat iedereen ten goede komt en het toekomstige beleid vormgeeft en informeert.

Met studenten uit bijna 100 landen over de hele wereld die ervoor kiezen om aan Hull te studeren, zijn we een echt wereldwijde instelling. Een indrukwekkende 93,9% van onze afgestudeerden gaat binnen 15 maanden na hun afstuderen aan het werk of gaat verder studeren (fulltime eerstegraadsverlaters, statistieken van afgestudeerde hoger onderwijs, voor het academische jaar 2019/20, gepubliceerd door het Higher Education Statistics Agency juli 2022.

Campus en studentenleven

We hebben £ 300 miljoen geïnvesteerd in nieuwe faciliteiten, waaronder een bibliotheek van wereldklasse, een ultramoderne concertzaal met 400 zitplaatsen met industriestandaard studio- en opnameapparatuur, studentenhuisvesting op de campus en nieuwe sportfaciliteiten. Hier vind je alles wat je nodig hebt om te studeren, te leven en te socializen - van veelzijdige werkplekken tot een bekroonde carrièreservice - allemaal op één site. Onze studentenvereniging is de thuisbasis van meer dan 85 verenigingen en sportverenigingen.

We zijn ook de enige universiteit die een officiële partner van Team GB is. Deze exclusieve zesjarige samenwerking zal onze studenten ten goede komen door kansen te bieden voor gezamenlijke onderzoeks- en bedrijfsprojecten en carrièreverhogende kansen.

University of Hull","author_url":"","source":""}" />

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Studentenondersteuning

We willen dat je je volledige potentieel bereikt, dus bieden we verschillende ondersteuning tijdens je tijd bij ons.

Elk van onze studenten krijgt het hele jaar door een persoonlijke begeleider toegewezen die academisch advies geeft en je eerste aanspreekpunt is voor feedback en begeleiding. Terwijl ons Student Services-team advies geeft over zaken als gezondheid en welzijn, visa en immigratie, geld en leerondersteuning, zodat je het meeste haalt uit alles wat de universiteit te bieden heeft.

Ons Student Futures-team helpt je toekomstgericht te zijn, en moedigt individuen aan om vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor inzetbaarheid, en om goed geïnformeerde beslissingen te nemen en uit te voeren over hun loopbaan en voortdurende professionele ontwikkeling. Denk hierbij aan mogelijkheden als stages en stages. De afgelopen jaren zijn er ook mogelijkheden geweest via ons afstudeerstageprogramma.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld varieert voor verschillende cursussen en programma's, bekijk onze cursus voor meer informatie en onze pagina's over beurzen en beurzen en internationale beurzen.

Toelatingseisen

We accepteren een reeks internationale kwalificaties, om meer te weten te komen over onze toelatingseisen, bezoek onze undergraduate en postgraduate cursuspagina's.

Als Engels niet je eerste taal is en je meer ondersteuning nodig hebt voordat je bij ons studeert, bieden we pre-zittingen Engelse taalcursussen op verschillende niveaus.

Wilt u meer informatie over dit programma van de University of Hull , vul dan het formulier in en lees ons privacybeleid .

Locaties

  • Hull

    Cottingham Road, HU6 7RX, Hull

Vragen