Keystone logo
University of Hertfordshire Bachelor of Laws LLB (Hons) (Versneld)
University of Hertfordshire

Bachelor of Laws LLB (Hons) (Versneld)

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 17.355 *

Op de campus

* internationale studenten fulltime / UK studenten fulltime £11100 / EU-studenten fulltime £17355

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

"Vanwege de aanhoudende Coronavirus-pandemie kunnen examens gedurende het studiejaar 2021/2022 worden vervangen door een alternatieve vorm van beoordeling. Raadpleeg de programmaspecificatie op deze pagina's voor meer informatie."

Waarom kiezen voor deze cursus?

Dus waarom studeren voor je tweejarige LLB versnelde rechtenstudie hier in Hertfordshire? Naast een Gold-classificatie voor ons onderwijs, hebben we een toegewijde Law School, ongelooflijke faciliteiten en een innovatief docententeam van praktiserende advocaten en advocaten. Wat uw niveau 3 achtergrond ook is, wij bereiden u voor op de eisen van de hedendaagse advocatuur. Je zult zelfs eindigen met een diploma dat volledig wordt erkend door de Solicitors Regulation Authority en Bar Standards Board. Geef je carrière een kickstart met uitzonderlijke vaardigheden, ervaring en kansen.

Je studeert in ons fantastische Law Building, oefent je vaardigheden in onze replica Crown Court en lost echte problemen voor de lokale gemeenschap op in onze eigen pro-bono advocatenkliniek. Maak kennis met ons enorme scala aan co-curriculaire activiteiten en je zult je diploma ook toekomstbestendig maken met vaardigheden en kwalificaties op gebieden zoals pleiten, pleitbezorging voor rechtszaken en het interviewen van klanten.

Naast het verkennen van de grondbeginselen van het recht, verken je hedendaagse kwesties die zo divers zijn als gegevensbescherming, mensenrechten, terrorisme en cybercriminaliteit. We gebruiken een innovatief flipped-classroom-model waarmee je colleges online kunt bekijken, vanuit huis, voordat je naar seminars gaat om de problemen diepgaand met je docenten aan te pakken. Het is een unieke aanpak die je flexibiliteit, structuur en een permanente online bron geeft waar je altijd en overal in kunt duiken.

Waarom deze tweejarige opleiding studeren?

Het voor de hand liggende antwoord: je studeert in slechts twee jaar af! Je doet niveau 4 in het eerste jaar en begint een deel van niveau 5 in de eerste zomer. In het tweede jaar ga je verder met niveau 5 en voltooi je niveau 6 in de tweede zomer. Dit maakt uw totale kosten lager dan wanneer u de standaard graad in de rechten zou kiezen. Bovendien betreedt u ook eerder de arbeidsmarkt dan uw leeftijdsgenoten!

Hoe zijn de voorzieningen?

Uitstekend. Ons lichte, moderne Law School-gebouw opende zijn deuren in 2011 en biedt u een mix van fantastische technologie, goed uitgeruste studieruimtes en realistische juridische instellingen. Binnenin vind je onze ongelooflijke replica Crown Court, compleet met een rechterbank en uitkijkgalerij, waar je je vaardigheden kunt oefenen en je zelfvertrouwen kunt opbouwen.

We hebben ook onze eigen advocatenkliniek, waar u samenwerkt met ervaren advocaten en advocaten om echte problemen voor de lokale bevolking op te lossen.

Hertfordshire Law School helpt afgestudeerden al 40 jaar aan een succesvolle carrière. U profiteert van onze reputatie als vooruitstrevend, innovatief en reagerend op de wereld om ons heen.

Hoe gebruik je het 2-jarige programma in Canada

Om in Canada rechten te kunnen uitoefenen, moeten studenten die het tweejarige versnelde programma voltooien om zich in Canada te kwalificeren, een aanvraag indienen bij het National Committee on Accreditation en een kwalificatiecertificaat behalen. De rol van de National Committee on Accreditation is bij het beoordelen van de kwalificaties van personen met juridische kwalificaties die buiten Canada zijn behaald en die willen worden toegelaten tot een common law bar in Canada. Accreditatie wordt beslist op individuele basis, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke omstandigheden van de opleiding van het individu.

Nadat de aanvraag is beoordeeld, zal de Nationale Accreditatiecommissie een beoordelingsresultaat aan de aanvrager verstrekken met een overzicht van de onderwerpen en/of juridische opleiding die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de juridische opleiding en training van de aanvrager passend is. Over het algemeen zullen degenen die een tweejarige LLB volgen en een 2:2 behalen zonder individuele cijfers onder 46%, 7 examens moeten doen: de 5 verplichte examens, plus nog eens 2 toegewezen door de National Committee on Accreditation.

Waar gaat de cursus over?

Mensen, macht en probleemoplossend vermogen. Een rechtenstudie is een fantastische kans om menselijke relaties te bestuderen, complexe problemen te onderzoeken en de diverse structuren te begrijpen die ons laten functioneren als een moderne, evoluerende samenleving. Het is een kwalificatie die deuren opent naar een enorm scala aan carrières, waardoor je een diepgaande, gewilde kennis krijgt van de manier waarop onze juridische wereld vandaag de dag werkt.

In je eerste jaar zul je je eerste jaar besteden aan het opbouwen van een echt sterke basis van juridische kennis - en het ontwikkelen van professionele vaardigheden die je tijdens je hele rechtenstudie en daarna zult gebruiken. Samen verkennen we het Engelse rechtssysteem, waarbij we strafrecht, publiekrecht en contractenrecht onderzoeken. En vanaf het begin zul je ons proefbeoordelingscentrum ervaren, om echte, professionele vaardigheden te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving.

In je tweede jaar is het tijd om de gebieden te verkennen die echt tot je verbeelding spreken. Je onderzoekt eigendomsrecht, EU-recht en onrechtmatige daad - de burgerlijke fouten die de gezondheid, veiligheid, eigendom of vooruitzichten van mensen kunnen schaden. Je gaat keuzes maken over specialismen en je wordt beoordeeld in onze replica Crown Court, waarbij je argumenten van klanten voorlegt aan een rechter. Je krijgt ook de geweldige kans om betrokken te raken bij onze pro bono en rechtskliniek waar je je nieuwe vaardigheden kunt oefenen door juridisch advies te geven aan mensen in onze lokale gemeenschap.

Naast kernmodules over aandelen, trusts, testamenten en erfrecht, kunt u kiezen uit meer dan 20 specialistische onderwerpen - van internationaal milieurecht tot complexe cybercriminaliteit.

Met inspirerende gastsprekers, evenementen en netwerksessies word je vanaf het moment dat je bij ons komt ondergedompeld in de juridische gemeenschap - waardoor je de vaardigheden, ervaring en contacten krijgt om een schitterende carrière te starten.

Je hoofdcampus is de Havilland

Je deelt deze campus met studenten uit het bedrijfsleven, rechten, sport, onderwijs en geesteswetenschappen. De studentenhuisvesting ligt vlakbij ons Sports Village met onder meer een gym, zwembad en klimmuur. Op dagen dat je geen zin hebt om te koken, kun je ontbijten, lunchen of dineren in ons on-campus restaurant of bar (in de nieuw gebouwde Enterprise Hub). U kunt de gemeenschappelijke ruimte ook gebruiken om te poolen, videogames te spelen of gewoon om met vrienden rond te hangen. Onze Learning Resources Centres zijn 24/7 open, wat betekent dat je kunt studeren wanneer het jou het beste uitkomt. Zin om naar de andere campus te springen? U kunt de gratis pendelbus nemen of er in slechts 15 minuten naartoe lopen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • LLM Medisch recht en ethiek - voltijds
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • + 2 meer
 • Rechten LLB Honours
  • London, Verenigd Koninkrijk
 • Corporate Finance Law LLM
  • London, Verenigd Koninkrijk