Keystone logo
University of Hertfordshire Bachelor of Laws LLB (Hons)
University of Hertfordshire

Bachelor of Laws LLB (Hons)

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 13.450 *

Op de campus

* internationale studenten voltijd, deeltijd £ 1680 per 15 studiepunten / Britse studenten voltijd £ 9250, deeltijd £ 1155 per 15 studiepunten / EU-studenten voltijd £ 13450, deeltijd £ 1680 per 15 studiepunten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

"Vanwege de aanhoudende Coronavirus-pandemie kunnen examens gedurende het studiejaar 2021/2022 worden vervangen door een alternatieve vorm van beoordeling. Raadpleeg de programmaspecificatie op deze pagina's voor meer informatie."

Waarom kiezen voor deze cursus?

Dus waarom studeren voor je LLB-wet hier in Hertfordshire? Naast een Gold-classificatie voor ons onderwijs, hebben we een toegewijde Law School, ongelooflijke faciliteiten en een innovatief docententeam van praktiserende advocaten en advocaten. We hebben onze rechtenstudie gevormd rond een op vaardigheden gebaseerd competentiekader dat is afgestemd op de eisen van de hedendaagse advocatuur. Dit zal je carrière een kickstart geven met uitzonderlijke vaardigheden, ervaring en kansen.

Je studeert in ons fantastische Law Building, oefent je vaardigheden in onze replica Crown Court en lost echte problemen voor de lokale gemeenschap op in onze eigen pro-bono advocatenkliniek. Maak kennis met ons enorme scala aan co-curriculaire activiteiten en je zult je diploma ook toekomstbestendig maken met vaardigheden en kwalificaties op gebieden zoals pleiten, pleitbezorging voor rechtszaken en het interviewen van klanten.

Naast het verkennen van de grondbeginselen van het recht, verken je hedendaagse kwesties die zo divers zijn als gegevensbescherming, mensenrechten, terrorisme en cybercriminaliteit. We gebruiken een innovatief flipped-classroom-model waarmee je colleges online kunt bekijken, vanuit huis, voordat je naar seminars gaat om de problemen diepgaand met je docenten aan te pakken. Het is een unieke aanpak die je flexibiliteit, structuur en een permanente online bron geeft waar je altijd en overal in kunt duiken.

Onze LLB is opgebouwd rond onze leidende principes:

1. Studenten als individuele leerlingen

We zien elke student als een individuele leerling met zijn eigen behoeften en loopbaanambities. Ons doel is om met u samen te werken bij het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en zelfbewustzijn om die ambities waar te maken.

2. Inclusieve en diverse juridische gemeenschap

We streven ernaar een inclusieve en diverse juridische gemeenschap op te bouwen die een cultuur van succes en prestatie voor iedereen bevordert.

3. Innovatief en uitdagend

We streven ernaar om samen een innovatief juridisch curriculum op te bouwen dat alle leden van onze juridische gemeenschap betrekt en motiveert.

4. Overdraagbare vaardigheden

We erkennen dat een diploma in de rechten kan worden gebruikt om een scala aan loopbanen en beroepen te ondersteunen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat u een scala aan juridische en overdraagbare vaardigheden ontwikkelt.

5. Flexibel

We erkennen dat studenten minimaal 40 uur per week moeten studeren aan ons voltijdprogramma. We willen je leren ondersteunen door flexibel te zijn in het ondersteunen van je opleiding naast andere verplichtingen.

Hoe zijn de voorzieningen?

Uitstekend. Ons lichte, moderne Law School-gebouw opende zijn deuren in 2011 en biedt u een mix van fantastische technologie, goed uitgeruste studieruimtes en realistische juridische instellingen. Binnenin vind je onze ongelooflijke replica Crown Court, compleet met een rechterbank en uitkijkgalerij, waar je je vaardigheden kunt oefenen en je zelfvertrouwen kunt opbouwen.

We hebben ook onze eigen advocatenkliniek, waar u samenwerkt met ervaren advocaten en advocaten om echte problemen voor de lokale bevolking op te lossen.

Hertfordshire Law School helpt afgestudeerden al meer dan 40 jaar aan een succesvolle carrière. U profiteert van onze reputatie als vooruitstrevend, innovatief, gemeenschapsgericht en ontvankelijk voor de wereld om ons heen.

Waar gaat de cursus over?

Mensen, macht en probleemoplossend vermogen. Een rechtenstudie is een fantastische kans om menselijke relaties te bestuderen, complexe problemen te onderzoeken en de diverse structuren te begrijpen die ons laten functioneren als een moderne, evoluerende samenleving. Het is een kwalificatie die deuren opent naar een enorm scala aan carrières, waardoor je een diepgaande, gewilde kennis krijgt van de manier waarop onze juridische wereld vandaag de dag werkt.

Vanaf het begin heb je een connectiemodule van twee weken om de vaardigheden en mentaliteit te ontwikkelen die nodig zijn om met succes rechten te studeren.

Je zult je eerste jaar besteden aan het opbouwen van een echt sterke basis van juridische kennis - en het ontwikkelen van professionele vaardigheden die je tijdens je hele rechtenstudie en daarna zult gebruiken. Samen onderzoeken we contractenrecht, onrechtmatige daad, justitiezaken en grondwettelijke beginselen van het VK en de EU. Bovendien brengt onze nieuwe inzetbaarheidsmodule inzetbaarheid in de kern van de LLB, Life in the Law. Vanaf het begin van je studie word je beoordeeld in onze replica Crown Court terwijl je argumenten van klanten presenteert voor een rechter.

In je tweede jaar verken je landrecht, strafrecht, eigen vermogen en de wet van trusts en Life in Law II: carrière en persoonlijke ontwikkeling. Je zult ons proefbeoordelingscentrum ervaren om echte, professionele vaardigheden te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving. Je begint keuzes te maken over specialismen door een module van 15 studiepunten naar keuze te volgen uit Handelsrecht, Straatrecht, Praktische Juridische Vaardigheden (een inleiding tot SQE 2-vaardigheden), Recht van digitale economie of Recht van lokaal bestuur

Je krijgt ook de geweldige kans om deel te nemen aan onze bekroonde pro bono en rechtskliniek. Hierdoor kun je je vaardigheden ontwikkelen terwijl je juridisch advies geeft aan mensen in onze lokale gemeenschap.

Stage/studie in het buitenland optie: Zin in een echte ervaring? Tussen je tweede en derde jaar heb je de kans om maximaal een jaar juridische stage te lopen en ervaring op te doen. Het is een geweldige kans en een enorme boost voor je cv. Sterker nog, we zijn slechts 25 minuten met de trein van het centrum van Londen, waardoor enkele van de meest opwindende advocatenkantoren van het VK voor de deur liggen.

Liever een jaar in het buitenland studeren? Geen probleem. Met partnerinstellingen over de hele wereld kunnen we je helpen herinneringen te maken, vaardigheden te ontwikkelen en ongelooflijke nieuwe perspectieven te ontdekken.

Wanneer je terugkomt voor je laatste jaar , is het tijd om de gebieden te verkennen die echt tot je verbeelding spreken. In je laatste jaar, nadat je in jaar één en twee de juridische kennis hebt afgerond, kies je uit meer dan 20 specialistische onderwerpen - van internationaal milieurecht tot complexe cybercriminaliteit. U kunt kiezen voor Trial Advocacy of voor een module Clinical Legal Education.

Met inspirerende gastsprekers, evenementen en netwerksessies word je vanaf het moment dat je bij ons komt ondergedompeld in de juridische gemeenschap - waardoor je de vaardigheden, ervaring en contacten krijgt om een schitterende carrière te starten. klaar om te beginnen? Kom ontdekken op een van onze praktijkgerichte open dagen.

Je hoofdcampus is de Havilland

Je deelt deze campus met studenten uit het bedrijfsleven, rechten, sport, onderwijs en geesteswetenschappen. De studentenhuisvesting ligt vlakbij ons Sports Village met onder meer een gym, zwembad en klimmuur. Op dagen dat je geen zin hebt om te koken, kun je ontbijten, lunchen of dineren in ons on-campus restaurant of bar (in de nieuw gebouwde Enterprise Hub). U kunt de gemeenschappelijke ruimte ook gebruiken om te poolen, videogames te spelen of gewoon om met vrienden rond te hangen. Onze Learning Resources Centres zijn 24/7 open, wat betekent dat je kunt studeren wanneer het jou het beste uitkomt. Zin om naar de andere campus te springen? U kunt de gratis pendelbus nemen of er in slechts 15 minuten naartoe lopen.

Deze cursus omvat de opties van:

  • Stage
  • In het buitenland studeren

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen