Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

Invoering

Over UH Mānoa

Opgericht in 1907, is de Universiteit van Hawai'i in Māno (UH Māno) de vlaggenschipcampus van het University of Hawai'i-systeem. Een bestemming naar keuze, studenten en docenten komen uit het hele land en de wereld om te profiteren van de unieke onderzoeksmogelijkheden van UH Mānoa, diverse gemeenschap, nationaal gerangschikt Divisie I atletiekprogramma en een prachtig landschap. Consequent gerangschikt een "beste waarde" onder Amerikaanse hogescholen en universiteiten, onze studenten krijgen een sterke opleiding tegen een betaalbare prijs.

77127_waikiki-beach-581102_640.jpg

Over Honolulu, HI

Honolulu is de grootste stad in de staat Hawai'i en ook de thuisbasis van het State Capitol. Honolulu, wat "beschutte haven" of "beschermde baai" betekent, wordt verondersteld al 2000 jaar geleden te zijn gesticht. De stad was halverwege de 19e eeuw stevig gevestigd als het belangrijkste centrum voor de Hawaiiaanse eilanden. Hawai'i werd de staat Aloha in 1959 toen het formeel werd toegelaten tot de Unie als de 50e staat.

Tegenwoordig is Honolulu een van Amerika's veiligste steden met veel unieke kenmerken en kenmerken. Het is de thuisbasis van het enige koninklijke paleis van Amerika en staat bekend om zijn tropische klimaat, weelderige groene landschap, diverse bevolking en gemeenschapszin, ook wel bekend als aloha.

77128_hawaiian-hula-dancers-377653_640.jpg

Onze missie

De William S. Richardson School of Law is een multiculturele gemeenschap waarin studenten worden voorbereid op excellentie in de uitoefening van het recht en aanverwante carrières die rechtvaardigheid en de rechtsstaat bevorderen.

Wij ontwikkelen hooggekwalificeerde, ethische professionals door middel van uitmuntendheid in onderwijs, studiebeurzen en openbare dienstverlening.

We omarmen de diversiteit en waarden van Hawai'i en erkennen een speciale verantwoordelijkheid voor onze staat en de Pacific-regio.

Wij zijn toonaangevend op het gebied van milieurecht, Native Hawaiian Law en Pacific-Asian Legal Studies.

77129_honolulu-1124096_640.jpg

accreditatie

De William S. Richardson School of Law aan de Universiteit van Hawai'i in Māno is sinds 1982 geaccrediteerd door de Council of the Section of Legal Education en Admissions to the Bar van de American Bar Association. U kunt contact opnemen met de sectie Juridisch Onderwijs. op 321 North Clark Street, Chicago, IL 60610 of per telefoon op (312) 988-6738. De Law School is sinds 1989 lid van de Association of American Law Schools (AALS).

Locaties

  • Honolulu

    Dole Street,2515, 96822, Honolulu

    Vragen