Keystone logo
University of Essex Online CertHE-wet
University of Essex Online

CertHE-wet

Online United Kingdom

16 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 6.167

Afstand leren

Invoering

Dit 100% online en parttime CertHE Law-programma kan een breed scala aan carrièremogelijkheden bieden - of je nu geïnteresseerd bent in het professioneel uitoefenen van de wet of op zoek bent naar een carrière die baat zou hebben bij een juridische achtergrond.

Via deze korte cursus maakt u kennis met het Engelse rechtssysteem. Je verdiept je in een aantal essentiële juridische onderwerpen en ontwikkelt overdraagbare werkplekvaardigheden die je vanaf dag één in je huidige functie kunt toepassen.

Geen vooropleiding of werkervaring? Geen probleem, want onze online CertHE-cursussen hebben een open instaptraject. Deze cursus kan in slechts 16 maanden worden voltooid - en het is gemakkelijk om door te gaan naar de volledige LLB.

Leer methodes

We zijn een 100% online onderwijsaanbieder, dus we gebruiken een ultramoderne virtuele leeromgeving (ELO) om ons onderwijs, onze hulpmiddelen en beoordelingen te geven. Ons systeem volgt en beheert het leerproces in realtime en geeft je direct toegang tot je leermateriaal. De ELO is 24/7 toegankelijk en stelt zowel studenten als docenten in staat actief deel te nemen aan realtime gesprekken en live seminars.

Wij geloven dat je het meeste uit je studietijd haalt als je op de hoogte wordt gehouden van je prestaties, en dit bereiken we door:

  • u beoordelen tijdens de modules in plaats van te wachten op de eindejaarsbeoordelingen
  • het tonen van je cijfers in je cijferlijst die kan worden bekeken wanneer je inlogt op de virtuele leeromgeving (ELO)
  • snelle doorlooptijd van beoordeeld werk om ervoor te zorgen dat uw cijferlijst altijd up-to-date is
  • ervoor zorgen dat je regelmatig contact hebt met je Student Support team

Evaluatiemethoden

Alle beoordelingen worden geleverd via onze virtuele leeromgeving (ELO). Het is niet verplicht om naar externe testcentra te reizen; in plaats daarvan dien je opdrachten in via de ELO, zoals schriftelijke rapporten, deelname aan discussieforums of reflectieve journaalposten. Voor de weinige modules die getimede beoordelingen hebben, gebruiken we een virtueel proctoringsysteem waarmee u academisch rigoureuze getimede beoordelingen kunt doen, virtueel in het comfort van uw eigen huis.

We hebben ook een beleid om ervoor te zorgen dat het werk dat door studenten wordt ingediend authentiek is - we gebruiken een goed ingeburgerd elektronisch controlesysteem om te controleren op plagiaat.

Waarom Essex Online?

Online studeren. Afgestudeerd op de campus.

Je voltooit je studies en beoordelingen 100% online en je kwalificatie wordt toegekend door de University of Essex, een bekroonde universiteit met een 50-jarige erfenis van excellentie in onderwijs en onderzoek en een van de 25 beste universiteiten in het VK (Complete Universiteitsgids 2022). Na het voltooien van je cursus studeer je af met hetzelfde certificaat als campusstudenten - je studiemethode wordt alleen vermeld op je academische transcript.

Kwaliteit verzekerde ervaring

Het Teaching Excellence Framework van de Britse regering beoordeelde ons met goud voor het leveren van consistent uitstekend onderwijs, leren en resultaten voor studenten (TEF 2018). Ook zijn we de best beoordeelde online-only aanbieder in de Nationale Studenten Enquête (NSS 2020).

We staan achter de academische kwaliteit van onze online cursussen en daarom bieden we een geld-terug-garantie. Als je binnen 21 dagen besluit dat je cursus niet voor jou is, krijg je een volledige terugbetaling.*

*Voorwaarden zijn van toepassing. Neem voor meer informatie contact op met ons Admissions-team.

Academische en mentoringondersteuning van wereldklasse

Onze online docenten zijn toonaangevende autoriteiten en specialisten in hun respectievelijke vakgebieden. Ze zijn gepassioneerd over wat ze leren en combineren hun kennis van de praktijk in de industrie met academische levering van hoge kwaliteit, waardoor je een ongeëvenaarde leerervaring krijgt.

We hebben ook een toegewijd team van studieadviseurs en studievaardighedenadviseurs die je vanaf je eerste dag tot aan je afstuderen ondersteunen. Zij staan voor je klaar om je te helpen en te begeleiden tijdens je studie. Wat de vraag of het probleem ook is, zij zoeken samen met u naar een oplossing.

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Over de school

Chat with students

Vragen