Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Invoering

De University of Essex Online biedt 100% online en deeltijdopleidingen in business, informatica, onderwijs, gezondheid, recht, criminologie en psychologie. De kwalificaties die we aanbieden zijn onder andere CertHE's en Bachelors graden op undergraduate niveau, en PG Certs, PG Dips en Masters graden op postgraduate niveau, met studieduur variërend van 8 maanden tot 4 jaar.

Je kunt bij ons studeren vanaf elke plek met een internetverbinding en op een tijdstip dat het beste bij jou past. Je cursus wordt gegeven via een ultramoderne virtuele leeromgeving (VLE), die je 24/7 toegang biedt tot hoogwaardige bronnen, waaronder lezingen, discussieforums, live seminars en vraag-en-antwoordsessies, evenals als uitgebreide eLibrary.

Zelfs uw beoordelingen worden volledig online ingevuld - voor geen van onze cursussen hoeft u naar testfaciliteiten of examencentra te reizen. Sterker nog, de meeste van onze cursussen hebben helemaal geen examens! Voor de weinige cursussen die examenvereisten hebben, gebruiken we een virtueel proctoringsysteem waarmee je vanuit je luie stoel academisch strenge examens kunt afleggen. Anders voltooi je schriftelijke opdrachten, neem je deel aan discussieforums of schrijf je reflectieve journaalposten.

Of je nu een ervaren professional bent die vooruitgang wil boeken in je carrière of een pas afgestudeerde die zijn cv een boost wil geven, online studeren is een kosteneffectieve, gemakkelijke en flexibele manier om vooruit te komen.

Waarom bij ons studeren?

Wij zijn een van de langstlopende aanbieders van 100% online graden in het VK. Al onze cursussen zijn speciaal ontworpen voor online levering, waarbij gouden standaardonderwijs wordt gecombineerd met de nieuwste technologie en u overal ter wereld een eersteklas onderwijs kunt volgen.

We zijn er trots op dat we een zilveren beoordeling hebben gekregen in het Teaching Excellence Framework (TEF) van het Office for Students (OfS). Dit erkent onze toewijding aan het leveren van studentenervaringen van hoge kwaliteit, met uitmuntende beoordelingen voor leeromgeving en academische ondersteuning - evenals onderwijsbeoordeling en feedback. In de National Student Survey (NSS) van 2023 was 95% van de deelnemers het erover eens dat de cursus hen hielp de kennis en vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben voor de toekomst, terwijl 94% zei dat ze hun cursus intellectueel stimulerend vonden.

Onze online docenten zijn toonaangevende autoriteiten en specialisten in hun respectievelijke vakgebieden. Ze zijn gepassioneerd over wat ze leren en combineren hun kennis van de praktijk in de industrie met academische levering van hoge kwaliteit, waardoor je een ongeëvenaarde leerervaring krijgt.

Ons team van toegewijde studieadviseurs en specialisten op het gebied van studievaardigheden biedt mentoring en academische ondersteuning van wereldklasse vanaf je eerste dag tot je afstuderen. Het team staat voor je klaar om je te helpen en te begeleiden tijdens je studie. Wat de vraag of het probleem ook is, zij zoeken samen met u naar een oplossing.

Al onze kwalificaties worden toegekend en gevalideerd door de University of Essex, een bekroonde universiteit met een 50-jarige erfenis van excellentie in onderwijs en onderzoek. Na het voltooien van je studie, word je uitgenodigd om af te studeren aan de Colchester-campus van de University of Essex. Je ontvangt hetzelfde certificaat als campusstudenten - je studiewijze wordt alleen vermeld op je academische transcriptie.

Beurzen en financiering

Vergoedingen en financieringsopties

Universitair onderwijs is een van de grootste investeringen in jezelf en je carrière. Ons collegegeld is hetzelfde voor alle studenten, in het VK en internationaal - en het omvat al het lesmateriaal en de verplichte literatuur. Er zijn geen verborgen kosten voor toetsen of hertentamens!

We bieden studenten ook een reeks kortingen op collegegeld, beurzen en betalingsopties voor onze online cursussen.*

 • Alumnikorting: Afgestudeerden van de University of Essex of University of Essex Online komen in aanmerking voor 10% korting.
 • Volledige betalingskorting: Betaal het volledige collegegeld vooraf en je krijgt 5% korting.
 • Internationale beurs: Gedeeltelijke beurs beschikbaar voor internationale studenten die in specifieke regio's buiten het VK wonen.
 • Studielening: Onze CertHE-programma's en bachelor- en masteropleidingen zijn bestemd voor studieleningen van Student Finance England.
 • Maandelijks betalingsplan: beschikbaar voor degenen die zichzelf financieren.

*Houd er rekening mee dat er maximaal twee kortingen of beurzen kunnen worden toegepast, en twee beurzen kunnen niet in combinatie worden toegepast. Neem voor meer informatie over onze kortingen en beurzen en om uw geschiktheid te bespreken contact op met ons Admissions-team.

Statistieken van alumni

Ranglijsten

TEF

We zijn er trots op dat we als Zilver zijn beoordeeld in het Teaching Excellence Framework (TEF) van het Office for Students (OfS). Dit is een erkenning van onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige studentenervaringen, met uitstekende beoordelingen voor de leeromgeving en academische ondersteuning, evenals voor de beoordeling en feedback van het onderwijs.

NSS

De University of Essex Online bereikt uitmuntendheid op het gebied van lesgeven, leren en academische ondersteuning in de Nationale Studentenenquête (NSS) van 2023.

Locaties

 • Leeds

  Albion Street, LS1 5ES, Leeds

 • QM88+QV

  QM88+QV, Verenigd Koninkrijk

Chat with students

Vragen