Keystone logo
University of Dundee

University of Dundee

University of Dundee

Invoering

Ontdek je toekomst en open je geest voor de opwindende kansen die je te wachten staan aan een van de meest dynamische en levendige universiteiten van het Verenigd Koninkrijk. De op zichzelf staande campus van de University of Dundee is uw thuis weg van huis in een compacte, vriendelijke en diverse stad die alles biedt wat u in een grote stad kunt vinden.

Dundee barst van de kunst en cultuur en daarom is het geen verrassing dat GQ ons 'de coolste kleine stad van Groot-Brittannië' noemde. Dundee is ook de enige UNESCO City of Design in Groot-Brittannië en onze reputatie als creatief centrum groeit. Misschien zit jij er wel middenin op onze universiteit.

Bestudeer met ons

Met meer dan 500 cursussen beschikbaar aan de University of Dundee zijn we ervan overtuigd dat u de perfecte cursus zult vinden die past bij uw interesses, passies en carrièredoelen. Studeer in faciliteiten van wereldklasse die je aanmoedigen om buiten de gebaande paden te denken en een positieve impact te hebben op de wereld om je heen.

Van wetenschap en geneeskunde tot kunst, design, techniek, zakenleven, recht en nog veel meer. Met onze cursussen kunt u een uniek, flexibel diploma opbouwen rond uw ambities en specifieke carrièredoelen.

Campusfuncties

Studentenleven in Dundee

Vrienden voor het leven ontmoeten en nieuwe ervaringen uitproberen spelen een grote rol in het studentenleven. Breid uw sociale kring uit aan de University of Dundee met verenigingen, clubs, sporten en vele evenementen die uw studentenervaring zullen verbeteren. Het bruisende nachtleven, de pubs, clubs, cocktailbars en restaurants van Dundee bieden voor ieder wat wils.

We hebben meer dan 240 verenigingen en clubs die tegemoetkomen aan al uw interesses en passies. Van stijl- en salsadansen tot roeien, surfen en meer!

1 op de 7 mensen in Dundee is student, waardoor er een bruisende studentengemeenschap in het hart van de stad ontstaat.

Verhuizen naar een nieuwe stad of een nieuw land kan lastig zijn, maar aan de University of Dundee bieden wij de ondersteuning en begeleiding om u te helpen de overstap te maken naar het universitaire leven en uw educatieve doelen te bereiken. Onze ondersteunende diensten en medewerkers staan klaar om u te helpen, of het nu gaat om praktische, persoonlijke, gezondheids-, academische of financiële ondersteuning. We bieden ook loopbaanadvies vanaf de eerste dag tot na het afstuderen.

Onze studentenhuisvesting aan de University of Dundee bestaat uit ongeveer 250 zelfstandige appartementen met plaats voor vijf tot tien studenten. Alle slaapkamers zijn voor eenpersoonsgebruik, compleet met eigen douche en toilet.

Elke flat heeft zijn eigen, goed uitgeruste keuken, eet- en woonruimte, met toegang tot de snelle Wi-Fi van de universiteit.

Dundee University Students' Association (DUSA) ligt in het hart van de campus. Net als bij alle goede vakbonden wordt er meer aangeboden dan alleen ondersteuning; je vindt er eet- en drinkgelegenheden en een supermarkt. Dichtbij vindt u ons Sportcentrum, met fitnessruimte, sporthallen en bibliotheek.

Onze accommodatie ligt doorgaans op loopafstand van onze hoofdcampus. Als je je vóór de deadline aanmeldt als bachelorstudent, krijg je gegarandeerd een kamer aangeboden (er zijn algemene voorwaarden van toepassing).

  Beurzen en financiering

  We begrijpen dat studeren in Groot-Brittannië een grote financiële verplichting kan zijn en we willen graag helpen. Daarom bieden we een aantal beursmogelijkheden voor internationale studenten die willen studeren aan de University of Dundee , waaronder de Global Excellence Scholarship van £ 5.000, die automatisch wordt toegekend aan onze meest inspirerende kandidaten. Onze beurzen verschillen van regio tot regio. U kunt zien of u hiervoor in aanmerking komt en meer informatie vinden op onze website.

  Ranglijsten

  Daily Mail Universiteitsgids 2024

  De University of Dundee werd in Groot-Brittannië 26e in de Daily Mail University Guide 2024.

  Sunday Times Good University Guide 2024

  The Times & The Sunday Times Goede universiteitsgids

  Dundee staat op de 33e plaats in de ranglijsten van The Times en Sunday Times in hun Good University Guide 2024.

  Gateways to Growth Ondernemersimpactrapport 2023

  De University of Dundee is door Octopus Ventures uitgeroepen tot de beste universiteit in Groot-Brittannië voor het ontwikkelen van spin-outbedrijven.

  De Complete Universiteitsgids 2024

  De University of Dundee staat in Schotland op de 4e plaats wat betreft afgestudeerde vooruitzichten.

  De Herald Higher Education Awards 2023

  De University of Dundee is tijdens de Herald Higher Education Awards uitgeroepen tot de beste universiteit van Schotland.

  QS World University-ranglijst per onderwerp

  De University of Dundee is erkend als een “mondiaal kenniscentrum voor levenswetenschappen en geneeskunde” in de onlangs vrijgegeven QS World University Rankings by Subject 2022.

  Studentenmenigte

  We staan op nummer 1 in de 5 beste Schotse universiteiten van StudentCrowd 2022

  QS-ranglijsten 2022

  De University of Dundee heeft een beoordeling van 5 sterren gekregen van QS Quacquarelli Symonds, de internationale specialist op het gebied van hoger onderwijs.

  Kader voor onderzoeksexcellentie 2021

  84% van ons onderzoek werd beoordeeld als 'wereldleidend' of 'internationaal uitstekend' in het Research Excellence Framework 2021

  QS Werelduniversiteitsranglijst 2022

  We behoren tot de 200 beste universiteiten ter wereld wat betreft de arbeidsparticipatie van afgestudeerden

  Leidse ranglijst 2022

  De University of Dundee staat op de 34e plaats in de wereld wat betreft het hoogste aandeel sterk geciteerde publicaties in de CWTS Leiden Rankings 2022.

  University of Dundee staat in de Top 10 van landen om in het buitenland te studeren

  • De University of Dundee is door Octopus Ventures uitgeroepen tot de beste universiteit in Groot-Brittannië voor het ontwikkelen van spin-outbedrijven
  • De University of Dundee staat in Schotland op de 4e plaats wat betreft afgestudeerde vooruitzichten. (2024)
  • De University of Dundee is tijdens de Herald Higher Education Awards uitgeroepen tot de beste universiteit van Schotland
  • De University of Dundee is een van de 250 beste universiteiten ter wereld

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge

  Locaties

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

   Chat with students

   Vragen