Keystone logo
© Penn State Great Valley
University of Dayton School of Law

University of Dayton School of Law

University of Dayton School of Law

Invoering

Onze geschiedenis

De School of Law maakt deel uit van de University of Dayton, die werd opgericht in 1850 en wordt erkend als een nationale universiteit van het hoogste niveau en een van de 10 beste katholieke universiteiten van het land.

121815_IMG_6017yes.JPG
  • Eerst opgericht als de University of Dayton College of Law, werd de School of Law in 1922 geopend onder leiding van decaan John C. Shea. Als weerspiegeling van de katholieke marianistische traditie van inclusiviteit en acceptatie, bestond de eerste klas van het college uit een diverse groep studenten.
  • Elk lid van de eerste klas slaagde bij de eerste poging voor het bar-examen, en de doorgangspercentages van de bar bleven het komende decennium extreem hoog. Ondanks het succes van de afgestudeerden, leidde de economische onrust van de Grote Depressie ertoe dat de rechtenacademie in 1935 haar deuren sloot met de verwachting dat ze weer open zouden gaan als de tijden verbeterden.
  • Bijna vier decennia later, in september 1974, werd deze verwachting werkelijkheid en werd de school, omgedoopt tot de " University of Dayton School of Law ", heropend. De voorzitter van de University of Dayton, ds. Raymond A. Roesch, zei destijds: "Ons belang is niet alleen om, onder particuliere auspiciën, kansen te bieden voor het verwerven van juridische expertise, hoe waardig dit doel ook mag zijn. We zien hierin eerder een uitzonderlijke kans om christelijke gerechtigheid te bevorderen, zowel sociaal als individueel, en zo de samenleving te helpen vermenselijken."
  • Sinds de heropening is de School of Law landelijk bekend geworden vanwege innovatieve programma's zoals de volledig online LL.M. programma en een van de eerste online hybride JD-programma's van het land, een versneld JD-programma waarmee studenten in twee jaar kunnen afstuderen, het Leadership Honours Program en het Flyer Legal Pathways programma dat de belofte inhoudt om de manier te veranderen waarop ondervertegenwoordigde en achtergestelde studenten worden gerekruteerd naar rechtsscholen en de advocatuur.

121817_G0840816.jpg

Onze Mission Statement

Als een integraal onderdeel van de Universiteit van Dayton, een katholieke universiteit gesticht door leden van de Society of Mary in 1850, delen we de toewijding van de universiteit om anderen te dienen en een opleiding te bieden die theorie en praktijk combineert. Net als de universiteit hechten we ook veel waarde aan de rol van docenten als docenten en mentoren, evenals wetenschappers.

Centraal in ons curriculum en ons onderwijs staat de ontwikkeling van complete professionals. De traditionele benadering van juridisch onderwijs die veel voorkomt op rechtsscholen in het hele land, gericht op de casusmethode en juridisch redeneren, wordt versterkt door de ontwikkeling van de professionele vaardigheden waarop onze studenten zullen vertrouwen als beoefenaars en een verhoogde waardering voor ethiek en dienstverlening aan de gemeenschap. onderscheid hen als advocaten en leiders in de komende jaren.

Als een rechtenschool met een groeiende reputatie, zijn we toegewijd aan het ontwikkelen en aanbieden van uitstekende studieprogramma's. We investeren voortdurend in die gebieden die het belangrijkst zijn voor het onderwijs van onze studenten, onze toegewijde faculteit, ons innovatieve curriculum en de fysieke omgeving waarin het onderwijs van onze studenten plaatsvindt.

121818_Dayton.png

Accreditatieverklaring

In 1979 ontving Dayton's School of Law volledige accreditatie van de Council of the Section of Legal Education and Admission to the Bar of the American Bar Association. De School of Law ontving in 1984 ook het lidmaatschap van de Association of American Law Schools.

De Universiteit van Dayton is geaccrediteerd door de North Central Association of Colleges and Secondary Schools en veel van haar programma's zijn geaccrediteerd door verschillende professionele organisaties.

Locaties

  • Dayton

    300 College Park Dayton, Ohio 45469 937-229-1000, , Dayton

Vragen