Keystone logo
University of Connecticut UCONN - School of Law Energie- en milieurecht LLM
University of Connecticut UCONN - School of Law

Energie- en milieurecht LLM

Hartford, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.276 / per credit

Op de campus

Invoering

Het LLM-programma in energie- en milieurecht aan de UConn School of Law betrekt studenten en ontwikkelt hun expertise op het gebied van wereldwijde energiebehoeften, klimaatverandering, beleid voor hernieuwbare energie, milieubeleid en landgebruik.

Via het Centre for Energy & Environmental Law hebben studenten de mogelijkheid om buiten het klaslokaal te gaan naar praktijkgerichte leermogelijkheden, waaronder:

  • veldplaatsingen bij overheidsinstanties, advocatenkantoren, energie- en milieubedrijven en gereguleerde nutsbedrijven
  • het Semester in DC-programma, dat studenten plaatst bij federale agentschappen zoals de Environmental Protection Agency en het Department of Energy
  • toegepast onderzoek op verschillende gebieden

Studenten hebben de mogelijkheid om lezingen en evenementen bij te wonen met wetenschappelijke en onderzoeksafdelingen van UConn en andere instellingen. Het flexibele en unieke programma bereidt studenten voor om energie- en milieudisciplines in hun werk te integreren, waardoor ze buitengewoon waardevol zijn in hun gekozen vakgebied.

Centrum voor Energie & Milieurecht

De mondiale energievraag, klimaatverandering, aantasting van het milieu en bevolkingsgroei zetten het energie- en milieubeleid onder druk. In het besef dat deze disciplines niet langer afzonderlijk kunnen worden onderwezen, heeft de UConn School of Law in 2010 het Centre for Energy & Environmental Law opgericht als onderdeel van een programma voor gecombineerd juridisch onderwijs, beleid en wetenschap. Het Centre for Energy & Environmental Law stelt studenten in staat hun studie op deze opwindende gebieden te concentreren door experts uit vele disciplines samen te brengen om de complexe uitdagingen met betrekking tot 's werelds milieu- en energietoekomsten aan te pakken.

toelatingen

Over de school

Vragen