Keystone logo
University of California, Irvine - School of Law

University of California, Irvine - School of Law

University of California, Irvine - School of Law

Invoering

UC Irvine School of Law opende in augustus 2009 de deuren voor studenten, de eerste nieuwe school voor openbaar recht in Californië in meer dan 40 jaar. UCI Law probeert de ideale rechtsschool voor de 21ste eeuw te creëren door de beste baan te geven aan het opleiden van advocaten voor de praktijk van het recht op het hoogste niveau van het beroep. Gerekruteerd uit prestigieuze scholen, de faculteit gerangschikt zesde in het land in wetenschappelijke impact in een recente studie. De studentenorganisatie heeft toelatingskwalificaties die vergelijkbaar zijn met die van studenteninstanties in de top 20 van rechtsscholen. Het innovatieve curriculum van de school legt de nadruk op praktisch leren, interdisciplinaire studie en openbare dienstverlening.

Wat is er bijzonder aan de ICB-wetgeving


UITSTEKENDE FACULTEIT/>

De faculteit was afkomstig uit de topwetenscholen en stond op de zevende plaats in de natie met een wetenschappelijke impact in een recente studie, achter Yale, Harvard, Chicago, Stanford, NYU en Columbia. Uitstekend onderwijs staat ook hoog in het vaandel en tal van faculteitsleden hebben lesprijzen gewonnen bij hun vorige instellingen.

INNOVATIE MET SNIJDEN

UC Irvine School of Law is opgericht in 2009 en wil de ideale rechtsschool voor de 21ste eeuw creëren door de nadruk te leggen op praktisch leren, interdisciplinaire studie en openbare dienstverlening.

REAL-LIFE ERVARING

Alle studenten oefenen de wet (onder zorgvuldig toezicht) in de rechten van de UCI, beginnend in de eerstejaars cursus Lawyering Skills, waar ze intakegesprekken voeren bij juridische hulp of openbare verdedigingskantoren, en culmineren in een aanzienlijke juridische vertegenwoordiging in een interne juridische afdeling. kliniek voor het afstuderen.

UITSTEKENDE STUDENTEN

Achtentachtig procent van de UCI-juristen die in juli 2012, februari 2013 of juli 2013 voor het bar-examen hebben gezeten, heeft nu de bar in minstens één rechtsgebied gepasseerd. (Tot nu toe hebben 134 afgestudeerden een bar-examen afgelegd en 118, of 88%, zijn nu geslaagd.) De jurisdicties waarin onze afgestudeerden de bar hebben gepasseerd omvatten Alaska, Californië, Hawaii, Massachusetts, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania en Texas.

KLEINE KLASSEN

De verhouding student-faculteit is 10 tegen 1, wat betekent dat de lessen kleiner zijn en dat professoren meer tijd hebben voor individuele studenten.

ATTORNEY MENTORS

Elke nieuwe student krijgt een mentor van de lokale juridische gemeenschap toegewezen om advies te geven over academische en loopbaanaangelegenheden.

ACTIVE PRO BONO

Meer dan 90% van de studenten was betrokken bij het Pro Bono-programma en nam deel aan tal van projecten waarin ze juridische diensten verleenden onder toezicht van een advocaat. Studenten worden aangemoedigd 120 pro bono-uren in drie jaar in te loggen.

TEVREDEN STUDENTEN

Uit de 2016 Law School Survey of Student Engagement blijkt dat de UCI-wetgeving ver uitstijgt boven het nationale gemiddelde als het gaat om de tevredenheid van studenten. Ongeveer 95% van onze studenten in alle drie de klassen beoordeelt hun algemene ervaring met UCI-wetgeving als uitstekend of goed, en ongeveer 95% zegt dat ze waarschijnlijk weer naar de UCI-wet zullen gaan als ze opnieuw zouden kunnen beginnen.

SUCCESVOLLE PLAATSINGEN

Onze studenten hebben in de loop der jaren hun zomers doorgebracht en begonnen aan hun loopbaan in verschillende juridische omgevingen, waaronder grote, middelgrote en kleine advocatenkantoren, overheidsinstellingen, organisaties van openbaar belang, algemene advieskantoren en andere alternatieve carrières.

PRESTIGIEUZE KLOKKEN

Rechters in verschillende federale arrondissementen en beroepsinstanties en staats- en hoogste rechtscolleges hebben UCI Law-studenten aangenomen om als hun postdoctorale juridische griffie te dienen. Deze stagebeurzen beslaan zowel het land als het federale rechtssysteem.

ONGESLOTEN LOCATIE

The Law School bevindt zich in het prachtige, zuidelijke Californische kustgebied, 40 mijl ten zuiden van Los Angeles en 90 mijl ten noorden van San Diego.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Irvine

    East Peltason Drive,401, 92697, Irvine

Vragen