Keystone logo
University of Bristol Law School LLB Rechten en Frans
University of Bristol Law School

LLB Rechten en Frans

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.900 / per year *

Op de campus

* internationale studenten I £9.250 per jaar, thuisstudenten

Invoering

Onze eersteklas rechtenstudie geeft je een solide basis van juridische kennis en biedt je de mogelijkheid om een breed scala aan juridische onderwerpen te verkennen. Je krijgt les van toonaangevende academici die actief invloed uitoefenen op beleid en praktijk in de bruisende en diverse stad Bristol.

Een goed begrip van meer dan één rechtstraditie, taal en cultuur kan een wereld aan mogelijkheden openen. In deze vierjarige, joint honors-opleiding ontwikkel je je taal- en culturele kennis van Frankrijk en de Franstalige wereld tot op het niveau van een graad, naast kerneenheden in civiel recht en gewoonterecht - 's werelds meest prominente rechtstradities. Je krijgt de kans om je derde jaar door te brengen aan een Franstalige partneruniversiteit. Ga voor meer informatie over studeren in het buitenland naar het Centre for Study Abroad.

Door te kiezen voor de LLB in Law and French op Bristol kun je doorstromen naar de Bar Practice Course of je gedeeltelijk voorbereiden op het Solicitors Qualifying Examination (SQE), waardoor je juridische kernvaardigheden ontwikkelt en inzicht krijgt in de zeven fundamenten van juridische kennis.

Neem een voorsprong op je juridische carrière door Qualifying Work Experience (QWE) op te doen via een van onze wetswinkels, naast gratis toegang tot carrière-ontwikkelingsbronnen van onze partner, BPP University, die zijn ontworpen om aspirant-advocaten en -advocaten te helpen.

Een bredere culturele ervaring, gevorderde taalvaardigheden en het vermogen om zowel de onderscheidende als de gemeenschappelijke kenmerken van verschillende rechtssystemen te verwoorden, zullen ervoor zorgen dat je afstudeert met een waardevolle set vaardigheden, ideaal afgestemd op de geglobaliseerde werkplek.

accreditatie

De routes naar kwalificatie voor advocaten en advocaten zijn veranderd. Ga voor meer informatie naar de Solicitors Regulation Authority of de Bar Standards Board.

Programmaduur

  • 4 jaar fulltime.

toelatingen

Over de school

Vragen