Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Invoering

Wij zijn een top 10 UK Law School* aan een toonaangevende universiteit**. Ons rijke portfolio van postdoctorale opleidingen wordt gevormd en geleverd door wereldwijd gerenommeerde academici die uitmuntend onderwijs en onderzoek combineren, zodat jij afstudeert met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om prestigieuze carrières binnen de wet en daarbuiten na te streven. (*Complete Universiteitsgids 2024 / ** top 60 QS World University Rankings 2023)

Onze postdoctorale opleidingen

Leer van toonaangevende academici, zodat u zelf een expert kunt worden

Ons intellectueel veeleisende, op onderzoek gebaseerde curriculum wordt verzorgd door academici die toonaangevend zijn in hun vakgebied. Als Russell Group-universiteit en een top 3 Britse universiteit voor excellentie in juridisch onderzoek (THE analyse van REF 2021) lopen onze academici voorop op diverse gebieden van juridisch onderzoek. Het is deze combinatie van uitmuntend onderwijs en onderzoek die ervoor zorgt dat onze afgestudeerden zich inzetten voor het vormgeven en informeren van beleid en wetgeving over de hele wereld en in vele sectoren.

Kies uit een divers aanbod van LLM's

De kennis en expertise van onze academici vormt de basis voor ons onderscheidende en opwindende aanbod van LLM's met programma's waaronder de LLM Law and Innovation, LLM International Law, LLM Banking and Finance, LLM Health, Law and Society, LLM in Human Rights Law, LLM in Environment, Duurzaamheid en ondernemen en nog veel meer om uit te kiezen.

Pas je eigen diploma aan

Het baanbrekende onderzoek van onze academici heeft ook invloed gehad op een breed scala aan optionele modules waarmee u uw eigen diploma kunt aanpassen.

Spannende kansen voor niet-afgestudeerden in de rechten

Onze MA in de rechten is een versnelde postdoctorale opleiding met een hogere status. Met deze wetsconversiecursus kun je in twee in plaats van drie jaar afstuderen met een LLB – en met een dieper inzicht in het recht en de juridische redenering dan mogelijk is met een cursus van één jaar. Tijdens deze cursus krijg je ook de kans op een specialistische studie met optionele eenheden die de expertise van onze academici weerspiegelen - waardoor deze zich onderscheidt in termen van het helpen bereiken van de hoogste ambities die je hebt voor je toekomstige carrière.

Ons loopbaanprogramma

Verkrijg de vaardigheden en kennis om toegang te krijgen tot een breed scala aan carrières

Kiezen voor de Universiteit van Bristol betekent toegang krijgen tot een rijke kalender van carrièregerichte activiteiten en een sterke samenwerking tussen de school, onze alumni, internationale advocatenkantoren, niet-gouvernementele organisaties en een toegewijde loopbaanadviseur met expertise in wat nodig is om toegang te krijgen tot diverse juridische Pathways . Studeren aan de University of Bristol Law School betekent afstuderen met de vaardigheden, kennis en contacten om je carrièreambities waar te maken en uit te blinken in of buiten de wet.

Krijg praktische klinische juridische ervaring en werkmogelijkheden op het gebied van mensenrechten, juridische technologie en criminologie

Via onze door studenten gerunde pro bono juridische dienst, de Human Rights Law Clinic en initiatieven die het strafrecht en het rechtssysteem aanpakken, zoals de Freedom Law Clinic en Empowering the Innocent (een initiatief opgezet door de oprichter van de wereldwijd bekende Innocence Project), kunt u erkende, praktijkervaring met de wet opdoen die werkgevers in een breed scala van sectoren zullen waarderen. Andere mogelijkheden zijn onder meer mentorprogramma's, stages op het gebied van mensenrechten en juridische technologie en nog veel meer.

Onze faciliteiten

Leef en leer in geweldige faciliteiten, een opwindende Britse stad en een van de grootste juridische centra buiten Londen

De faciliteiten van de Law School bieden de allerbeste mix van traditie en innovatie. Een groot deel van het onderwijs is gevestigd in het iconische Wills Memorial Building in het hart van Bristol, met zijn gotische toren, Great Hall en bibliotheek - en waterspuwer-omlijste ramen van de collegezalen. Aan de overkant van de weg, op Berkeley Square, staat nog een historisch gebouw, waarin moderne onderzoekssuites, seminarie- en docentenkamers en een ultramodern Moot Court zijn gehuisvest, waar u ook uw debat- en onderhandelingsvaardigheden kunt testen. Bristol zelf is een levendige, cultureel diverse stad, klein genoeg om warm en vriendelijk aan te voelen, maar groot genoeg om uitstekende buitenschoolse mogelijkheden te bieden, waaronder een groot aantal clubs, sportactiviteiten en gemeenschaps- en vrijwilligersgroepen.

Waarom Bristol?

Hoofd van de School introductie tot de rechtenfaculteit

Locaties

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Vragen