Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Invoering

Wij zijn een top 10 UK Law School in een toonaangevende universiteit. Ons rijke portfolio van postdoctorale opleidingen wordt gevormd en geleverd door wereldwijd gerenommeerde academici die excellentie in onderwijs en onderzoek combineren, zodat je afstudeert met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om een topcarrière na te streven binnen de wet en daarbuiten. (*Volledige Universiteitsgids 2023 / ** #61 QS World University Rankings 2023)

Onze postdoctorale opleidingen

Leer van toonaangevende academici, zodat u zelf een expert kunt worden

Ons intellectueel veeleisende, op onderzoek gebaseerde curriculum wordt geleverd door academici die toonaangevend zijn in hun vakgebied. Als Russell Group-universiteit en een top 3 Britse universiteit voor excellentie in juridisch onderzoek (DE analyse van REF 2021), lopen onze academici voorop op diverse gebieden van juridisch onderzoek. Het is deze combinatie van excellentie in onderwijs en onderzoek waardoor onze afgestudeerden extravert zijn om beleid en wetgeving over de hele wereld en in vele sectoren vorm te geven en te informeren.

Kies uit een breed scala aan LLM's

De kennis en expertise van onze academici informeren ons onderscheidende en opwindende aanbod van LLM's met programma's waaronder de LLM Law and Innovation, LLM International Law, LLM Banking and Finance, LLM Health, Law and Society, LLM in Human Rights Law, LLM in Environment, Duurzaamheid en Business en nog veel meer om uit te kiezen.

Pas je eigen diploma aan

Het baanbrekende onderzoek van onze academici heeft ook invloed gehad op een breed scala aan optionele modules waarmee je je eigen opleiding kunt aanpassen. De LLM Law and Globalisation biedt bijvoorbeeld modules variërend van IT-recht, IE-recht en Milieurecht tot Strafrecht en Strafrecht – waardoor het een populaire keuze is voor zowel internationale als thuisstudenten.

Spannende kansen voor niet-juridische afgestudeerden

Onze MA in de rechten is een versnelde, versnelde postdoctorale opleiding met een hogere status. Met deze juridische conversiecursus kun je in twee jaar afstuderen in plaats van drie met een LLB - en met een dieper begrip van de wet en juridische redenering dan mogelijk is met een eenjarig Graduate Diploma in Law. Tijdens deze cursus krijg je ook de kans om specialistisch te studeren met optionele eenheden die de expertise van onze academici weerspiegelen - waardoor het zich onderscheidt door je te helpen de hoogste ambities te verwezenlijken die je hebt voor je toekomstige carrière.

Ons carrièreprogramma

Verwerf de vaardigheden en kennis om toegang te krijgen tot een breed scala aan carrières

Kiezen voor de University of Bristol betekent toegang krijgen tot een rijke kalender van carrièregerichte activiteiten en een sterke samenwerking tussen de school, onze alumni, internationale advocatenkantoren, niet-gouvernementele organisaties en een toegewijde loopbaanadviseur met expertise in wat nodig is om toegang te krijgen tot diverse wettelijk Pathways . Studeren aan de University of Bristol Law School betekent afstuderen met de vaardigheden, kennis en contacten om uw carrièreambities te vervullen en uit te blinken in of buiten de wet.

Doe praktische klinische juridische ervaring op en krijg kansen op werk op het gebied van mensenrechten, juridische technologie en criminologie

Via onze door studenten geleide pro bono juridische dienst, de Human Rights Law Clinic en initiatieven die het strafrecht en het rechtssysteem aanpakken, zoals de Freedom Law Clinic en Empowering the Innocent (een initiatief van de oprichter van de wereldwijd gerenommeerde Innocence Project), kunt u erkende, real-life ervaring met het recht opdoen die werkgevers in een breed scala van sectoren zullen waarderen. Andere mogelijkheden zijn mentorprogramma's, plaatsingen op het gebied van mensenrechten en juridische technologie en nog veel meer.

Onze faciliteiten

Leef en leer in geweldige faciliteiten, een opwindende Britse stad en het grootste juridische centrum buiten Londen

De faciliteiten van de Law School bieden de allerbeste mix van traditie en innovatie. Een groot deel van het onderwijs vindt plaats in het iconische Wills Memorial Building in het hart van Bristol, met zijn gotische toren, Harry Potter-achtige grote zaal en bibliotheek en waterspuwers omlijste ramen van de collegezalen. Aan de overkant van de weg, op Berkeley Square, staat nog een historisch gebouw, onlangs gerenoveerd om moderne onderzoekssuites, seminar- en tutorruimten en een ultramoderne pleitwedstrijd te huisvesten waar u ook uw debat- en onderhandelingsvaardigheden kunt testen. Bristol zelf is een levendige, cultureel diverse stad, klein genoeg om warm en vriendelijk te voelen, maar groot genoeg om uitstekende buitenschoolse mogelijkheden te bieden, waaronder een groot aantal clubs, sportactiviteiten en gemeenschaps- en vrijwilligersgroepen.

Kies Bristol en doe meer met de wet dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

Waarom Bristol?

Head of School introductie tot de rechtenfaculteit

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Vragen